Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Bu cok genel bir yargi değil mi? Eski esiyle anlasamayip bosanmis olabilir. Bosanmis insanlarin hepsi kötü mü oluyor ki? Konu sahibi de ayrilmis esinden eee adam da diyorsa bu kadin ayrilmis kesin bir sey var diye.
Evet bir irdelemek gerekiyor. Ciddi bir yola çıkılacaksa eski eşle bir konuşmak gerekiyor bir şekilde.

Hemen anlayamayacaksin zamanla malesf .. yaptığı eylemlerden canim

Çok yakından tanıdığım bir beyi (işi gücü yerinde gayet saygın bi insan yaşı da ne küçük ne büyük ) bi ortamda tanışmaları için birisiyle tanıştırmışlar numaralarını vermişler bey kızı beğenmiş görsel olarak (ben erkek taraftan dinledim) tanışmak için telefonla görüşecekler ilk gün güzel konuşuyorlar sonraki gün beyefendinin annesi hasta üstüne kaza geçiriyor acilde müdahelesi yapılıyor karakol falan işleri kazaya sebep olan kişi kaçıyor falan bi kaç gün sonra 3-5 doktor gezip ameliyat olması gerekiyor hayati bi durum yok ama çok can sıkıcı ve sıkıntılı bi durumu vardı annenin beyefendi bu sürede kızı aramıyor ama gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdi 2-3 gün aramıyor kafası yerine gelince 2-3 gün sonra arayınca kız telefonda daha alo diyip saymış sayıştırmış sen ne biçim insansın benimle dalgamı geçiyorsun olmaz ben seni istemiyorum diyo daha bişey sormadan beyefndide insan önce bi iyi misin birşeymi oldu der sorar sonra istemiyorum diyorsanda yine dersin bu ne biçim kişilik ne biçim düşünce diye sinirlenmiş annem kaza geçirdi kaç gündür ne sıkıntılarla uğraştım falan diyip bende seni istemiyorum senin insani bakışın ypk en başta diyip kapatmış sonra kız araştırmış soruşturmuş gerçeği öğrenince araya kaç kişiyi koydu özür diledi falan filan ama beyefendi kabul etmedi bugün olmasa yarın yine başka bişeyi böyle anlayıp sayıp sayıştırır hayata bakışı mantığı bana uygun değil diyip istemedi bunu çok yakından gördüm olaylarda birebir böyle oldu iki taraf da okumuş gayet kültürlü ve üst düzey insanlardı yani herşey olabilir bence sen ni kez daha dene şansını kaybedecek bişi yok enazından aklında kalmaz şöylemiydi böylemiydi diye

Canım bu saatte yazamam henüz o kadar samimi olamadık.
Dur daha enişte olamadı şimdilik o adam diyoruz
Ben konuyu bıraktıgımda on falandı. Belki yazmıssındır dedım.
Habersiz bırakma buraya da yaz gelısmelerı, seni sevdıgım ıcın adama enıste dedım.
Yoksa bize herkes enıste

Olabilir tabi insanlık hali bayağı kötü olmuş. Ama saydıracak ne var kız da ayıp etmiş aramadıysa aramadı kendi edepsizliği deyip geçseymiş keşke.
Ben saydırmadım ben sıvadım, olmuş işi patates ettim, malamat ettim aman hiç sorma

Yine de rahatsız etmeden kibarca sürdürebilirdi.
Ertesi gün bir şeyi bahane eder sorardı. İlk buluşmadan sonra karşı tarafın ne düşündüğünü sormaz mı bir erkek? Bu ne genişlik?
Adam muhabbet etmeye çalışmış, siz etmemişsiniz.
Üstüne alenen reddetmişsiniz.
Onun yapacağı bir şey yok ki daha.

Tesekkur etmesi bence begendigi anlamina gelir.. biraz bekleyin bakalim, ses seda cikacak mi? Ama cok dikkatli olun, cok fazla dolandirici yalanci haberi okudum, dikkat edin aldanmayin..

