netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

görüşmekten bir şey çıkmaz, görüş ama sakın %100 güvenme. insanlar inan ki profesyonel olmuşlar bu konularda. sen temiz duygularla güzel şeyler düşünürken karşı taraf 180 derece dönüyor aniden. o yüzden kesinlikle emin olmadan ondan ve onun sana söylediklerinin güvenilirliğinden sakın kalbini kaptırma. mantığını önde tutmaya çalış. çünkü ister istemez ona kapılmış halde bulabilirsin kendini. baktın ki yüzyüze görüşünce de gayet netteki hali gibi fikir ve davranışlarını tutarlı şekilde sürdüryor o zaman gönül rahatlığıyla okey dersin. zaman gerekli

Son düzenleme:
Herkes aynı şeyi söylemiş tedbirli olman gerektiği hakkında.

Umarım yüzün güler, mutlu bir beraberliğin olur.

Umarım göründüğü gibi mantıklıdır, ahmak çıkmaz yüz yüzeyken.Çünkü insanlar internetten çok kolay numara yapabilir takdir edersin ki.

Netten olması veya olmaması senin mutluluğunu belirleyecek etken değil bana göre, nice aynı mahallede, okulda, arkadaş grubunda tanışıp duygusal beraberliğe adım atan var.Kimse ayrılmıyo mu bunlardan, ya da herkes mutlu mu.Ben de bu alakayı anlamıyorum.Kısmet bu işler diyim kısaca.

Hakkında hayırlı olsun.Dua et.

duygularımın önüne geçemedim daha sesini duymadım yüzünü görmedim ama konuşmalrıyla ne biliyim çok farklı çok samimi çok mantıklı geldi.

tam yorum yazıyordum yanlış yazmamak için tekrar ilk mesajı okuyayım dedim...çok eminsin kendinden,olmasan kendini bu kadar kaptırmazsın..sesini duymamana sebep nedir? çok polis ve askerle tanıştım netten....hadi onu bırakalım,hiç kimse bir çekincesi yoksa telefon vermemek,aramamak gibi bir durumda bırakmaz insanı...hatta geçenlerde şöyle bir olay yaşadım bizzat,ne kadar ilgini çeker bilmiyorum ama..iyi niyetine güvendiğim,tanıdığım için mutlu olduğum,olgunluğunu ve samimiyetini beğendiğim biriyle bir kaç ay görüştüm..yaklaşık bir yıl öncesine dayanan da bir tanışıklığımız vardı...araya zaman girdi,sonra biraz daha samimi olacak şekilde üstelik telefonda! görüştük..istanbul a gelicekti görüşecektik de yüzyüze vs..sonra ben sana bağlanıyorum diyip görüşmemizi bir şekilde sonlandırdı...artık pek çok duruma alışık olan ben ve erkeklerin her hareketinden yorum çıkarmak konusunda yine yeterli tecrübeye sahip olan ben, anladım ki altın da bişiy vardı bunun...geçenlerde mesaj yollamış bana..ne kadar üzgün olduğunu belirten,beni üzdüğünü belirten ...vs..meğerse evliymiş,11-7 yaşlarında iki oğlu varmış ve boşanma arifesindeymiş..şaşırmadım...diyorum ya pek çok şey yaşamak mümkün..bu konudaki hevesini kırmak istemem ama bırak evlilik tarzındaki konuşmaları, bir ilişki düşünmek bile yüz yüze görüşmeden,telefonda konuşmadan çok zor.....üzgünüm ama sanırım ilk kez falan olmasından ötürü çok anlam yüklemişsin..:50: hayırlısı olsun hakkında...

hayırlı olsun canım bende bu hafta buluşacağım netten tanıştığım kişiyle,ama rahatım çünkü tanıdığımız.inş iyi geçer:16:

hakkınızda hayırlısı olsun telefonda hiç konuşmamış olmanız garbime gitti

ben nette tanıştım ve evlendim, biz sıradan sohbet ederken bir anda bir ilişkiye başladık ve benimde eşim daha beraberliğimiz birkaç günken evlenme teklif etmişti, sonrasında 6 ayda nişanlandık ve 1 sene sonra da evlendik
Allaha çok şükür ki mutlu bir evliliğim var

tabiki bunda karşıdaki insanın niyeti çok önemli

hakkınızda hayırlısı olsun inş.
:16:

duygularımın önüne geçemedim daha sesini duymadım yüzünü görmedim ama konuşmalrıyla ne biliyim çok farklı çok samimi çok mantıklı geldi.

