• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nette tanışılan birine ne kadar güvenilir?

görüşme amacı aşk ilşkisine başlamak gibi gözüküyor

bana erkek tarafı öyle düşünmemiş gibi geliyor. değişik insanlar tanımak, istediğinde arayacağı birinin olması vb nedenler var gibi. o sırada da kızın tavrına göre bir şeyler gelişebilir demiştir.

bende bayan tarafı içi olan düşüncem böyle belki iyi örnekler var ama net arkadaşlıkları aşkları çoğunlukla sahtedir faklı amaçlar taşıyabilir

Ben Kocişimle Nette Tanıştım Bu Demek Değilki Hepsi Onun Gibi İyi Çıkacak
Ama Hepsinin Kötü Çıkacağıda Garanti Değil
Siz Yinede Temkinli Davranarak Hareket Edin Bence

bir insanın bakışını duruşunu gülüşünü tavrını sesini mimiklerini ve verdiği elektriği almadan nasıl aşık olunuyor ben onu anlamıyorum. bir de nette tanışıp ayda yılda bir kez görüşüp şehirler arası aşk santrali:) kuranlar var. hiç bana göre değil ama yine de büyük konuşmamak lazım...

.Artık insanlar pc başından kalkmıyo e tanışma ortamları ona kayıyo sonuçta buda kader .Gerçekte tanıyıpta yanıldığınız olmadımı hiç?? bence çok normal temkinli olmak her şartta gerekli sanal gerçek farketmiyo ..

.Artık insanlar pc başından kalkmıyo e tanışma ortamları ona kayıyo sonuçta buda kader .Gerçekte tanıyıpta yanıldığınız olmadımı hiç?? bence çok normal temkinli olmak her şartta gerekli sanal gerçek farketmiyo ..

alkışşşş bencede öyle.. sanki okulda işte aynı semtte tanıştıklarında problemler çıkmıo..
ben en güzel aşlarımı nettte yasadım der gibi yazdım bende yaa :) üçdür yorum yapıorum bu konuya :D:D:D
topc sahibi son durum neeeee

Bugüne kadar tanıdıklarımıza güvendikte ne oldu? Benim kız arkadaşım en yakın kız arkadaşı sayesinde biriyle tanıştı. Şahıs kendini emniyet amiri diye tanıtıyo, daha ne yalanlar.. İki ay sonra aslında emniyet amiri değil küçük bir karakolda şöför olduğu çıktı ortaya. Yani diyeceğim o ki kötünün mekanı yok... Bizlerde sanal ortamdayız kötü ve güvenilmez insanlar mıyız? Teknoloji çağındayız artık. Herkesin elinin altında internet dolayısıyla sanalda başlayan ilişkilerde mevcut ve gayet doğal. Elbetteki hemen kaptırma kendini ölç, tart, biç ondan sonra hayatına alıp alamayacağına akıl yoluyla kendin karar ver.

canım ne kadar güzel ismin war... ayrıca teşekkür ederim...
teşekkür ederim canım.Almina kızımın,Çınar da oğlumun ismi :)
bir insanın bakışını duruşunu gülüşünü tavrını sesini mimiklerini ve verdiği elektriği almadan nasıl aşık olunuyor ben onu anlamıyorum. bir de nette tanışıp ayda yılda bir kez görüşüp şehirler arası aşk santrali:) kuranlar var. hiç bana göre değil ama yine de büyük konuşmamak lazım...
canım net sadece aracı,tanışmak için insanın karşısına çıkan seçeneklerden sadece biri sadece..Kaderde varsa arkadaş ortamında,otobüste ,kafede tanışırsın..internette tanışırsın ama ilerisi için geleceğinizin olup olamayacağına gerçek hayatta tanışıp iyice irdeleyip, araştırıp öyle karar verirsin ne olup olmayacağına...eğer karşına çıkan adam usta bir yalancıysa ve sen de çabuk inanan biriysen burnunun dibindeki efendi sandığın adam tarafından kolayca kandırılırsın..( genel anlamda konuşuyorum.. ) iş gözü açık tutmakta...

