Neşeli'nin çeyizi için seçtikleri :)

herşeyin çok güzel ama en sondaki birbirine geçmeli,alt alta olan askılık hiç kullanışlı değil,benim bazamın altında duruyor öylece..

ay bu arada nişan noldu ? dün müydü cumartesi miydi öyle hatırlıyorum ben?

cumartesiydi canım. oldu bitti hiçbişey anlamadık ya, o kadar hazırlık, temizlik, telaş 3-4 saat oturup gittiler :) güzel geçti herşey yolundaydı. bi tek kayınvalidem biraz gergin görünüyodu, bizim akrabalarla pek sohbet edip konuşamadı. ona üzüldüm biraz bohçanın fotoğraflarını çekemedim daha çekip yükliycem :)

ayy canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

yükle canım bekliyorum, kaynanayı da takma boşver gerilmişse bile kötü bi niyeti yoktur muhtemelen bunlarla sıkma canını

yeni eklenenlerr
koçtaştan aldığımız bıçak seti markasını hatırlamıyorum ama buna benzer bişeydi

teyzemin hediyesi doğrayıcı ve mikserr
Eki Görüntüle 407848

güral porselen kahvaltı takımım maviş mavişşş

meyve çatalı

cam çay kaşıkları benimkiler gümüş renginde

Son düzenleme:
güle güle kullan canım yenilerini de diğerleri gibi :) gelinliği naptın bu arada?

teşekkürler canım :) gelinlik provasına gittim ama ilk prova olduğu için modelle ilgili bi gelişme olmadı. sadece kalıbın provasını yaptılar. ben tül/dantel yakadan vazgeçmek üzereyim. elbiselerde, bluzlerde bana hep açık yaka yakışıyor. kime sorduysam açık yaptır diyor. ya dantel v yaka ya da tülden askı yaptırıcam büyük ihtimal...

hadi bakalım merak ediyorum gelinliğini:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…