tam yorum yazıyordum yanlış yazmamak için tekrar ilk mesajı okuyayım dedim...çok eminsin kendinden,olmasan kendini bu kadar kaptırmazsın..sesini duymamana sebep nedir? çok polis ve askerle tanıştım netten....hadi onu bırakalım,hiç kimse bir çekincesi yoksa telefon vermemek,aramamak gibi bir durumda bırakmaz insanı...hatta geçenlerde şöyle bir olay yaşadım bizzat,ne kadar ilgini çeker bilmiyorum ama..iyi niyetine güvendiğim,tanıdığım için mutlu olduğum,olgunluğunu ve samimiyetini beğendiğim biriyle bir kaç ay görüştüm..yaklaşık bir yıl öncesine dayanan da bir tanışıklığımız vardı...araya zaman girdi,sonra biraz daha samimi olacak şekilde üstelik telefonda! görüştük..istanbul a gelicekti görüşecektik de yüzyüze vs..sonra ben sana bağlanıyorum diyip görüşmemizi bir şekilde sonlandırdı...artık pek çok duruma alışık olan ben ve erkeklerin her hareketinden yorum çıkarmak konusunda yine yeterli tecrübeye sahip olan ben, anladım ki altın da bişiy vardı bunun...geçenlerde mesaj yollamış bana..ne kadar üzgün olduğunu belirten,beni üzdüğünü belirten ...vs..meğerse evliymiş,11-7 yaşlarında iki oğlu varmış ve boşanma arifesindeymiş..şaşırmadım...diyorum ya pek çok şey yaşamak mümkün..bu konudaki hevesini kırmak istemem ama bırak evlilik tarzındaki konuşmaları, bir ilişki düşünmek bile yüz yüze görüşmeden,telefonda konuşmadan çok zor.....üzgünüm ama sanırım ilk kez falan olmasından ötürü çok anlam yüklemişsin..:50: hayırlısı olsun hakkında...

söylediklerine katılıyorum.. evli olan erkekler eşiyle arasında bir sorun oldugu zaman yada canı sıkıldığı zaman o boşlukta genç ve güzel kızlara yönelirler konuşmalar sohbetler şakalaşmalar görüşmeler derken hoşlarına gider.kendilerini tatmin etmek için karşı taraftan yararlanırlar kimisi pişman olur vizdanı sızlar evliyim ben der kimisi vicdansızdır evl,iliğini sorunlarını saklar yararlanmaya bakar.. kimileri hiç söylemez açığını yakalarsın.. eşiyle arası ne kadar iyi olsada karısı çok sevsede karşı cins ilgi duydugu vakit kaptırırlar kendilerini..hemen evlilikti sözdü nişandı çok erken şeyler. bu gibi durumlarda ne olursa olsun çok dikkatli olmak gerekiyo önce kendisini sonra ailesini daha sonra çevresini iyi tanımalı öyle adım atmalı

canım bol şans diliyorum sana, yolun açık olsun öncelikle.
benim ablamla eniştem de netten tanışmıştı, bazen iyi, bazen de kötü olabiliyor kısmet bu işler yani... umarım seninki iyi bir tecrübe olur :)
saol canım benim umarım herşey yolunda gider ilk defa biriyle görüşcem ve netten biri:D

Hayırlısı olsun, inşallah yüzyüze geldiğinizde de ikiniz de aynı elektriği yakalarsınız yine... Dikkatli ol derim yine de, bol şanslar... Sonucu da haber et bize, merak ederim... :1::1:
haber etmezmiyim canım benim yazarım herşeyi benden kurtulamazsınız merek ettirmem sizi.inşallah iyi şeyler yazarım buraya .

