Nereye gittiğini bilmediğim evliliğim

Keşke ailenin yaşadığı yere taşınmasaydınız. Adam aşağılık kompleksine girmiş. Psikolojisi bozulmuş. Bazı şartlar koşun eğer düzelmezse boşanmaktan başka çare yok gibi.
2 ay içinde istifa etmeye karar verdi, bende buna nasıl güvenip buraya geldim kendime kızıyorum, ama her şey o kadar kısa sürede gelişti ki mantıklı düşünmedim

Bu duruma fazla dayanabileceğini sanmıyorum. Çocuklar içinde kötü bi ortam. Eş demek bu demek değil.

zaten boşanmaya karar verdim gibi bişey, peki arkadaşlar ben nereden başlıcam
önce kendi ailemle mi konuşayım yoksa avukat mı bakıyam napayım ben??
Ailenizle bi konuşun bence onlar daha güzel yol gösterir. Çünkü eşinizi burada kimse tanımıyor. Çekmek zorunda değilsiniz.

Her zaman söylediğim gibi bu ülkede kadınlar çalışsa da kendi ayaklarının üstünde duramıyorlar. Böyle bir evliliğe ne diyeceğimi bilemiyorum. Eşiniz evde bir işe yarıyor mu bari

Hayatınızı heba edersiniz böyle devam ederse... Çalışıyorsunuz şuan zaten esinize ihtiyacınız yok bence çocuklar sürekli kavga eden bir ailede huzurla büyümez ki. Boşanın hayatınızı çocuklarım mutlu olsun diye bir erkeğe ipotek etmeyin... Uçaklarda bile hep demezler mi oksijen maskesini once kendinize sonra çocuğunuza takın diye çocuklarınızın mutlu olması icin once sizin mutlu olmanız gerek

Her zaman söylediğim gibi bu ülkede kadınlar çalışsa da kendi ayaklarının üstünde duramıyorlar. Böyle bir evliliğe ne diyeceğimi bilemiyorum. Eşiniz evde bir işe yarıyor mu bari
sadece küçük oğlumla kalkıp kahvaltı hazırlar, eve süpürge açar, öğlende mesai saatim tutmadığı için büyük oğlum yemeğe geldiğinde bişeyler yedirir, ve bunları yaptığı için benim sayemde rahatsın diye laf sokar, masa başında çalıştığım için zaten benim işimde zor değilmiş

Böyle bir durumda ben eşimi arayıp akşam sinemaya gideceğiz biz haberin olsun diyorum. Kim ki o izin alayım. O benden alıyor muydu? Evi siz geçindiriyordunuz ama reislik taslayan o. Resmen kendi ezikliğini sizi ve ailenizi ezerek bastırmaya çalışıyor. Boşanmanın neyinden korkuyorsunuz? Asıl o korksun, kendisini besleyecek biri olmayacak hayatında. Kime muhtaç olacak kim bilir

Hem sizden geçiniyor hem size hükmediyor. Neden izin veriyorsunuz buna?
Boşanmaya cesaretim yok diyorsunuz ama zaten siz çekip çevirmiyor musunuz o evi?
Asıl onun tutuşması lazım ama adam pişkin.

Kendi gücünüzün farkına varın, ezdirmeyin böyle kendinizi. Siz sustukça o keyifle yaşamaya devam edecek, olan sizin ruh sağlığınıza olacak.

Maşallah adam parazit gibi bakteri gibi hem sizin üzerinizden besleniyor hemde size huzur sağlık vermiyor,
1- Hiç kimse sizin ailenize özelliklede anne babanıza laf söyleyemez
2- Ekonomik özgürlüğünüz olmasa dahi siz çocuğunuzla yada arkadaşlarınızla sinemaya gitmek için izin almak zorunda değilsiniz sadece yerinizi bilsin merak etmesin diye haber verirsiniz
3- Çalışmak zorunda kusura bakmasın paşa 1,5 yıl iş beğenmemek ne demek Allah aşkına
4- Kendinizi sevin kendinize değer verin sonra keşke demeyin (not üç yıl bocalamanın ardından boşanan ve keşke bu kadar kendime eziyet etmeseydim diyen birisi)

çocuklar çeyizde mi geldi. ne demek kendi çocuklarıyla ilgilenip hemde benim sayemde rahat ediyorsun demek.

nasıl atlattın neler yaşadın bahsedermisin, bende keşke demekten korkuyorum

Son zamanlarda çalışan kadınlar için kendimde dahil kullandığım bir sıfat var MODERN KÖLE....
Farkındayız değiliz bilmiyorum ama şuan içinde bulunduğumuz durum bu, paranın gücünü fark etmiyoruz, nedense evin geçimi erkekleri ilgilendireceğine artık daha çok kadınları ilgilendiriyor. Eşin memurken işten ayrılmış hiç bir nedeni olmayarak sende memursun ama böyle bir lüksün yok neden çocukların var ve eşin işten ayrıldı beyefendi öyle istedi yıprandı bıraktı. kadının mesaisi iş çıkısı bitmiyor asla 24 saat mesaideyiz hele çocuk var bir gün 48 saat olsa yetmiyor.
Ben kendi açımdan konuşayım senin durumunda olsam bu adamı sırtıma yük etmem, hazır çocuklar büyümüş annenin olduğu yerdesin neden besliyorsun bu adamı?

böyle bi evliliğe ancak adamın varlığı ile yokluğu önemsiz ise katlanabilirim. sizinki hem her şeye karışıyor, hem çalışmıyor. ne diye katlanayım ki? köle miyim ben?

Esinizin askerlik süreçte psikolojisi bozulmuş olabilir mi? Yoksa hep mi dü?
eşim jandarma olduğu için öyle çok çok zor değildi işi diğer askerliklere göre, ama en rahat çalıştığı yerdede mutsuzdu, çok yüksek maaş aldığı yerde de mutsuzdu, yani işsizlikle bence alakası yok

Bundan sonra kendisi için be planı varmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…