netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

hoş yakışıklı gözde bir mesleği var çok iyi özelliklere sahip birkaç şey dışında ki kimse 4 4 luk değildir.

böyle biri ne diye netten bir kıza güvenip ciddi düşünsün .çok kıskanç ayrıca profilimdeki erkekleri tek tek incelemiş birkaçnı sordu nerden tanıyosun diye.ne biliym canm yaa hem istiyorumm ona duygularımı hiç belli etmedim.ama etkilenmedim de değil hanii

canım benim Allah mutluluğunuzu daim etsin.bazende haksızlık ettiğimi düşünüyorum.çonkü hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz.aradığım özelliklerin birçoğuda var onda ama işte cnmm nasıl dedem anlamsız nbir korku niye bu kadar ısrar ediyo madem iyi biri gitsin dışrda bulsun sonuçta bende netten bir kızım dimi ama

sağol:)
yaa temiz iyi bi kız olmandan etkilenmiş olabilir hakkaten. benim sevgilim herkesi eleştirir, beğenmez falan ama benim huyumu suyumu çok sevmişti, senin gibi bi kızın niye sevgilisi yok falan demişti. erkekler bu cümleyi kuruyosa bi şey vardır zaten :60: bebek gibisin falan diyo, bu dünyadan diilsin dedi geçen gün. çok hoşuma gitti :)

yaaa sen alışık değilsin internet arkadaşlıklarına, o yüzden korkuyosun herhalde.

aslında insanlar yazışırken daha rahat dökebiliyo içlerini, iyi tanıyabiliyosun aslında kullandığı kelimelerden ve hatta gülücüklerden dolayı.
ben de mesela karşılıklı konuşurken dökemem içimi ama yazıya dökebiliyorum rahatça düşüncelerimi, dertlerimi falan. sanıldığı kadar kolay kandıramayabilir belki de insanlar yazışırken.

kusura bakma bu son paragraftaki cümleler saçma sapan olmuş olabilir. cümlelerime dikkat edemedim çünkü bir yandan fatmagülü izliyorum hahaha

hoş yakışıklı gözde bir mesleği var çok iyi özelliklere sahip birkaç şey dışında ki kimse 4 4 luk değildir.

böyle biri ne diye netten bir kıza güvenip ciddi düşünsün .çok kıskanç ayrıca profilimdeki erkekleri tek tek incelemiş birkaçnı sordu nerden tanıyosun diye.ne biliym canm yaa hem istiyorumm ona duygularımı hiç belli etmedim.ama etkilenmedim de değil hanii

ya kıskançlık normal. benim sevgilim de yapıyo. bakıyo msnime, bu kim, yeni eklemişsin falan diyo :D

ama çok aceleciymiş hakkaten.

bence senin önce güven sorununu aşman gerekiyor. bence silip atma ve birkaç ay daha görüşün msnden. iyice anlayıp, tanıyıp sonra verirsin buluşup buluşmama kararını, şimdi sorun etme kendine. o da cidden seviyosa bekler.

dediğim gibi mutlu olma şansını tepme. bela bi tipse hakkaten buluşmadan bile bela olabilir. buluşmandan zarar gelmez. ha şimdi olmaz bu iş demişsin, ha buluştuktan sonra. bela olması açısından fark yok :D

sağol:)
yaa temiz iyi bi kız olmandan etkilenmiş olabilir hakkaten. benim sevgilim herkesi eleştirir, beğenmez falan ama benim huyumu suyumu çok sevmişti, senin gibi bi kızın niye sevgilisi yok falan demişti. erkekler bu cümleyi kuruyosa bi şey vardır zaten :60: bebek gibisin falan diyo, bu dünyadan diilsin dedi geçen gün. çok hoşuma gitti :)

yaaa sen alışık değilsin internet arkadaşlıklarına, o yüzden korkuyosun herhalde.

