Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Aman diyeyim ihtimali bile ürpertici
Bir de adam ben arayana kadar başka biriyle görüşmeye başlıyormuş
Valla olur mu olur. Sonuçta aranızda bir vaat, bir ilişki yok.
Zaten siz yazalı sanırım birkaç gün oldu, e bir hafta da dönmesini bekliyoruz adamın. Dediğiniz şey ihtimaller dahilinde, olmaz diyemem.

Vallahi canım yüzüm yok desem
O kadar kötü batırdım ki cevap bile vermese ağzımı açmam.
Yakın arkadaşım olsan sormadan telefonunu alıp mesajı atmıştım. Hala merkür,retro,10 mart diyorsun
Burdaki herkesin selameti için anacığının halini soruver artık

Yakın arkadaşım olsan sormadan telefonunu alıp mesajı atmıştım. Hala merkür,retro,10 mart diyorsun
Burdaki herkesin selameti için anacığının halini soruver artık
Düşün nasıl bir don yağıyım. Benden adam Olmaz vallahi olmax

Düşün nasıl bir don yağıyım. Benden adam Olmaz vallahi olmax
Hahaha o kadar yüklenmeyin kendinize. Oldu bitti artık. Hepimizin gaflet anı, istemeden eline yüzüne bulaştırdığı olaylar oldu. Geri döndürebilirseniz döndürürsünüz, yoksa bu olaydan öğreneceğinizi öğrenip yeni ufuklara yelken açarsınız.

Sadece "dinledim" yazmak yerine "dinledim, çok hoşuma gitti, bana şunu şunu hatırlattı" gibi birşey yazsaydınız sohbet uzardı. Çok kestirme söz ve davranışlar olumlu etki yaratmaz ki. İstiyorsanız biraz esnek davranmalısınız bundan sonra.

Haklısın öyle yapsam tıkanmazdı ama ne bileyim kal geldi herhalde

Ablacim isteyen uğraşıyor valla bizde esimle int tanıştık iki kere gorustuk benim yaşım ufakti ztn oyle evlilik vs dusuncem yoktu hic aramazdım o yazmadığı surece yazmazdim birgun bktm isyerimin kapisinin önünde ve bu boyle 2 3 ay surdu ona alıştım sonra sevdim he tabi ilk goruste cok begendim boylu poslu yakışıklı ama adim atamadim o düşmeseydi pesime belki farkli hayatlar yaşıyor olurduk

Bilmiyor ki burada ne çıkarımlarda bulunuyoruz heheeyyyt
Bazen adamlar gözüme çok masum geliyor Düşünsenize biz sayfa sayfa burada masaya yatırıyoruz. Beyin fırtınaları yapıyoruz. Swot analizi, aksiyon planı, kriz yönetimi, hepsini hallediyoruz.
Adam orada göbeğini kaşıyıp maç izliyor falan

Aşık olmak karakterini gururunu hiçe saymak mıdır? onda bir gelecek görseydi bir kelimeye takılıp da kendini çekmezdi kimse kendini kandırmasın zaten kendini geri çekiyorsa da ondan hayır gelmez kusura bakmayın

Aşık olmak mı:))) bir kere görüşmüş yetişkin insnlar bunlar ya ne anlam yüklendi bu olaya . Herkes çok film izliyor belli oldu ilk görüşte aşk 25ten sonra çok zor bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…