canım en başta hakkında hayırlısı.tamm güvenilir bir yerde buluşuyorsunuz ama karşındakş insanı iyi ta nı iyi tahlil et .bende polisim ve her meslekte çıkar bazı arızalar, çok gördüm ben.o yüzden dikkatli ol;) :31:
saol canım Allah razı olsun.hem güvenilir bir yerde hemde ailem onunla görüşceğimi biecek.yani içim o konuda rahat umarım onu görünce heyecanım devam eder duygularım aynı olur tek korkum bu:D

:9:hiç belli etmiyosun ama ne kıza hemen kötü olur diyosun bak sen mutluymuşsun:16:

konuyu açan arakdaşım bende diyorum ki umarım elektirik alırsın önemli olan sevmektir nerde tanıştığının hiç önemi yok hepimiz insanız sonuçta:80:
inşallah tattlım ya tek korkum elektirk alamamak ya da o benden almazsa offf çok zor bu işler :Dama heyecanı çok güzel:D

hiç netten biri ile tanısıp gorusmedim ama cevremde tanısıp gorusen ve suanda cok mutlu olan arkadaslarım var
insallah birbirinizi gordugunuz zamanda sanal alemde mutlu oldugunuz gibi mutlu olursunuz
haberleri tez zamanda bekliyorum o halde meraklandırdın beni :):21:

bende çok büyük konuştum asla dedim evlenmem görüşmem ama şimdi ne haldeyim.ama mutluyum .kendimi çok garip hissediyorum.sanki elim dilim bağlı gibi inşallah hayırlsı olur hakkımda

dualarınızı eksik etmeyin:D

Herkes aynı şeyi söylemiş tedbirli olman gerektiği hakkında.

Umarım yüzün güler, mutlu bir beraberliğin olur.

Umarım göründüğü gibi mantıklıdır, ahmak çıkmaz yüz yüzeyken.Çünkü insanlar internetten çok kolay numara yapabilir takdir edersin ki.

Netten olması veya olmaması senin mutluluğunu belirleyecek etken değil bana göre, nice aynı mahallede, okulda, arkadaş grubunda tanışıp duygusal beraberliğe adım atan var.Kimse ayrılmıyo mu bunlardan, ya da herkes mutlu mu.Ben de bu alakayı anlamıyorum.Kısmet bu işler diyim kısaca.

Hakkında hayırlı olsun.Dua et.
çok haklısn canım benim çok yakın arkdaşım 5 yıldır tanıdığı insanla nişanlandı aynı okuldan aynı mahalleden di .olmadı ayrıldılar herşey nasip kısmet niyetler temiz olsun ciddi olsun istedik o da bende .bakalımm artıkk hayırlsı nasip kısmet bundan sonrası..

hakkınızda hayırlısı olsun canm.
gelişmeyi bizlere yazarsan iyi olur..:9:
yazmam mı yazarım tabi canım.inşllah mutlu haberler veririm sizlere .

ben ilk defa biriyle yazıştım o da çok tesadüf oldu bir hafta tatrtıştık eklemiş beni üniformalı fotosuydu dedim ki bizim askerlerden biri heralde bi msj atayım tanışıyomuyuz diye dedim yazdım o da hayır tanışmıyoruz niye ekledin o zaman dedim ben eklemedim niye ekleyeyim falan dedi bende iyi ozamn ben kendi kendime ekledim dedim falan bir hafta tatrştık .sonrası bu duruma geldi .tel ve msn vermedim.herşey dışarda olsun istedim .facede duvarını gördüm hatta şiferesini falan verdi ama ben almadım tabi çalıştığı birimin teli falan vericekti al ara sor diye hiç birini istemedim.iş ciddi ye binince onlarla babm ilgilenir dedim .eğer benden hoşanmasaydı 4 ay peşimden koşmazdı ne tel ne msn verdim .sonra faceden ablamla konuş dedi yok dedim konuşamam ben tamm zorlamıyorum sen ne istersen nasıl olsun dersen hepsine varım dedi:D

hayırlı olsun canım bende bu hafta buluşacağım netten tanıştığım kişiyle,ama rahatım çünkü tanıdığımız.inş iyi geçer:16:
anamm seninki benden önceymişş buraya yaz gusum tammı lütfenn.benim daha 1 ayım var :Dhayrıslı olsun cnmm hakkınızda ..

