Neşeli'nin çeyizi için seçtikleri :)

20 sinde istanbulda olabilirsem nikahına gelmeyi isterimm ama şimdilik gidebileceğim belli bi tarih yok. iş başvurularından filan çağırırlarsa denk gelirse güzel olurr :)

şimdi kaan'la konuştum da canım sıkıldı :/ bizim evin tadilatı resmen yılan hikayesi oldu. aylar önce 20 günlük iş diye girdiler eve hala çıkmadılar. ben en başından bu ustayı istememiştim aslında tanıdık çünkü usta. görümcemin eşinin bi şeysi. tanıdıkla iş yapmayı hiç bi zaman sevmem zaten üstüne usta iş başı anlaşmaya yanaşmadı yevmiye usulü istedi o zaman ben iyice soğudum. aylardır gelip gidip bi şeyler yapıyorlar ama ev nedense bi türlü bitmiyor. artık herkesin sinirleri gerildi. iki hafta önce güya ev yerleştirmeye gittik ama ustalardan hiç bi şey yapamadan geri döndük.

şimdi bi evin dış boyası kaldı yapacağı, geçen gün çıkarken acil iş aldım haziranda gelip boyayı yapacağım demiş. bunu da yeni duydum kaan moralim bozulmasın diye söylememiş kayınvalidem boş bulundu söyledi az önce.

nefret ettim artık ya eşyalar yerleşemiyor hala bu adam yüzünden. bir de eve girip çıkıyolar hiç hoşlanmıyorum, evi temizleyemiyoruz, beyaz eşya alamadım hala çıksınlar diye beklemekten. off ne berbat şeymiş bu inşaat işi. bir de her gelmelerine çay isterler yemek isterler yazık kayınvalidem perişan oldu aylardır.

ay topiğine de içimi döktüm ama kusuruma bakma artık çok doldum çok (

Çok haklısın canım böyle işleri tanıdıkla akrabayla yapınca perişan oluyorsun ben ev tadilatı değilde iş yeri tadilatında çektim bu rezilliği 15 günlük işi 2 ayda bitiremediler. İnşaatın ortasında yemek yapmak zorunda kalmıştık hatırlamak bile ürpertirici :) Umarım en kısa sürede biter inşallah. Hayırlısıyla halledersiniz her şeyi.

bıktım artık rest çektik ustaya allah'tan ki paranın hepsini vermemiştik, yapıyorsan yap yapmıyorsan paranın kalanını unut başka ustaya tamamlatıcaz evi dedik. bakalım nolacak. insanı bu hale getiriyorlar ya ne diyim artık bitsin de bi an önce kim boyarsa boyasın umrumda değil

ay ustalarla uğraşmak çok zor esracım. yevmiye usulü olunca adam uzattıkça uzatıyodur. adamın işine geliyodur. sıkma canını sen, bi şekilde yetişecek herşey. ufak tefek eksikler de olsa tamamlanır.biz de sonbaharda evi badana yaptırdık, 3 gü dediler 6 günde bitti iş. her gün yemek çay hazırla, çok zor oluyor. allahtan sizin evde şuan yaşayan yok eşya yok. eşya varken tadilat yaptırmak daha da zor
bizim temizlik, boya yaptıracak bi evimiz bile yok. sizin eviniz var en azından. hem de yepyeniii

neşeli_kız yemek takımını kaça aldın?

canım ben çok uyguna aldım. yemek takımı-tencere seti-düdüklü tencere-çatal bıçak seti-cezve takımı ve çaydanlığı 1700 e aldık

doğru söylüyosun olacak bi şekilde ama insanı da çileden çıkarıyorlar :)) sizin daha güzelleri olur inşalla hem de böyle bizim gibi uğraşmak zorunda kalmayacağın bi ev :)

doğru söylüyosun olacak bi şekilde ama insanı da çileden çıkarıyorlar :)) sizin daha güzelleri olur inşalla hem de böyle bizim gibi uğraşmak zorunda kalmayacağın bi ev :)

inşallah canım ama şimdilik zor gibi. üsküdar taraflarında kiralar almış başını gidiyor e beim de işim yok daha. neyse allah yardım edicek inşallah :44: ev belli olmadığı için mobilya ve beyaz eşya da almıyoruz. bakıyoruz şimdilik :)

ilk mesajda mesaj düzenlemeye tıkla sonra aralarda eklediğin fotoların url'lerini resim eklemeden ekle.

insert image'da çıkan yere urlyi yapıştırıp aşağıdaki ticki kaldır, tamam de eklenmesi lazım böyle yapınca

link olarak çıkıyor ya da gösterilemeyen fotolar olunca çıkan içi çarpılı kutucuk olarak çıkyıroo. hasta etti bu beni ya

Rendeni ve kahvaltılık kase setini nerden aldın canım? Beyaz olanlar.

Çok güzel hepsi iyi günlerde kullan :)

Rendeni ve kahvaltılık kase setini nerden aldın canım? Beyaz olanlar.

Çok güzel hepsi iyi günlerde kullan :)

canım ben onları semt pazarından aldım. internette satılan çoğu şey bizim burdaki ulus pazarına geliyor, hem de daha uygun fiyatlı oluyor. teşekkür ederim tatlım, çok sağoll

hepsi cok guzel iyi gunlerde kullan insallah

kalpli tavani ve gunluk yemek takimlarini cok beyendim nerden aldin ve fiyati ne kadardi :)

Son düzenleme:
hepsi cok guzel iyi gunlerde kullan insallah

kalpli tavani ve gunluk yemek takimlarini cok beyendim nerden aldin ve fiyati ne kadardi :)

teşekkür ederimm daha güzelleri senin olsun :)

kalpli tavamı internetten 12tl ye almıştım. yemek takımlarım da turunculu olan paşabahçeden 35-40 tl civarı bişeydi, düz kırmızı olan da karacadan 100 tlydi canım. dü kırmızı olanı bugün de karaca mağazasında gördüm sanırım 109 tl gibi bi fiyatı var şuan

tesekkur ederim insallah allah herkezin gonlune gore verir ben yeni yeni basladim ceyiz hazirliklarina alinicak cok sey ve cok secenek olunca ister istemez korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…