- Konu Sahibi prometheus
-
Evet bir irdelemek gerekiyor. Ciddi bir yola çıkılacaksa eski eşle bir konuşmak gerekiyor bir şekilde.Bu cok genel bir yargi değil mi? Eski esiyle anlasamayip bosanmis olabilir. Bosanmis insanlarin hepsi kötü mü oluyor ki? Konu sahibi de ayrilmis esinden eee adam da diyorsa bu kadin ayrilmis kesin bir sey var diye.
Hemen anlayamayacaksin zamanla malesf .. yaptığı eylemlerden canimHanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Canım bu saatte yazamam henüz o kadar samimi olamadık.prometheus ne yaptım enısteyle tatlıya bagladın mı? Konuyu bıraktıgımda yazmaya karar vermıstın?
Ben konuyu bıraktıgımda on falandı. Belki yazmıssındır dedım.Canım bu saatte yazamam henüz o kadar samimi olamadık.
Dur daha enişte olamadı şimdilik o adam diyoruz
Olabilir tabi insanlık hali bayağı kötü olmuş. Ama saydıracak ne var kız da ayıp etmiş aramadıysa aramadı kendi edepsizliği deyip geçseymiş keşke.Çok yakından tanıdığım bir beyi (işi gücü yerinde gayet saygın bi insan yaşı da ne küçük ne büyük ) bi ortamda tanışmaları için birisiyle tanıştırmışlar numaralarını vermişler bey kızı beğenmiş görsel olarak (ben erkek taraftan dinledim) tanışmak için telefonla görüşecekler ilk gün güzel konuşuyorlar sonraki gün beyefendinin annesi hasta üstüne kaza geçiriyor acilde müdahelesi yapılıyor karakol falan işleri kazaya sebep olan kişi kaçıyor falan bi kaç gün sonra 3-5 doktor gezip ameliyat olması gerekiyor hayati bi durum yok ama çok can sıkıcı ve sıkıntılı bi durumu vardı annenin beyefendi bu sürede kızı aramıyor ama gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdi 2-3 gün aramıyor kafası yerine gelince 2-3 gün sonra arayınca kız telefonda daha alo diyip saymış sayıştırmış sen ne biçim insansın benimle dalgamı geçiyorsun olmaz ben seni istemiyorum diyo daha bişey sormadan beyefndide insan önce bi iyi misin birşeymi oldu der sorar sonra istemiyorum diyorsanda yine dersin bu ne biçim kişilik ne biçim düşünce diye sinirlenmiş annem kaza geçirdi kaç gündür ne sıkıntılarla uğraştım falan diyip bende seni istemiyorum senin insani bakışın ypk en başta diyip kapatmış sonra kız araştırmış soruşturmuş gerçeği öğrenince araya kaç kişiyi koydu özür diledi falan filan ama beyefendi kabul etmedi bugün olmasa yarın yine başka bişeyi böyle anlayıp sayıp sayıştırır hayata bakışı mantığı bana uygun değil diyip istemedi bunu çok yakından gördüm olaylarda birebir böyle oldu iki taraf da okumuş gayet kültürlü ve üst düzey insanlardı yani herşey olabilir bence sen ni kez daha dene şansını kaybedecek bişi yok enazından aklında kalmaz şöylemiydi böylemiydi diye
Adam muhabbet etmeye çalışmış, siz etmemişsiniz.Yine de rahatsız etmeden kibarca sürdürebilirdi.
Ertesi gün bir şeyi bahane eder sorardı. İlk buluşmadan sonra karşı tarafın ne düşündüğünü sormaz mı bir erkek? Bu ne genişlik?