aslında insanlar yazışırken daha rahat dökebiliyo içlerini, iyi tanıyabiliyosun aslında kullandığı kelimelerden ve hatta gülücüklerden dolayı.
ben de mesela karşılıklı konuşurken dökemem içimi ama yazıya dökebiliyorum rahatça düşüncelerimi, dertlerimi falan. sanıldığı kadar kolay kandıramayabilir belki de insanlar yazışırken.

kusura bakma bu son paragraftaki cümleler saçma sapan olmuş olabilir. cümlelerime dikkat edemedim çünkü bir yandan fatmagülü izliyorum hahaha
o da bana öyle diyo sen mucize gibisin netten birine güvenilirmi derdim d hatta çok büyük konuştum asla güvenmem dedim diyo ama başıma geldi iyikide geldi sen benim herşeyim oldun her namaz sorası hergece Allah ım seni bana kavuştursun diye dua ediyorum diyo.korkma benden zarar gelmez çünkü ben seni sevdim tanıdıkça konuştukça daha bi ısındım diyo.sürekli aklımdasın kafamı kaldırıp birine bakmıyorum orda o var diyorum diyo

ilk defa netten biriyle konuştum .biraz da ondan tırsıyorum belikide çok mutlu olucam bilemiyorum kii ya da mutsuz olursam güven problemi var tabi aşabilirmiyiz sonra bişiler eksik gbi sanki bilmiyorumm canmm bilmiyorumm kafam allak bulluk anlayacan

ya kıskançlık normal. benim sevgilim de yapıyo. bakıyo msnime, bu kim, yeni eklemişsin falan diyo :D

ama çok aceleciymiş hakkaten.

bence senin önce güven sorununu aşman gerekiyor. bence silip atma ve birkaç ay daha görüşün msnden. iyice anlayıp, tanıyıp sonra verirsin buluşup buluşmama kararını, şimdi sorun etme kendine. o da cidden seviyosa bekler.

dediğim gibi mutlu olma şansını tepme. bela bi tipse hakkaten buluşmadan bile bela olabilir. buluşmandan zarar gelmez. ha şimdi olmaz bu iş demişsin, ha buluştuktan sonra. bela olması açısından fark yok :D

karı kız avcısı olsa facesi kız dolu olur.günde kaç kız ekliyo msj atıyo ama biliyorum ki bana dedğil üzrimdeki formaya geliyolar diyo.bende espiri yapmışdım hayranlarınçok sana bir fanclub kuralım deimştim dalga geçme be diyo:D
zaman versem ya iyice bağlanırsa bana ne olacak .yüzyüze görüşünce bir adım daha atmış olucaaz bide sen eğer izin verirsen geldiğimde ailenlede tanışıp babadan izn almak istioyrum kızınızla görüşebilirmiyim diye diyo.pekte cesur ben 1 cümle kurarsam o 10 cümle kuruyo sen çok konuşuyosun buluşmamızda ben konuşamam donarım diyorum .bende konuşamam heralde ama knouşturana bak sen diyo:D

ee ne zman görüşme?bence görüş boşu boşuna vakit kaybı olmasın sanal sonuçta elektirik tutarmı tutmazmı çok farklı bir duygu sen kendini onu beğenmeye şartlandırmış gibisin şimdiden bahar çiçekleri açmış gönlünde bence beğenceksin ama sonrası önemli.mesleği çok önemli uzakta olunca zor oluyor işşinin stresi falan.bi an önce görüş bence netten nereye kadar baktın olmıcak bırakırsın yeni ufuklara yelken açarsın.annenlerede şimdiden herşeyi söylemeye gerek yok sonuçta ilk buşuşma bu bi çay bahçesinde olur en fazla bunda ne var aileden izin alacak normal bir arkadaş buluşması şimdiden söyleme ilgiyi üzerine toplama.gör ondan sonra söyle böyle böyle birini beğeniyorum konuşuyoruz die.kararından emin olduktan söylemelisin bence canım şu anda bir arkadaş senin için.bi kendinden emin ol ondan sonra tatlım bence