Bu anlattığınız olay istisna

Amin
Ne olursa olsun hayırlısı olsun❤

Acikcasi bana aslinda cok olacakmis ama siz engellmissinız gibi gelmedi..
Hoslanan insan 3 gün yazmadan duramaz diye düsünüyorum..
sarkiyi dinledim dediniz hemen küsüp karalar baglayacak bi cevap degil konusma devam edebilirdi..
Mesela ne tür müzik seversin diye sorabilirdi..
Ben böyle adamlari sevmiyorum.. hoslandiysan acikca belli et.. etmiyorsan ya hoslanmamissindir yada egolusundur karsidan beklersin..
Ben olsam asla yazmam..
Hele arkadas kalalim dedikten sonra hic yazmam..
Yazana da ne kadar dengesiz diye dusunurum..
Öyle oldugunuzdan demiyorum yanlis anlamayin ama o imaji verirsiniz..
Icimde kalir derseniz yazin..
Ama bence ondan minikte olsa bir adim bekleyin..

Ay bravo ya ! Offf ben konu eğlenceli diye girmiştiö, gerildim yemin ederim.

Çünkü hanımlar piremses (!) çünkü erkekler hep koşacak.
Ya birakin allasen.

Kadin gercekten istemediği icin boyle davransa ama adam israrci olsa, yazıp dursa, peşinden kossa burada herkes "her yerden engelle, ne ısrarcı adam, yapışmış kalmis, hayirdan anlamiyor" diyecekti.

Acalim bakalim "yemek teklifini reddettim, kahveyi reddettim, mesajına soguk yanit verdim, arkadas kalalim dedim, yemek borcun yok sagol dedim ama bu adam hala bana yazıyor, hala gorusmek istiyor" diye bir baslik, kac kisi adami hakli bulacak.
Kadin reddedip arkadas kalalim dedigi icin yapiskanlik yapmayan adam hatali cikti ya

Gercekten biz kadinlara yakamizi kurtaramadigimiz, hayirdan anlamayan, reddedilmeyi kabul etmeyen adamlar mustehak herhalde.

3 gün aramaması kafa karıştırıcı bence..Yani evet siz dinledim diyerek soğuk davrandınız ama o bir erkek ve merak eder erkekler genelde gurur yapmaz ve sormaya çalışır bir şekilde..İsteyen erkekler genellikle gurur yapmıyor,bilemedim..Arkadaş kalalım sözünü de sorgulamamış bile.. Adamda birşey var beyefendiliğine aldanma.Zaten internetten biriyse genellikle amaç farklıdır.Mantıklı olalım,o kadar düzgün adam nette evlenmek için kadın aramaz çünki zaten etrafında mutlaka ona bayılan birileri vardır.O muhtemelen senin mazbut karakterini istemedi.Çünki sebin karakterin hadi eğlenelim (!) tarzında değildi.İstiyorsan konunun üzerine düş ve merakını gider.Annesini sorarak muhabbet aç. Aklında kalmasın,ama netten düzgün adam çıkmıyor malesef