ben nette tanıştım ve evlendim, biz sıradan sohbet ederken bir anda bir ilişkiye başladık ve benimde eşim daha beraberliğimiz birkaç günken evlenme teklif etmişti, sonrasında 6 ayda nişanlandık ve 1 sene sonra da evlendik

ne güzell Allah mesut etsin canım.bizimde 15 20 gün sonra niyetini söyledi çok şaırdım inanmıyorum böyle bişeye cesaret edemezsin edemeyiz dedim.benim için de kolay dedğil netten birine güvenmek dedi hep önyargılıydım dedi ama sen daha ilk konuşmamzda etkiledin beni dedi:Dki bu nette kalmayacak sözdür nişandır bunalr birbirimizi tanımada bir aşamadır dedi ve tanışıcaz birbirimiizi dedi nette ben kendimizi çk güzel iafde ettiğimizi düşünüyorum belki ilk dışarda görüşsekdik bu kadar şey yazamıcaktık dedi biribirimizi bu kadar tanıyamayacaktık dedi .ben sena hep net oldum dedi kendimi anlattım dedi .benden yana sıkıntın olmasın dedi.bende kendimi anlattım dedim.
işte yanyana geldiğimizde herşey yolunda gider dedi.ben mutlu olmak istiyorum çok acı çektim dedi .mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum dedi..

valla şaşırdım baya şanslıymışsın bu konuda. eşinin niyeti gerçekten ciddimiş. çünkü netteki erkeklerin niyeti ciddi olmuyor yüzde 90 ı sapık banada öyleleri denk geldi zamanında bundan 4-5 yıl önce düşün artık.adamlar ilk muhabbetten başlıyorlar sapık sapık konuşmaya direk küfür edip kapatıyorum.bilmiyorum ama netteki erkeklere güvenmiyorum ben artık hele bu devirde offf neden bu dünya böyle anlamadım. sanki şimdi iş ortamında tanıştım 2 yıl sevgilim olup beni terkeden adamında onlardan bir farkı kalmadı ya böyle defolup gittiği için aldattığı için. ..ıyy iğreniyorum artık erkeklerden:14::14::14::14:

valla şaşırdım baya şanslıymışsın bu konuda. eşinin niyeti gerçekten ciddimiş. çünkü netteki erkeklerin niyeti ciddi olmuyor yüzde 90 ı sapık banada öyleleri denk geldi zamanında bundan 4-5 yıl önce düşün artık.adamlar ilk muhabbetten başlıyorlar sapık sapık konuşmaya direk küfür edip kapatıyorum.bilmiyorum ama netteki erkeklere güvenmiyorum ben artık hele bu devirde offf neden bu dünya böyle anlamadım. sanki şimdi iş ortamında tanıştım 2 yıl sevgilim olup beni terkeden adamında onlardan bir farkı kalmadı ya böyle defolup gittiği için aldattığı için. ..ıyy iğreniyorum artık erkeklerden:14::14::14::14:

bence niyeti ciddi olan erkek azçok belli oluyo canım.bak benimkinin faceden 200 arkdaşı var 30 u kız 15i meslektaşı ben dyo normal kız erkek arkdaşlığına inanmam diyo bu görüdkerlinlede diyo sadece mrb liğım vardır daha öteye geçmez diyo.bana günden
kaç msj geliyo kaç kız ekliyo ama hiç birini kabul etmedim diyo çünkü biliyorum ki bana gelmiyo üzerimdeki formaya geliyo diyo.senden önce konuşttum netten yine bir kaç kızla ama şöyle ilk konuşmamızda anlaşıldı zaten ucuzlukları dedi yarım saat sonra tel ve msn veren kızdan ne hayır çıkar dedi hiçbirini eklemedim konuşmadım bile dedi.ben çok erken yaşta hayata atıldım hem meslek gereği hemde edindiğim tecrübelerden üzerime doğru gelen insanalrı çözebiliyorum dedi.

insanlar klavye başında çok daha rahattırlar...
henüz yüzyüze görüşmediğin konuşmadığın birine bu kadar kaptırma kendini sen şimdiden pembe gözlükleri takmışsın karşına nasıl biri çıkarsa çıksın hayranlık duyacaksın neredeyse...

görüştükten sonra yemek yiyişinden oturuşundan kalkışından garsonu çağırmasından veya hesabı ödemesinden vs birçok şey senin umduğundan farklı çıkabilir. şimdiden kaptırma kendini heleki evlilik hayali kurma sakın çok cahilce saçma sapan olur.

