• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

netten tanışma ile yapılan evlilik sizce?

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri

Onlarca kişi "Olur, çok da güzel olur" bir o kadarı da "gerçek hayatta güvenemediğine nette nasıl güveneceksin" yazacak...

O nedenle sizin bir hikayeniz varsa dinleyelim.

Çünkü herkesin karakteri ve öyküsünün işleyişi farklıdır.

O nedenle kimininki mutlu sonla biter, kimininki hüsran... :ssz:

benim tanışıp evlenen arkadaşım var çok da mutlular 2 sene oldu. başka türlü olsa nasıl tanıyacaktın ki zaten? arkadaş ortamından olsa öyle daha kötü valla. görücü usulü zaten saçma. tanışmanın ne şekilde olduğu fark etmiyor bence.

Ben nişanlımla internetten tanıştım 3 yıldr beraberliğimiz var 8 aydır da nişanlıyız. Hayatımda tanıdığıma şükrettiğim tek insan... eğer şanslıysanız gerçek aşkınızı internetten de bulabiliyorsunuz hayat işte... :)

İnternet yalnızca tanışmak için bir araç. Eğer sonrasında ilişki reelde devam ediyorsa diğer çiftlerden bir farkı olmaz. Ama sanalda devam ediyorsa o sıkıntı. Bir de nasıl bir ortamda tanışıldığı da önemli. Bence normal bir durum ama ben tercih etmiyorum.

herkes güvenilmez diyor saçma buluyor fotoğraflardan aşk yaşamayı hatta psikologlar bile onaylamıyrmuş sevgi açlığı arayış vs bi sürü şey diyen insan var.netten tanıdığımız bi insana nasıl güvenirz sizce

Evlenirim. :KK53:

Tabii önce iyice bir tanımam lazım.

Üstün araştırma gücümle bunu da hallederim ki hallettim zaten. :KK70:

Vallaha kısmette netten tanışmak varsa ne yapabiliriz ki...

Devir teknoloji devri. :KK53:

• Beğen
Reactions: mbz
mrb kızlar belki bu konu defalarca açıldı ama netten tanışılan biri evlenrmisiniz böyle evlenip mutlu olan varmı sizce güvenilir birşey mi yoksa çok mantıksızmı fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum.öyle tanışıp evlenen varmı? yada etrafınızda varmı iyi yada kötü örnekleri

Yasi kac bu netten tanidigin adamin?

Ben de netten tanışarak evlendim.
Artık devir o mirc, chat, icq devri olmadığı için sorun yok bence.
Hayır sanki yanıbaşımızdaki insanlara da çok güvenebilirmişiz gibi. Tanışıp sonradan evli çıkan adamlar da var.

Internete tanisip ayni sehirde iliskiye devam etmek var..

Birde sadece internez iliskisi var..

Ikisi farklidir , tanisip realden devam ediyosan neden olmasin...

Bu sorunuzun doğru / yanlış,iyi/kötü cevapları yoktur.Kişiden kişiye göre değişir.Buradaki birçok arkadaş olaylar üzerinden yorum yapar ve genellemeler istediğiniz cevapları yansıtmayabilir.Ayrıca bir başkasının yaşadığını sizinde aynı şekilde yaşamanız düşük ihtimaldir.Karakter farklılığından tutunda birçok sebepler değişkenlik gösterebilir bu durum.

Back
X