Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Peki, siz kendinizi öyle kandirin. :)
e o zaman size de ağızdan girip burundan çıkan karaktersiz erkeklerle mutluluklar :)
ay bi de şu var, o ağızdan girip burun çıkanlar, sizi kenara koyduktan sonra başkasının ağzına girip burnundan çıkmaya kalkıyor. aman Allah başa vermesin

Erkek dediğiniz reddedildikten sonra yakaya yapışır, rahat bırakmaz, "ağzından girip burnundan çıkıyorum" diyerek devamlı mesaj atarak arayarak tacizkar davranır, hayır cevabını kabul etmeyip kadına ısrar eder. Çünkü hoşlanmıştır.

Hoşlanan bir erkeğin hayır diyen kadını ikna etmek için her şeyi yapma hakkı vardır.

Hanımlar konuyu carpitmayin. Konu sahibi adamı reddetmemis ki, ağzınıza dolamissiniz reddettikten sonra kapımızda yatsa sapiktir normal olani yapmis diye. Konu sahibi reddetmemis, bir şey dememiş kiiii! Adam dünden razı bir şekilde konu sahibi arkadaş kalalım diyince bence de demiş. Ondan önce de zaten üç gün yazmadığı için konu sahibi bunu söylemiş. Kimse kimsenin kapısında yatsın demiyoruz. Konuyu çok carpitiyorsunuz. Beğenen, isteyen adam en azından mesaj atar, sorardı. Buna da sapiklik demezsiniz herhalde.

Sacmalamayin ne olur. Ben mesaj atardı, arardı diyorum, ya siz ne kadar carpitiyorsunuz konuyu. :)

Ayyy gercrkten suyu cıktı konunun

sonra da bu erkekler bu kadınları neden öldürüyor?
sen hoşlanan erkeğin tacizini normal görür, üstüne de "ay beni tercih ediyorlar, ağzımdan burnumdan girip sokuyorlar" diye havalara girip bu olayı normal görürsen. biraz daha öteye gider, seni ölümüne sever!!!!!
Kadınlarımız düzelse, belki erkekler de bi yola gelecek de...

Pardon, ne saçmalıyorsunuz? Siz benim ne demek istediğimi anladınız mı boş boş konuşuyorsunuz? :)

Yorumların çarpitma bakım sen. :)

Adam yemek yiyelim demiş, kadın hayır demiş.
Adam kahve içelim demiş, kadın hayır demiş.
Adam mesaj atıp gece için teşekkür etmiş, konu sahibi karşılığında ben teşekkür ederim demiş, sohbet tıkanmış.
Adam tekrar mesaj atıp şarkıyı dinledin mi diye sohbet açmaya çalışmış, karşılığında "dinledim" diye soğuk, diyalogu sürdürmeyen, kapatan bir cevap almış.
Bu insanlar henüz bir kere görüşmüş insanlar. Karşısındakinden sürekli olumsuz dönüşler alan bir adam ertesi günlerde tekrar yazmak istememiş olabilir. Reddedileceğini düşündüyse adam niye tekrar yazıp yine kısacık cevapla geçiştirilmek istemiş olsun?

Pardon, ne saçmalıyorsunuz? Siz benim ne demek istediğimi anladınız mı boş boş konuşuyorsunuz? :)
Kimin dolu kimin boş konuştuğu şu üsluptan belli de, neyse.
Karşılıklı tartışmaya girmeye değmeyecek biri olduğunuz belli.
İyi forumlar size.

Ayy tamam amma uzattınız...

Kimin dolu kimin boş konuştuğu şu üsluptan belli de, neyse.
Karşılıklı tartışmaya girmeye değmeyecek biri olduğunuz belli.
İyi forumlar size.

Yok öyle anlamadan dinlemeden, like kasacaksiniz diye saldırıya geçmek. Öyle üsluba böyle tatli üslup. :) Sevgiler .

sizin yazdıklarınız ve uslubunuz ortada benim ki de.
o yüzden size iyi forumlar

Tamam en nadide üslup, en usturuplu uslup sizde. Ego tatmininiz bittiyse, bı salin beni. Hurmetlerimle. :)

Kesinlikle katiliyorum... konu sahibi sen de bence bir an once yaz adama bir bahane ile merak ettik hepimiz

Hanımlar ne oluyor, sakin sakin.
Şimdi kesicem topunuzu
Hepiniz kendi bakış açılarınızdan ayrı ayrı haklısınız.
Ben o şahısla iletişime geçmeden bunu bilemeyeceğiz.

İsyanimdir!

Hanımlar, içinizden bazı usturuplu arkadaşlar, konu sahibine yardımcı olmak yerine, benim gibi konu sahibine tavsiye veren, konuyu ciddiye alıp, üstüne düşünen değerli üyelere saldırıyor. Gelmişim 30 kusur yaşına. İyi bir gözlemciyim ve hoşlanan erkeğin neler yapabileceğini az çok bilmekteyim.

Sevgili usturuplu ve mesafeli hanımlar, lütfen yorumlarıma karışmayın. Ben sizin yorumlarınıza karismiyorum. Lütfen siz de karışmayın. Reca ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…