Netten düzgün birini bulmak büyük şans isi.benim bu konuda denemelerim oldu.inanilmaz yalancı,problemli insanlar var.ilk basta iyi gozuken sonradan foyasi ortaya cikan kisiler tanidim.hatta son tanistigim kisi isi gucu yerinde, odtulu beyefendi görüntülü biriydi sizinki gibi:)sonra anladim odtululuk ya da iyi bir egitim, insan olmak icin yeterli vasiflar degilmis.ama benim tecrubelerimi bi kenara birakirsak,sizin durumunuz icin yorumum şuöncesinde her gun görüştüğünüz adam bulustuktan sonra 3 gün yazmiyorsa sizden yeterince hoslanmamis demektir.orada şarkı ile ilgili mesajınızda bir anormallik yok.dinledim tesekkurler demissiniz.gayet normal bir cevap.peki 3 gün hic iletisim kurmamasi normal mi hayir degil...bu sebeple sizin ona hic bir sey yazmamaniz gerekiyordu.ondan beklemeniz gerekiyordu.dogru olan budur.3 gun sonra arkadas kalalim diye mesaj atmanizi sacma ve anlamsiz buldum.sadece oluruna birakmaliydiniz o bir hafta icinde zaten yazmazsa bu is olmayacak demekti zaten.o mesajin ustune onun ne yazmasi beklenirdi ki..buna ragmen bir ugra yemek soyleyeyim demis.onun yazdigi da bana cok umursamaZ geldi.insan hoslandigi kadina ugra demez..cok gereksiz kanki gibi o nedir.kibar biri ugra mi der?yani bu insan icin siz olsa da olur olmazsa da olur gozuyle baktigi bir kisi olmussunuz.sadece sunu garipsedim..insan kahveden sonra tekrar niye yazar..ben olsam ben de hoslandigini düşünürüm siz de haklisiniz.yzani adamda bir tutarsizlik var gibi geldi.diger arkadaslarin dedigi gibi gaza gelip sakin bir sey yazmayin.cunku arkadas kalalim muahbbeti olmus.ama bütün bunlara ragmen gercekten birsey olacagini düşünüyor ve istiyorsanız,yine de iletişimi koparmayin ve ona bir kac gun sonra annesini soran bi mesaj atabilirsiniz sonucta bu da arkadasca ve insani...ve bu mesajiniz ustune sizi bir kahveye ya da yemege cikarmayi teklif ederse oyle devam edin.aksi takdirde sadece mesaj yazip bırakıyorsa bu isi sonlandirin.tavsiye ve disaridan bakan bir göz olarak yazmak istedim.hayirlisi olsun hakkınızda.

Ve kesinlikle bu konuda geri kafaliyim..erkeklerin üstüne dusmese su kadin milleti(sizin icin demiyorum siz zaten dusmemissiniz)...birakin ilk zamanlarda onlar ugrassin.cogu erkekte, hele ki su internet ve arkadaslik siteleri ciktigindan beri bi umursamazlik,lakaytlik var.bana kadin mi yok mantigindalar..biraz da buna kadinlar sebep oldu..erkekleri kovalayan,üstüne düşen bazi hanimlar maalesef erkeklerin bi taraflarinin kalkmasina sebep oldu.simdi kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyor cogu..bu olmazsa baskasi olur deyip ilgisiz ve umursamaz yaklaşıyorlar maalesef.

Su olayin sonunu cok merak ettim. Ne yazmis ne yaomis onemli degil. Bi kere ilk buluşmadan sonra herhangi bir sey yazmissa sizdem kesin olarak hoslanmis demektir. Yoksa olu taklidi yapardi hic de iletisim kurmazdi bu bir. Ikincisi, yukarsa baska bi arkadas yazmis adam sizi tanimaya calisiyor diye yani dogru hoslanmis asik degil kapilarda yatmasini beklemeyin hele ki belirli bi yastan sonra. Sizi tanidikca kapida yatma zamanlari da gelir ama simdi degil. Ucuncu ve en en en onemlisi gercekten etrafini iyi arastirin, arkadaslariyla tanisma firsatiniz olursa mesela super olur. Internetten tanisma ne bileyim guvensiz, cok dikkat etmek lazim. Odtulu modtulu adam neden internette hele bi devirde, suphelendim ben icime cig dustu. Dikkatli olun

Eğer adamdan hoşlandıysanız r yapmanız gerekiyor bence. Artık her şey ve herkes o kadar kolay ulaşılabilir ki sizin anlattığınız durumda kusura bakmayın da kimse sizin peşinizden koşmaz. Adama hoşlanmadığınız sinyali vermişsiniz baştan sonra da arkadaş kalalım demişsiniz, yemek teklifini de kestirip atmışsınız. 15 gündür internetten tanıdığı ve bir kez gördüğü birine yalvarsın mı? Hoşlanmıştır veya hoşlanmamıştır bilemem ama ilk kez gördüğüm biri bana arkadaş kalalım dese ben de hoşlandıysam bile bence de derim.

Ayrıca bazı yorumlara hayret ettim doğrusu. Arkadaş kalalım diyen üstüne yemek teklifini de reddeden kadına salça olmak tacizdir. Romantik komedi mi çekiyoruz burda? Niyetiniz o olmayabilir ama ben reddedeyim yine de ısrar etsin diyerek tacizi meşrulaştırıyorsunuz. Gerçekten hayır dediğinizde ne olacak peki hiç düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…