- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi prometheus
-
Sus sus rezil kepaze oldum zatenBen vazgeçtim konu sahibi hakli. Cidden don yaği kendileriHal hatir sormak icin 10 gün bekler mi insan :) Ablacim madem hic cesaretin yok neden giriyorsun bu tanisma islerine.
Aynen ilişkiye başlayıp başlamayacağımıza karar vermek için bir ön görüşme diyelimAşık olmak mı:))) bir kere görüşmüş yetişkin insnlar bunlar ya ne anlam yüklendi bu olaya . Herkes çok film izliyor belli olduilk görüşte aşk 25ten sonra çok zor bana kalırsa
Yazdin mi? GörüşecekmisinizAynen ilişkiye başlayıp başlamayacağımıza karar vermek için bir ön görüşme diyelim
Ya ben ilk görüşte aşık olamam 20 yaşında da olmadım, yapım elvermiyor malum soğuk nevale olmak
Biraz geri durdum kabul ediyorum keşke o kadar uzak durmasaydım ne bileyim korktum ya
Milyonlarca yürek, tek soruYazdin mi? Görüşecekmisiniz
Siz öyle düşünmeye devam edin o zaman ne diyeyimAşık olmak mı:))) bir kere görüşmüş yetişkin insnlar bunlar ya ne anlam yüklendi bu olaya . Herkes çok film izliyor belli olduilk görüşte aşk 25ten sonra çok zor bana kalırsa
Tabi ki yazmadım aslını inkar eden bizden değildirprometheus hanım ne yaptınız?
Şu cümleyi sadece msj atmadı diye yazdiysan (dinledim sonrası) iyi yapmışsın.O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Bence bir kaç gün beklerseniz başkasını bulamadım sana yazdım gibi olur:)Tabi ki yazmadım aslını inkar eden bizden değildir
Arkadaşlar arkadaş kalalım yazalı 2 gün oluyor adam tepe sersemi olacak birkaç gün daha geçsin arayacağım.
Buraya da yazacağım merak etmeyin sizi gözünüzü yolda bırakmam ❤
Size tek tavsiyem ismini internette aratin. sosyal medyasi varsa inceleyin. Adini soyadini yazip calistigi yeri ya da ad soyad odtü yazip aratin. illaki biseyler cikacaktir.Hanımlar merhaba ben 36 yaşındayım ve 7 ay önce eşimden boşandım. 15- 20 gün önce internetten bir beyle tanıştım. Çok kibar, 41 yaşındaydı. 20 gün boyunca ne telefon ne fotoğraf istedi, ciddi bir şekilde beni tanımak istedi. Bol bol yazıştık. 3 gün önce de yüz yüze görüşüp bir kahve içmeye karar verdik.
Görüştüğümüzde beni çok beğendiği her halinden belliydi. Ağır, oturaklı, iş güç sahibi, saygılı bir beyefendi belli. 2 saat kadar oturduk kahve içtik. Yemek yemek de istedi ama ilk buluşma olduğu için ben istemedim, kibarca “sözüm olsun” dedim, “tamam”dedi.
Ayrıldıktan 2 saat sonra “kahve ve sohbet için teşekkürler” yazmış. Ben de teşekkür ettim. Bir şarkıdan bahsetmiştik, onu dinleyip dinlemediğimi sordu, sadece “dinledim” dedim. Sonra ses seda kesildi.
Bu adam çok beyefendi ve çok ölçülü. Beni kırmaktan ve rahatsız etmekten çok çekiniyordu. Netten tanışma durumlarında süreç nasıl ilerletilir bilmiyorum. O teşekkür edince beğenmediğini düşündümHata mı ettim, aslında beğenmiş miydi? Fikri, bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Dediğiniz çok mantıklı ama soyadını bilmiyorum o da benimkini bilmiyor ama biraz görüşürsek yalan mı doğru mu ortaya çıkarSize tek tavsiyem ismini internette aratin. sosyal medyasi varsa inceleyin. Adini soyadini yazip calistigi yeri ya da ad soyad odtü yazip aratin. illaki biseyler cikacaktir.
Sorunuz kisminda da belki şarki konusunda da dusuncelerinizi merak etmis olabilir. sozlerini dikkatle tekrar dinleyin.
Sırası karışık değil saçma da değil, gayet net anlattım şu ana kadar anlamayan kimse olmadı. Bence bir kere daha dikkatli okuyun.Konuyu okudum o kadar saçma anlatıyorsunuz ki yarım yamalak sırası karışık. Adam şarkıyı dinledin mi demiş evet demişsiniz sonrada teşekkür etmişsiniz karşılıklı yani dinledim dedikten sonra yazmamış gibi anlatmışsınız. Belliki sizden elektrik alamadı yada başka sorunları var ilişki istemiyor zorlamanın alemi ne?
E yazdığınızdan başka ne anlam çıkarabiliriz ki... aşk meşk havada uçuşmuşSiz öyle düşünmeye devam edin o zaman ne diyeyim
evet yanlış yapmışsınız. daha ilk günden ne yazsın,siz hic konu açmamışsınız mesajda.kestirme cevaplar vermişsinizO tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?