Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm bayada olmuşş.korkman gerekmiyo ama dikkatli olmalısın.konuşmadınız mı telefonda falan duymadın mı sesini hiç
canım dikkat et işte bu saplantılı aşık tripleri insanı korkutuyor.
ya bi diyorum ki kısmet bu nereden gelir belli olmaz en azından görüş tanı
sonra diyorum ki gencsin güzelsin mutlaka cıkacak biri karşına salla gitsin
çok karışık ya ben soğutma işlemlerine başladım yavaştan
Canım inşallah yüzünü görünce beğenirsin. çünkü gördkten sonra hoşuna gitmezse ister istemez soğuyo insan. Karşı tarafta bu hal ve hareketleri farkediyo tabi. Keşke çocuğu kendine bu kadar bağlamasaydın. çünkü görüpte beğenmezsen bu iş elbet biter çünkü soğuyo insan. Karşı tarafta yıkılır haberin olsun. Umarım iyice düşünüp taşınırsın çünkü evliliği bile konuşmuşsunuz artık yarı yolda bırakmak..Bilemiyorum sana kolay gelsin canım:26:
Canım şöyle söliyim soğumuyolar.hatta bu onları daha çok yıpratıyo emin ol. Sana şöyle söliyim soğuk davran o anlicak zaten sorun ne dicek. Sende söliceksin ben netten kmseyle görüşmek istemiyorum artık senden soğudum bu ilişki beni sıktı bilmem ne aklına ne gelirse söylee. Zaten sen bunları söyledikten sonra senle ilişkisini keser. Sert konuş ki ilerde sana msj atcak rahatsz edicek yüzü olmasın. Bu tipler sen evlendikten snra huzurunuzu kaçırcak tiplerde olabilir o yzden.. çek restini bitir işi![]()
Fotolarını gördüysen bişi diyemem ben suratını görmedin diye yorum yaptım. Ne diyim inşallah mutlu olrsnz
Bu kadar konuşup görüşmüşsnz heralde zrar vermez yani ben öyle düşünüyorum ama şöyle bişi var zarar vermez ama ayrılmak istediğnidede peşini bırakmaz rahatsz eder falan.. Evini falan söylememişsnzdr umarm bazıları kendini koruman açısından gizli kalmalı
4 ay oldu cnm ama orkuyorum yapabilirm sanmıştım ama ben yapamıcam
canım hiç bilemeyiz zarar verir mi ya da kendine bişi yapar mı okuyoruz görüyoruz Allah korusun.işte bende birden bitirirsem face mi falan kapatırsam beni arar bulur diye korkuyorum.çünkü bigün bana babanın söylemediğin mesleğini söylemedin soyadı ben istersem annenin kızlık soyadını bile bulurum demişti
kız kalabalık bi ortamda buluşursunuz olur biter. mesela alışveriş merkezinde. orda böbreğini çalcak hali yok yahem belki elektrik alamazsınız, biter gider
belki de hayatının en güzel hediyesiyle tanışmış olursun. benim öyle oldu :)
bi buluş bakalım, zaten bi pisliği varsa anlarsın sonradan
nerde tanıştınız tam olarak? çöpçatan sitesindekilere assssssssla güvenmem ama bi forumdan falansa bi buluş bence, zararı olmaz :)
bence o şu manada sölemiştir: "sana zarar vermek isteyen biri olsam buluşmamıza bile gerek olmadan zarar verebilirim zaten. o yüzden korkman yersiz"
ya ben internetten 3-4 kişiyle buluştum birebir. hiçbirinde de bir şey olmadı. eğer tanıdım, bir anormalliğini görmedim diyorsan buluş diyorum ben yine. ama kalabalık bir yerdehep öyle yaptım ben
faceden tanıştık canm .ibuluşursak polisevine gidecezama benimki biraz garip sanki saplantılı gbi ya da fazla ilgisi bana öyle geliyo ben daha önce kimseyle çıkmadım hiçbir tecrübem yok seni seviyorum dediğinde bile kendimi bir garip hissediyorum
face deki kız arkdaşları çok az duvarında güzel şeyler paylaşıyo arkdaşlarıyla muhabeeti hoş istersen face ve msn şifremi vereyim rahatsız olduğun kızı sil diyo ablasıyla knouşturcaktı nette hayır dedim konuşulamam ben dedim
işte buluştuğumuzda ben elektirk alamazsam o beni bırakmaz diye düşünüyorum
benim de tecrübem yok gibi bi şeydi :) yok bee dağ başı mı da bırakmıcak. yaa 4 aydır biliosun sonuçta bunu. sorunlu bi tip deil herhalde ki hala görüşüyosun. sorunlu olmayan tip de takıntılı olmaz ki öyle. korkma bence :)
ya ben niye böyle ısrarcıyım, çünkü sevgilimle forumun tekinde tanıştık ve 2 yıl 5 aydır çok mutluyuz. Belki siz de öyle olcaksınızdır, geri tepmeni istemiyorum mutluluk olasılığını.
maşşlah tatlım sende pek bi cesurmuşsunben biraz pısırığım galiba.birazda çekingen en çok bu hoşuna gidiyo zaten
canım bazende agresif olabiliyo mesleğine veriyorum ama o da düşündürüyo.zaten diyo ben sinirliyim ama sinirlenince kavga falan edersek çıkarım sakinleşince gelirim diyo
yok kız inan ben de çok tırsardım başlarda bu internet olaylarından. ama tabe yıllar geçtikçe insan cesaretleniyo internet konusunda.
he bi de şey dicem, takıntılı bi tipse zaten buluşmadan resminden dolayı da takıntı yapar bu kız iyi, güzel diye. yine rahat bırakmaz. buluşsan ne buluşmasan ne yani
o kadar ısrar ettim ki gören de o çocuk benim de üyelik alıp seni ikna etmeye çalışıyom sancak![]()