görüşme amacı aşk ilşkisine başlamak gibi gözüküyor
bana erkek tarafı öyle düşünmemiş gibi geliyor. değişik insanlar tanımak, istediğinde arayacağı birinin olması vb nedenler var gibi. o sırada da kızın tavrına göre bir şeyler gelişebilir demiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşme amacı aşk ilşkisine başlamak gibi gözüküyor
Bende sözlümle nette tanıştım vallahi çok sewiyorum onu.. 3 sene oldu...
canım ne kadar güzel ismin war... ayrıca teşekkür ederim...Allah tamamına erdirsin canım :)
.Artık insanlar pc başından kalkmıyo e tanışma ortamları ona kayıyo sonuçta buda kader .Gerçekte tanıyıpta yanıldığınız olmadımı hiç?? bence çok normal temkinli olmak her şartta gerekli sanal gerçek farketmiyo ..
teşekkür ederim canım.Almina kızımın,Çınar da oğlumun ismi :)canım ne kadar güzel ismin war... ayrıca teşekkür ederim...
canım net sadece aracı,tanışmak için insanın karşısına çıkan seçeneklerden sadece biri sadece..Kaderde varsa arkadaş ortamında,otobüste ,kafede tanışırsın..internette tanışırsın ama ilerisi için geleceğinizin olup olamayacağına gerçek hayatta tanışıp iyice irdeleyip, araştırıp öyle karar verirsin ne olup olmayacağına...eğer karşına çıkan adam usta bir yalancıysa ve sen de çabuk inanan biriysen burnunun dibindeki efendi sandığın adam tarafından kolayca kandırılırsın..( genel anlamda konuşuyorum.. ) iş gözü açık tutmakta...bir insanın bakışını duruşunu gülüşünü tavrını sesini mimiklerini ve verdiği elektriği almadan nasıl aşık olunuyor ben onu anlamıyorum. bir de nette tanışıp ayda yılda bir kez görüşüp şehirler arası aşk santrali:) kuranlar var. hiç bana göre değil ama yine de büyük konuşmamak lazım...
yerinde olsam sevdiğim şeylere yönelirim, sevdiklerimle daha fazla vakit geciririm.. kendimi eğlendirecek aktivitelerde bulunurum..
Umarım hayatını daha da anlamlı kılacak kişyle bir an önce tanışırsın...
hakkında hayırlısı olsun...
ben 3 sene boyunca görüştüğüm kişinin benden önce ewlenmiş boşanmış olduğunu, ve birde oğlunun olduğunu öğrenmiştim...
dünya başıma yıkılmıştı
üzerinde 10 sene gectiğini anlatıp durdu aşk işte .. çok iyi biriydi aslında, daha önceden açıklasa kendisiyle görüşmezdim diye saklamış....
sonra tam vize, final dönemim bana eski eşine dönmesi gerektiğini alesinin bunu istedğini söyledi:)))) gülüyorum ama o günler kolumda serum
hastane köşlelerndeyim
sana bişey diyeyim mi?? Allah a yalvardım ama o kadar kuvvetli istedim ki
imseyle uğrasmak istemiyorum Rabbim ne olur karşıma evlenmke itedğim insanı çıkar diye...
inan bana ertesi gün sözlümle tanıştım ve gercek aşkın ne olduğunu öğrendim çok şükür..............
inşallah senin karşınada anlaşabileceğin bi insan çıkar... vallahi ben ne kadar yürekten istemişsem artık ertesi gün sözlümü buldum...
sonrasında eski sewgilim kendini içkiye werdi filan.. yok işte sacmalamaya başladı, ama böylesi hepimiz için en hayırlısı olsu suan ewlendi eski esiyle,
ben onla ewlenmiş olsam o cocuğun boynu hep bükük olcaktı ben ne kadar mutlu olabilirdim... İyi ki Rabbim korudu beni...