Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Hanımlar ne oluyor, sakin sakin.
Şimdi kesicem topunuzu
Hepiniz kendi bakış açılarınızdan ayrı ayrı haklısınız.
Ben o şahısla iletişime geçmeden bunu bilemeyeceğiz.☺
Aman gözünüzü seveyim iletişime geçecekseniz cevaplarınızı birkaç kere okumadan göndermeyin
Her neye karar verirseniz hakkınızda hayırlısı olsun.

Adam ertesi gün günaydın yazsa konu sahibi de günaydın yazacak, yine muhabbete devam etmeye çalışmayacaktı muhtemelen.
İstekli görünmeyeyim derken ayar kaçmış, bitmiş, gitmiş.

Adam ertesi gün günaydın yazsa konu sahibi de günaydın yazacak, yine muhabbete devam etmeye çalışmayacaktı muhtemelen.
Yanlış hatırlamıyorsam başlığın bir yerlerinde "flört işlerinde paslandım" gibi bir şey demişti konu sahibi. Çok şirin ya, çok tatlı bir kadın, ben çok minnoş buldum konu sahibini

Aynen öyle oldu ertesi gün de yazsa çok sıcak davranmayacaktım.

[/QUOTE]
Ben ona vakit ayırıp bulusmusum adam birkaç hün içinde bana yazmamış...benim bu adamı silmem için net bir nedendir...benim için böyle direkt sogurum...

Aman canım ne olacak, adam yazsa miydi, arasa miydi, sapik mi adam? :)

Bu ne üslupsuzluk bu ne densizlik?
Ne demek daha yeni boşandınız aceleniz ne?
Bu işlerin ne kadar hızlı olmasına kim karar veriyor?
Buraya yazıp yorum bekliyorsunuz...sonrada istediğiniz gibi olmayınca beğenmiyorsunuz..
Başınıza gelecek var öyle hissettim...siz bilirsiniz..

Aynen öyle.
Öyle bir durumda hepimiz "sapık galiba, her yerden engelleyip sil. Tekrar ulaşmaya çalışırsa da şikayetçi ol" diyecektik.

Kadın hoşlanıp reddederse ve adam ısrar ederse sevdiğinin peşinden giden romeo; kadın hoşlanmayıp reddederse pis sapık...
Yalnız zavallıların bunu ayırt edebilecek bir mekanizması yok. Telepatiyle mi anlayacaklar kadının gerçekten reddedip etmediğini?
Arabesk arabesk beklentiler.

Ne diyeyim herkesin hakkında hayirlisi olsun.

Buraya yazıp yorum bekliyorsunuz...sonrada istediğiniz gibi olmayınca beğenmiyorsunuz..
Başınıza gelecek var öyle hissettim...siz bilirsiniz..
Sen hissettiysen kesin olacak demektir, devamını getirmeyeyim.
Hiiiç tartışasım yok canım hiç laf dalaşına giresim yok İnan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…