Bu anlattığınız olay istisnaÇok yakından tanıdığım bir beyi (işi gücü yerinde gayet saygın bi insan yaşı da ne küçük ne büyük ) bi ortamda tanışmaları için birisiyle tanıştırmışlar numaralarını vermişler bey kızı beğenmiş görsel olarak (ben erkek taraftan dinledim) tanışmak için telefonla görüşecekler ilk gün güzel konuşuyorlar sonraki gün beyefendinin annesi hasta üstüne kaza geçiriyor acilde müdahelesi yapılıyor karakol falan işleri kazaya sebep olan kişi kaçıyor falan bi kaç gün sonra 3-5 doktor gezip ameliyat olması gerekiyor hayati bi durum yok ama çok can sıkıcı ve sıkıntılı bi durumu vardı annenin beyefendi bu sürede kızı aramıyor ama gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdi 2-3 gün aramıyor kafası yerine gelince 2-3 gün sonra arayınca kız telefonda daha alo diyip saymış sayıştırmış sen ne biçim insansın benimle dalgamı geçiyorsun olmaz ben seni istemiyorum diyo daha bişey sormadan beyefndide insan önce bi iyi misin birşeymi oldu der sorar sonra istemiyorum diyorsanda yine dersin bu ne biçim kişilik ne biçim düşünce diye sinirlenmiş annem kaza geçirdi kaç gündür ne sıkıntılarla uğraştım falan diyip bende seni istemiyorum senin insani bakışın ypk en başta diyip kapatmış sonra kız araştırmış soruşturmuş gerçeği öğrenince araya kaç kişiyi koydu özür diledi falan filan ama beyefendi kabul etmedi bugün olmasa yarın yine başka bişeyi böyle anlayıp sayıp sayıştırır hayata bakışı mantığı bana uygun değil diyip istemedi bunu çok yakından gördüm olaylarda birebir böyle oldu iki taraf da okumuş gayet kültürlü ve üst düzey insanlardı yani herşey olabilir bence sen ni kez daha dene şansını kaybedecek bişi yok enazından aklında kalmaz şöylemiydi böylemiydi diye
Amin
Ne olursa olsun hayırlısı olsun❤
Kendisini istemediğini bu kadar açık dile getiren bir kadına kolayca "tamam, mutluluklar" demeyen, bayıltana kadar ısrar eden, yapışan, laftan anlamayan adamlara o kadar alışmışsınız ki böylesi garip geliyor.
Ben birine "yolladığım şarkıyı dinledin mi" diyeceğim "dinledim" deyip bir yorum yapmayacak, muhabbeti uzatmaya çalışmayacak... Neden bir daha mesaj atayım ki?
Ve bamm 3 gün sonra alakasız bir şekilde gelen 2. mesaj: Bence arkadaş kalalım.
Buna "bence de" demekten başka ne denir?
Üstüne, karşıdakinin yemek borcu olduğu halde "sana yemek borcum var" demiş ve "borcun yok yeğen" cevabını almış.
Adam daha ne desin?
Size çok garip geliyor olabilir ama bir yerlerde 'hayır'ın anlamını bilen, "nazlı evet" sanmayan, ısrarın taciz olduğunu bilen ve kendisini istemediğini hareketleri ve sözleriyle bas bas bağırarak belli eden kişiye yapışmayacak mantıklı ve gururlu adamlar da var.
Ya birakin allasen.Ay bravo ya ! Offf ben konu eğlenceli diye girmiştiö, gerildim yemin ederim.
Çünkü hanımlar piremses (!) çünkü erkekler hep koşacak.
3 gün aramaması kafa karıştırıcı bence..Yani evet siz dinledim diyerek soğuk davrandınız ama o bir erkek ve merak eder erkekler genelde gurur yapmaz ve sormaya çalışır bir şekilde..İsteyen erkekler genellikle gurur yapmıyor,bilemedim..Arkadaş kalalım sözünü de sorgulamamış bile.. Adamda birşey var beyefendiliğine aldanma.Zaten internetten biriyse genellikle amaç farklıdır.Mantıklı olalım,o kadar düzgün adam nette evlenmek için kadın aramaz çünki zaten etrafında mutlaka ona bayılan birileri vardır.O muhtemelen senin mazbut karakterini istemedi.Çünki sebin karakterin hadi eğlenelim (!) tarzında değildi.İstiyorsan konunun üzerine düş ve merakını gider.Annesini sorarak muhabbet aç. Aklında kalmasın,ama netten düzgün adam çıkmıyor malesefYa şimdi onun beğenmediğini düşündüm karşılıklı teşekkürleştikten sonra. 3 gün bekledim. Zaten istemiyor diye seni tanıdığıma çok sevindim arkadaş olarak görüşmek daha iyi dedim. Şaşırdı tamam dedi o kadar. İyi bir insansın Allah iyilerle karşılaştırsın demiş.
Ben merak ettim şarkıyı. Bence o şarkı üzerinden mesaj vermeye çalışmış işte şarkıyı dinlemenin tam zamanı diyerek.Ya söyleyemem o kadarını ama güzel bir şarkıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?