Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Aşık olmak mı:))) bir kere görüşmüş yetişkin insnlar bunlar ya ne anlam yüklendi bu olaya . Herkes çok film izliyor belli oldu ilk görüşte aşk 25ten sonra çok zor bana kalırsa
Aynen ilişkiye başlayıp başlamayacağımıza karar vermek için bir ön görüşme diyelim
Ya ben ilk görüşte aşık olamam 20 yaşında da olmadım, yapım elvermiyor malum soğuk nevale olmak
Biraz geri durdum kabul ediyorum keşke o kadar uzak durmasaydım ne bileyim korktum ya

Yazdin mi? Görüşecekmisiniz

Aşık olmak mı:))) bir kere görüşmüş yetişkin insnlar bunlar ya ne anlam yüklendi bu olaya . Herkes çok film izliyor belli oldu ilk görüşte aşk 25ten sonra çok zor bana kalırsa
Siz öyle düşünmeye devam edin o zaman ne diyeyim

cok guldum tepkilerinize kusura bakmayin ama:) adami hem kesitip atmis hem de begenmedim ama seni kirmamak icin arkadas olarak olarak gorusebiliriz gibi olmus soyledigin. toparlanir mi bu daha bilrmrdim

Tabi ki yazmadım aslını inkar eden bizden değildir
Arkadaşlar arkadaş kalalım yazalı 2 gün oluyor adam tepe sersemi olacak birkaç gün daha geçsin arayacağım.
Buraya da yazacağım merak etmeyin sizi gözünüzü yolda bırakmam

O tekrar cevap yazmayınca istemiyor diye arkadaş olarak görüşebiliriz sadece dedim. Çok olgun ve efendice karşıladı. Ya yanlış mı yaptım kızlar ya.
Şu cümleyi sadece msj atmadı diye yazdiysan (dinledim sonrası) iyi yapmışsın.
Adam ne cevap yazacakti o cevaba. 30 dan sonra ergen kızlar gibi olmamali bir kadın bence ilgi ve trip ölçüsünü ayarlamak gerek.

Bence bir kaç gün beklerseniz başkasını bulamadım sana yazdım gibi olur:)

Ben de bu mesafeli ağır kadın havalarına hastayım:)) yani beğendiyseniz neden kısa ve soguk cevaplar verdiniz ayrıca adam begenmedim der yani derse de desin dünyanın sonu mu bence siz şöyle hafta içi falan yazın yemek sözüm vardı diyerek arkadaş olarak bile olsa devam edin

Size tek tavsiyem ismini internette aratin. sosyal medyasi varsa inceleyin. Adini soyadini yazip calistigi yeri ya da ad soyad odtü yazip aratin. illaki biseyler cikacaktir.
Sorunuz kisminda da belki şarki konusunda da dusuncelerinizi merak etmis olabilir. sozlerini dikkatle tekrar dinleyin.

Dediğiniz çok mantıklı ama soyadını bilmiyorum o da benimkini bilmiyor ama biraz görüşürsek yalan mı doğru mu ortaya çıkar

Vallahi sistim. Arkadasim olsaniz bu kadar dil doktukten sonra ayyyy ne halin varsa gor derdim. Bi de yani yazanlari %99'u o kadar mantikli yorumlar ki. Siz o beye msj atip buraya gelismeleri yazmadan artik baska bisi yazmicam. Protesto ediyorum

Konuyu okudum o kadar saçma anlatıyorsunuz ki yarım yamalak sırası karışık. Adam şarkıyı dinledin mi demiş evet demişsiniz sonrada teşekkür etmişsiniz karşılıklı yani dinledim dedikten sonra yazmamış gibi anlatmışsınız. Belliki sizden elektrik alamadı yada başka sorunları var ilişki istemiyor zorlamanın alemi ne?

Sırası karışık değil saçma da değil, gayet net anlattım şu ana kadar anlamayan kimse olmadı. Bence bir kere daha dikkatli okuyun.
Ne zorlaması zaten uzak durduğum için bunlat oldu zaten.

Sadece arkadaş olabiliriz demeniz son derece yanlış olmuş. Eğer bir niyeti varsa adamın umudunu kırmışsınız. Yemek teklifini reddetmeniz sonrası ona bozulup bozulmadığınızı yoklamak için teşekkür mesajı yazmıştır. Cevap verdiğiniz için sorun yok diye düşünmüştür ancak daha fazla üzerinize gitmeye çekildiğinden daha fazla yazmamıştır. Sadece arkadaş olabileceğinizi bunlardan sonra söylediyseniz adamı kaçırmak üzere olabilirsiniz. Basit bir mesajla merhaba deyip hatırını sorun, devamı gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…