• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nette tanışılan birine ne kadar güvenilir?

Sonuçta yüz yüze görüşülüyorsa reelde ya da nette tanıştığının ne önemi var ki?

Son düzenleme:
Belli olmuyor tabii bu işler...
Kaderde ne varsa o yaşanıyor... :31:
İyi de var kötü de...
Gözlerimizi açmak lazım. :79:
Maalesef şu da gerçek ki internetteki insanların çoğu bize obje gibi davranabilme ihtimali yüksek.
Arayışla giriyor çoğu çünkü...
Dikkatli ol derim...
Yalnız senin derdin internetteki adam değil eski sözlün gibi geldi. :31:

bende esimle netten tanistim bir sene ciktik evlendik 1senelik evliyiz:D gayette guzell olabilir yani discolarda oluyorda netten tanidigin neden olmasin

Şans meselesi biraz tabi ama nette tanıştığım birinin hiç iyi hatıraları olmadığı için bende , pek sıcak bakmıyorum ben netten tanışıp güvenebilme olayına.
İyiki onunla devam etmemişim bu yola..İyiki çıkıp gitmiş hayatımdan..
En güzeli reel..!
Hatta benim gibi kendi soyadından biriyle evlenecek olmak :23:

Son düzenleyen: Moderatör:
Nette tanıstıgım bırıyle evlıyım ben, sevgılı kocamla.
Kac kere ayrıldık barıstık cıkarken,evlendık cok guvensızlıkler yasadım,burdakıler de bılır foruma cok dert yazdım ozellıkle ılk evlendıgımız zamanlar,ama bu kısıden kısıye degısır canım. Şükür su an ıyıyız kızımız olucak bu hafta. :49: :29:

kızlar ya sanırım benım asıl derdım hala kendımle sözlümle ona cok guvenerek ılışkıy gırdım ve suan acayıp bır sekılde vıjdan azabı cekıyorum sonum ne olucak cok merak edıyorum ben nasıl boyle bır hata yaptım nasıl hıc bılmıyorum offf kaldıramıyorum hazmedemıyorum bunu

bende şu an birlikte olduğum kişiyle netten tanıştım hatta bi arkadaşlık sitesinden.bir yıl kadar msnde konuştuk iyice tanıdık birbirimizi o benim kuzenimle konuştu bende onun arkadaşlarıyla.2 yıldırda çıkıyoruz çokta mutluyuz sanırım bende şanslı kısımdayım:62: ama sen baya bi erken görüşmüşsün dikkatli ol derim ben

benim çok arkadaşlığım oldu netten
sadece birri ile sevgili olduum

hemen aşk ile bakma karşındakine
güven tabi güvenilmyecek neyi var
iletişimi kurup sürekli görüşüp onu tanımaya çalıştıktan sonra güvenilmeyecek ne var
gerçek hayatta da bu böyle zamanla tanıyorsuun

hoş bir bey anlaşılan başını döndürmüş:))
ama beklenti içine girme, aşk ile bakma
arkadaşça yaklaş hep ara hal hatır sor
arkadaşça vakit geçirmeye bak olacaksa da zamanla olur
önce tanımaya bak

bool şansllar :69:

iyi çıkabilir..ben netten tanıştığım biriyle 2 yıl çıkmıştım ve çok çok efendi biriydi..bi yamukluğunu da görmedim..ama tabi hemen körkütük aşık olma önce iyice bi tanı..biraz da şans bu işler..:34:

Son düzenleme:
Valla ben eşimle isnternette tanıştım 1,5 yıl çıktım ve şuan evli bi de bebişimiz var :) Allah'ım böyle güzel evlilikleri hakeden tüm bekarlarımıza yaşatsın...Tabi her adama da güvenilmez iyi analiz etmek gerek...

Kötü insanın nerden nasıl karsımıza cıkacağı bilinmiyor ki bazen en yakınımızda bile oluyorlar. Ben acıkcası nette baslayan arkadaslıklara daha cok güveniyorum. Hem günümüzde normal artık vaktimizin coğunu burda geçirdiğimizi düşünürsek. Arkadas cevremizide, sevgilimizide burdan bulmamız normal :34:

Kötü insanın nerden nasıl karsımıza cıkacağı bilinmiyor ki bazen en yakınımızda bile oluyorlar. Ben acıkcası nette baslayan arkadaslıklara daha cok güveniyorum. Hem günümüzde normal artık vaktimizin coğunu burda geçirdiğimizi düşünürsek. Arkadas cevremizide, sevgilimizide burdan bulmamız normal :34:
Aynen valla :) benim şuan arkadaş çevremin çoğuda netten tanıştığım insanlar bazıları ile çok iyi arkadaşlık bağı bile kurduk sık sık telefonlaşırızı hediyeleştik hatta bazıları ile...

Aynen valla :) benim şuan arkadaş çevremin çoğuda netten tanıştığım insanlar bazıları ile çok iyi arkadaşlık bağı bile kurduk sık sık telefonlaşırızı hediyeleştik hatta bazıları ile...

Bende reel arkadaslarım yerine burdaki arkadaslarımı tercih ediyorum ne yalan söyleyim :69: Burdan ulaşabileceğim daha fazla insan var kısıtlı değilki çevremiz gibi :)

Bence ev telefonunu iste ve her saatte ara kontrol et. Ev telefonunu vermek istemezse evlidir büyük ihtimalle. Ev telefonu en önemli ipucudur.

Son düzenleme:
netten edinilen arkadaşlıklara güvenmezdim... ta tkiii en yakın arkadaşlarımdan birisi netten biriyle evlenene kadar
evet kısmetinde varsa oluyor cnm bnm arkadaşım netten tanıştı 2 sene görüştüler ve evlendiler

Back
X