- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.907
- 133
- 35
- Konu Sahibi prometheus
-
Bu ne üslupsuzluk bu ne densizlik?Netten tanışılan bütün erkekler,zeki ,kültürlü,beyfendi oluyor zaten...güvenilmez bence..
Daha yeni boşandınız e bu acele neden birde..
Tamamen katılıyorum.Ya birakin allasen.
Kadin gercekten istemediği icin boyle davransa ama adam israrci olsa, yazıp dursa, peşinden kossa burada herkes "her yerden engelle, ne ısrarcı adam, yapışmış kalmis, hayirdan anlamiyor" diyecekti.
Acalim bakalim "yemek teklifini reddettim, kahveyi reddettim, mesajına soguk yanit verdim, arkadas kalalim dedim, yemek borcun yok sagol dedim ama bu adam hala bana yazıyor, hala gorusmek istiyor" diye bir baslik, kac kisi adami hakli bulacak.
Kadin reddedip arkadas kalalim dedigi icin yapiskanlik yapmayan adam hatali cikti ya
Gercekten biz kadinlara yakamizi kurtaramadigimiz, hayirdan anlamayan, reddedilmeyi kabul etmeyen adamlar mustehak herhalde.
Yahu bu işler pamuk ipliğine mi bağlı? Yapmayın etmeyin seven erkek her şekilde yazar ulaşır uğraşır eşimle olan hikayemizden biliyorum o yüzden kimse kendini suçlamasın aramayıp sormuyorsa yedekte tutuyordur aslında niyeti başkadır hoşlanmamıştır zaten sürekli kadın kovalarsa o ilişkiden hayır gelmez erkek uğraşacak adım atacak
İyi de bunlar internetten tanışmışlar "seven erkek" olması için biraz tanıması gerekiyor. Bir kahveden sonra her şekilde yazıp, ulaşıp, uğraşan adama seven erkek denmez. Bir de 40'lı yaşlarda ve bir evlilik yapmış insanlar biraz daha mantık çerçevesinde konuşur öyle sürekli yazıp uğraşmak daha gençken oluyor.Yahu bu işler pamuk ipliğine mi bağlı? Yapmayın etmeyin seven erkek her şekilde yazar ulaşır uğraşır eşimle olan hikayemizden biliyorum o yüzden kimse kendini suçlamasın aramayıp sormuyorsa yedekte tutuyordur aslında niyeti başkadır hoşlanmamıştır zaten sürekli kadın kovalarsa o ilişkiden hayır gelmez erkek uğraşacak adım atacak
İyi de bunlar internetten tanışmışlar "seven erkek" olması için biraz tanıması gerekiyor. Bir kahveden sonra her şekilde yazıp, ulaşıp, uğraşan adama seven erkek denmez. Bir de 40'lı yaşlarda ve bir evlilik yapmış insanlar biraz daha mantık çerçevesinde konuşur öyle sürekli yazıp uğraşmak daha gençken oluyor.
Doğrudur 40'larda da öyle aşık olunabilir ama bir kahveden sonra olmaz bence ya. Olsa da rahatsız edici olur.Hiç öyle sanma....Neler var 40lı ama mesajlar kapıda yatmalar...
ortalıkta 20 sinde 25 inde evlenmiş sapık, psikopat adam dolu. onlar çok normal değil mi?Bir erkek 40 yaşına gelmiş ve hala evlenmemişse kesin bir problemi vardır boşanmışsa yine problemi vardır.! Biz kadınlar yaradılışımız gereği olaylara daha çabuk kapılabiliyoruz ama erkekler çok çakal kendinizi kaptırmayın dikkat edin.
Dikkat ederseniz eşimle olan hikayemden biliyorum dedim gerçekten o insan senin kaderinse 10 saniye bile yeter o elektirik o aura başka ve her zaman erkek daha ön planda olur bu konularda, illa ki görmüşüzdür kadın ittirip ittirip bi ilişki yaşatıyorsa nikah masasına oturtuyorsa o iş genellikle hüsran oluyor yaşın da pek öneminin olduğunu düşünmüyorumİyi de bunlar internetten tanışmışlar "seven erkek" olması için biraz tanıması gerekiyor. Bir kahveden sonra her şekilde yazıp, ulaşıp, uğraşan adama seven erkek denmez. Bir de 40'lı yaşlarda ve bir evlilik yapmış insanlar biraz daha mantık çerçevesinde konuşur öyle sürekli yazıp uğraşmak daha gençken oluyor.
ağzından girip burnundan çıkma hareketini yapmayacak karakterli erkekler de var. istenmediğini hissettiği an kendini çeken erkekler dolu, siz denk gelmemiş olabilirsiniz. ama herkes o kadar da karakterini, gururunu hiçe sayıp ağızdan girip burundan çıkma gibi şeyler yapmıyoBeğenen, isteyen erkek nezakete falana bakmaz. O etkilenme olmamış, bunu kabul edelim. Etkilenen isteyen adam, agzindan girer burnundan çıkar o kadının. Kaldı ki konu sahibi ağırdan almış, bir şey dememiş, kırıcı olmamış. Hemen kaçmış adam işte. Ne kadar savunsaniz da boş. :)
Sadece bir kahve ictikten sonra reddettigim halde her yerden ulasip kapimda yatan adama seven degil sapik erkek derim.Hiç öyle sanma....Neler var 40lı ama mesajlar kapıda yatmalar...
Sadece bir kahve ictikten sonra reddettigim halde her yerden ulasip kapimda yatan adama seven degil sapik erkek derim.
Gercekten samimi soruyorum, konu sahibi gercekten hoşlanmayarak, istemeyerek reddetmis olsaydi ama adam "ben hoslandim" diye dediginiz gibi israrci, her yerden ulasmaya calisan biri olsaydı ne diyecektiniz konu sahibine?
Tamam da konunun basindan beri adamin hoslanmis olsa konu sahibi reddettigi halde ustune duseceginden bahsedip konu sahibine devamli istememis seni mealli yorumlar yazıyorsunuz.Ben bu konudaki adam için demedim onu..40 plus yastakiler için genelleme yapılmıs ta olgun olur vs diye ona dedim asık ta olabilir kapıda da yatar yasla ilgisi yok artı 40 yas erkek için genc bir yas
Tamam da konunun basindan beri adamin hoslanmis olsa konu sahibi reddettigi halde ustune duseceginden bahsedip konu sahibine devamli istememis seni mealli yorumlar yazıyorsunuz.
Tamam kapida yatma yorumunu kapsam disi bırakıp tekrar soruyorum.
Adam, konu sahibi reddettigi halde defalarca dediginiz gibi ilgisini kesmeyip arayip yazsa yorumunuz ne olacakti?
Mesela ben konu acip "adamla sadece bir kahve ictik, her teklifini reddettim, mesajlarına soguk dondum, arkadas kalalim dedim, yemek borcu dedi yok sagol dedim. Ama adam anlamiyor, hala israr ediyor, hala her gun yaziyor" falan desem siz adami tacizkar, israrci bulmayacak, "aman canim birak yazsin hoslanmis iste" mi diyecektiniz?
ağzından girip burnundan çıkma hareketini yapmayacak karakterli erkekler de var. istenmediğini hissettiği an kendini çeken erkekler dolu, siz denk gelmemiş olabilirsiniz. ama herkes o kadar da karakterini, gururunu hiçe sayıp ağızdan girip burundan çıkma gibi şeyler yapmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?