Netten Tanıştığım Adam.Galiba Yanlış Anladım.

Aklımda böyle bir şey olacak değil iki gün iki saat bile bekleyemem, nasıl sabrediyorsunuz Ergenken de dayanamaz başkasına mesaj atarken yanlışlıkla yapmış gibi ilgili kişiye yazardım mutlaka şimdi büyüdük artık bence bekleyecek bir durum yok hayat kısa

2 gün bekleyerek hata edersiniz. Borcun yok demişsiniz zaten, hemen olayı tazeyken benim borcum vardı asıl :) yemekler benden deyip buluşma teklif edin. Bir daha mesaj atarsa da bu şekilde mesajları bitirici konuşmayın. Hoşlanıyorsunuz madem muhabbeti uzatın. Ters davranmışsınız. 1 olur, 2 olur, 3. de adam artıkgönlü yok der pırrrr uçarrr :))

Ergenken de kimseye mesaj atmazdım, gerek kalmazdı havalıydım cooldum biraz
Teklifler üst üste gelirdi zaten ısrar eden çok olurdu
Bu yüzden yaşlandığımı anlayamadım hala çiçek gibi genç kızım zannedip naz yapıyorum koskoca adamlara.
Bana bunlar müstehak vallahi müstehak

Netten tanışmaya karşı değilim ama iyice araştırmanızı tavsiye ederim.
Bu arada yorumlarınızı okudum kibar bitine benziyor.

Ve internetten kadın arıyor.

Ve internetten kadın arıyor.
Ben de eğitimli ve iş güç sahibi bir insanım ve sizin tabirinizle “internetten adam arıyor”um.
Belli bir yaştan sonra bu işler pek kolay olmuyor hanımefendi, sosyal çevredeki herkes bir şekilde ya evli oluyor ya da çoğunun ilişkisi oluyor.
Arkadaş bağlantılı tanıştırmalarda da iş olmazsa taraflardan biri mutlaka bozuluyor, tanıştıran tarafı sıkıntıya sokuyor, arada gidip gelen dedikodu da cabası.
Ben de internetten biriyle tanışmayı tercih etmezdim ama evliliğimde çektiğim onca sıkıntıdan sonra mutlu olmaya hakkımın olduğunu düşünüyorum.

İnternetten derken nereden tanıştınız? Sosyal medya mı yoksa arkadaşlık sitesi gibi yerler mi? Ben de boşandım belki ben de bir bakarım :)

Iyi insanlar mutlaka var bence. Mesela siz varsınız. Ben bu kişi ile olumlu olmasa da kesinlikle karşı değilim internetten tanışmaya.

İnternetten derken nereden tanıştınız? Sosyal medya mı yoksa arkadaşlık sitesi gibi yerler mi? Ben de boşandım belki ben de bir bakarım :)
Arkadaşlık sitesinden tanıştık. Ama gayet düzgün bir site gördüğüm kadarıyla. Başka birkaç siteye daha üye oldum onlar leşti.

"Kahve ve sohbet için teşekkürler" dediği için mi sizi beğenmediğini düşündünüz gerçekten?
Bu çok normal bir diyalog değil mi ?
Benim eşim de birlikte ilk kez şarap içince "bu güzel gece için teşekkürler" demişti. Çok mutlu olmuştum, oldu bu iş demiştim. İnsanlar birbirlerine flört döneminde böyle saçma sapan gereksiz yere teşekkür ederler. İşi abartıp ilişki ilerleyince ota boka teşekkür edenler de var. Mesela benim eşim işi o kadar abartır ki her sevişme sonrası teşekkür eder =))) İstisnasız hepsinden sonra teşekkürler aşkım der. Yanlış mı anlamalıyım ne yapmalıyım =)))

İşte bu konuda anlatmak istediğim de benim bu algım
Galiba yanlış anladım dedim başlıkta ama sanırım galibalık bir durum kalmadı ☺

İşte bu konuda anlatmak istediğim de benim bu algım
Galiba yanlış anladım dedim başlıkta ama sanırım galibalık bir durum kalmadı ☺

Çok tatlısınız =) Ama lütfen bu beyefendiye bir şans daha verin, ve hoşlandıysanız bunu belli edin. 40 yaşından sonra hiçbir erkek kadın kaprisi çekemez. Açık olun net olun, kaybedecek bir şeyiniz yok ki. Tanımaya çalışın. Eminim size çok iyi gelecek yeni bir ilişki.

Aynen karmakarısık sordukca anlatıyor...sadece dinledim değil guzelmiş te dedim diyor..sonra birisi sadece dinledim dersen boyle olur diyor, evet cok haklısınız diyor...sırf reyting için acılmıs bi konu sanki..sonra gulerek eglenerek devam ediyor konuya ...galibalık durum kalmadı demiş bırakmış

İstediğiniz müddetçe beğenen adam ister ve alır.
Takılmaz lafa söze.
Siz ne derseniz ne tepki verirseniz verin.
Konuşmaya çalışır, bir şans daha ister vs.
Arkadaşlık sitelerinde tanışmaya karşı değilim ama;
Hayat tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ya evli ya da görüştüğü kişi sadece siz değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…