Umarım hayırlısı olur

Biriyle konuşmak bişeyler paylaşmak nebilim buna benzer şeyler güzel hayaller kurmak falan ama fazlakaptırmamalı insan kendini yoksa hayallern suya düşerse çok üzülürsün yada hayallerndekı gibi birisi olmassa daha çok üzülürsün en iyisi şimdiden bu doğrultuda hareket et çok fazla bişey beklemekı umutlarn yıkılmasın

Saygılarımla ...

Biriyle konuşmak bişeyler paylaşmak nebilim buna benzer şeyler güzel hayaller kurmak falan ama fazlakaptırmamalı insan kendini yoksa hayallern suya düşerse çok üzülürsün yada hayallerndekı gibi birisi olmassa daha çok üzülürsün en iyisi şimdiden bu doğrultuda hareket et çok fazla bişey beklemekı umutlarn yıkılmasın

Saygılarımla ...

haklısn canım kendimi onada hazırlıyorum.ya birlkte elektirk alalım yada ikmizde bişi hissetmeyelim.birimiz hoşalnır diğerniz hoşalnmazsa kötü olur .

ikimiz içinde hayırlsı neyse o olsun .şimdiye kadar hiçbir cümlesi hiçbir yaklaşımı beni düşündürmedi kırmadı bi konu açılıyo messala hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz .
bundan sonrada herşey yolunda gider umarımm..

insanlar klavye başında çok daha rahattırlar...
henüz yüzyüze görüşmediğin konuşmadığın birine bu kadar kaptırma kendini sen şimdiden pembe gözlükleri takmışsın karşına nasıl biri çıkarsa çıksın hayranlık duyacaksın neredeyse...

görüştükten sonra yemek yiyişinden oturuşundan kalkışından garsonu çağırmasından veya hesabı ödemesinden vs birçok şey senin umduğundan farklı çıkabilir. şimdiden kaptırma kendini heleki evlilik hayali kurma sakın çok cahilce saçma sapan olur.

Umarım hayırlısı olur

dediğim gibi tatlım klavyeden daha rahat yazıyosun ben bu konularda birazz çekimserim yani hiçkimseyle çıkmadım duygualrımı koly belli edemem normalda görüşseydim bu çocukla kendimi o kadar iyi ifade edebileceğimi sanmıyordum.sonuçta onun içinde kolay bişi değil ki netten bir kıza güvenmek dimi

ilk izlenim çok önemli işte herşey yolunda gider inşallah .arkdaşlarıyla facede ki sohbetleri falan çok güzel mesala netten böyle biri çıkarmı diyodumm çıktı görüştükten sonrada inşallah fikirlerimiz değişmez..çok zormuş yaa bu işler..

tamam canım yazarım dua ette iyi geçsin tatlım =)

etmezmyim hiç hayırlı haberlerini alırız inşallah

ben korkuyorum yaa offf Allah ım bu nasıl bişi nasıl bir duygu kendimi dengesiz gibi hissediyorum .bir gün acayip bir istek oluyo hemen buluşalım istiyorum ne olacaksa olsun istiyorum birgün hiç buluşmak istemiyorumm çok korkuyorummm ..

etmezmyim hiç hayırlı haberlerini alırız inşallah

ben korkuyorum yaa offf Allah ım bu nasıl bişi nasıl bir duygu kendimi dengesiz gibi hissediyorum .bir gün acayip bir istek oluyo hemen buluşalım istiyorum ne olacaksa olsun istiyorum birgün hiç buluşmak istemiyorumm çok korkuyorummm ..

saol tatlım inşallah :16:bende canım kendimi çirkin hissediyorum beni beğenmez sanıyorum.korkuyorum :14:ama eninde sonunda buluşcaz.kaybetmekde istemiyorum onu.inşallah ikimiznde iyi gider.

sanırım ben yapamıcam ya korkuyorum ya saplantılıysa ki öyle gösteriyo ya elektrik alamazsam istemezsem bırakmaz beni bu napcam ben yaa off

Back
X