Son düzenleme:
Netten tanışıp evlenen 2 kız arkadaşım var
Bunlar ilk önce öylesine muhabbetle başladılar
telefonlaştılar uzun süre telde devam ettiler,
daha sonra bulustular çıkmaya başladılar
nişanlandılar evlendiler:)
tabii ki herkes şanslı olmaya bilir ama
Ben netten edinilen arkadaşlığı yanlış bulmuyorum
belli çerceve içerisinde tabii ki

bu arada bu 2 arkadaşım biri 3 sene sonra
diğeride 1 sene içinde evlendi

sende iyice ölç ve çok dikkatli ol
sakın aşık olup hata yapma olur mu!

ayyy kızlar cocukla konustum ve numaramıda msn mı de sılmesını ıstedım neden falan dedı dedım öyle gerekıyor bır sey soylemedım yok falan fılan dedı ama nafıle sılmesını gercekten ıstedım nedenı yenı bır seye hazır olmadıgımı anladım ben bu olayda yanlısmı dusunuyorum acaba

bence netten tanistigin birinin yazili ve samimi oldugunu anlayamayacagin sozlerine kanma; hel ki goruntusune; ben esimi taniyordum sonra insanligina hayran oldum sonra sanki ilk defa goruyormusum gibi asik oldum; asik olduktan sonra tanimaya baslamadim ve o kadar mutluyum ki. insanligina inancina asik oldum cunku.

yerinde olsam sevdiğim şeylere yönelirim, sevdiklerimle daha fazla vakit geciririm.. kendimi eğlendirecek aktivitelerde bulunurum..
Umarım hayatını daha da anlamlı kılacak kişyle bir an önce tanışırsın...
hakkında hayırlısı olsun...
ben 3 sene boyunca görüştüğüm kişinin benden önce ewlenmiş boşanmış olduğunu, ve birde oğlunun olduğunu öğrenmiştim...
dünya başıma yıkılmıştı
üzerinde 10 sene gectiğini anlatıp durdu aşk işte .. çok iyi biriydi aslında, daha önceden açıklasa kendisiyle görüşmezdim diye saklamış....
sonra tam vize, final dönemim bana eski eşine dönmesi gerektiğini alesinin bunu istedğini söyledi:)))) gülüyorum ama o günler kolumda serum
hastane köşlelerndeyim
sana bişey diyeyim mi?? Allah a yalvardım ama o kadar kuvvetli istedim ki
imseyle uğrasmak istemiyorum Rabbim ne olur karşıma evlenmke itedğim insanı çıkar diye...
inan bana ertesi gün sözlümle tanıştım ve gercek aşkın ne olduğunu öğrendim çok şükür..............
inşallah senin karşınada anlaşabileceğin bi insan çıkar... vallahi ben ne kadar yürekten istemişsem artık ertesi gün sözlümü buldum...
sonrasında eski sewgilim kendini içkiye werdi filan.. yok işte sacmalamaya başladı, ama böylesi hepimiz için en hayırlısı olsu suan ewlendi eski esiyle,
ben onla ewlenmiş olsam o cocuğun boynu hep bükük olcaktı ben ne kadar mutlu olabilirdim... İyi ki Rabbim korudu beni...

yerinde olsam sevdiğim şeylere yönelirim, sevdiklerimle daha fazla vakit geciririm.. kendimi eğlendirecek aktivitelerde bulunurum..
Umarım hayatını daha da anlamlı kılacak kişyle bir an önce tanışırsın...
hakkında hayırlısı olsun...
ben 3 sene boyunca görüştüğüm kişinin benden önce ewlenmiş boşanmış olduğunu, ve birde oğlunun olduğunu öğrenmiştim...
dünya başıma yıkılmıştı
üzerinde 10 sene gectiğini anlatıp durdu aşk işte .. çok iyi biriydi aslında, daha önceden açıklasa kendisiyle görüşmezdim diye saklamış....
sonra tam vize, final dönemim bana eski eşine dönmesi gerektiğini alesinin bunu istedğini söyledi:)))) gülüyorum ama o günler kolumda serum
hastane köşlelerndeyim
sana bişey diyeyim mi?? Allah a yalvardım ama o kadar kuvvetli istedim ki
imseyle uğrasmak istemiyorum Rabbim ne olur karşıma evlenmke itedğim insanı çıkar diye...
inan bana ertesi gün sözlümle tanıştım ve gercek aşkın ne olduğunu öğrendim çok şükür..............
inşallah senin karşınada anlaşabileceğin bi insan çıkar... vallahi ben ne kadar yürekten istemişsem artık ertesi gün sözlümü buldum...
sonrasında eski sewgilim kendini içkiye werdi filan.. yok işte sacmalamaya başladı, ama böylesi hepimiz için en hayırlısı olsu suan ewlendi eski esiyle,
ben onla ewlenmiş olsam o cocuğun boynu hep bükük olcaktı ben ne kadar mutlu olabilirdim... İyi ki Rabbim korudu beni...

verilmiş sadakan varmış canım,Allah şimdiki ilişkinde güzel günler göstersin,tamamına erdirsin inşallah...

Back
X