kız hiçbi şeycik olmaz, düşünme bu kadar. altı üstü bi buluşma bee. farzet okuldan bi çocukla oturcan bikaç saat :D bi buluşmayla bağlanmaz insan. bir şeyler paylaştıkça bağlanır

aceleci olması beni sinirlendiriyo adını koyarız ben bekelrim yine 1 yıl da 10 yılda beklerim diyo.arkdaşlıkmış sevgililkmiş geç bunalrı lise öğrencisimiyiz kocakoca insanlarız ilk iznimde 20 gün görüşürüz bol bol .sonra ki iznimde söz nişan bişi yapar adını koyarız evliliğide sen ne zamn istersen basarım nikahı diyo .

çok dindar bi tip mi cınım bu? flörtü sevmez çok dindar kişiler. acelesi bundan olabilir.

ee ne zman görüşme?bence görüş boşu boşuna vakit kaybı olmasın sanal sonuçta elektirik tutarmı tutmazmı çok farklı bir duygu sen kendini onu beğenmeye şartlandırmış gibisin şimdiden bahar çiçekleri açmış gönlünde bence beğenceksin ama sonrası önemli.mesleği çok önemli uzakta olunca zor oluyor işşinin stresi falan.bi an önce görüş bence netten nereye kadar baktın olmıcak bırakırsın yeni ufuklara yelken açarsın.annenlerede şimdiden herşeyi söylemeye gerek yok sonuçta ilk buşuşma bu bi çay bahçesinde olur en fazla bunda ne var aileden izin alacak normal bir arkadaş buluşması şimdiden söyleme ilgiyi üzerine toplama.gör ondan sonra söyle böyle böyle birini beğeniyorum konuşuyoruz die.kararından emin olduktan söylemelisin bence canım şu anda bir arkadaş senin için.bi kendinden emin ol ondan sonra tatlım bence

işte canımm bazen onunla buluşmayı çok istorum yanyana gelmeyi bazennde ya ben bişi hissedemezsem o hissederde daha fena olursa diyede korkuyorum.ben resimlerinden çok beğendim kamera açmadım açamam utanırım:Dherşeyden önemliside aynı şeyleri düşünüyoruz iyi anlaşıyoruz hani adam gibi adam derler ya buda öyle 24 yaşında ama çok olgun konuşuyo abdestli namazlı .ailemede sadce faceden bir arkdaşın arkdaşıymış öyle tanıştık şimdi gelip beni görcek diyecem öyle buluşmaya gidicem tabi buluşma kararını verebilirsem:D

çok dindar bi tip mi cınım bu? flörtü sevmez çok dindar kişiler. acelesi bundan olabilir.

evtt canım dini bilgileir çok fazla peygamber efendimizin evlilğini falan okumuş mesla elimden geldiğince öyle olmya çalışcam diyo.evlendiğimzde namazları aksatırsam bana kız konuşma diyo .

ceyarr sen kimin tarafındasın gusumm:D oğlan tarafı gibi konuşuyon:D

kisss kuzummmm hala sen burdamisin...
sevgilinle ne ara gorusuyon anlamadim ben valla...
kocam kziyo ne yapiyon sen bu :kkk: da diye...

evtt canım dini bilgileir çok fazla peygamber efendimizin evlilğini falan okumuş mesla elimden geldiğince öyle olmya çalışcam diyo.evlendiğimzde namazları aksatırsam bana kız konuşma diyo .

hahaha burda taraf olma yok, burda çöpçatanlık var :60:

dindarlığındandır o acelesi yaa, korkma. iyi bilirim öyle tipleri :) ben de bir zamanlar dindardım, namazımı bilem kılardım kendi isteğimle de artık deistim. hey gidiiiii :D

ayyy bentakip demedim canim ya bu oglan ne is yapar valla...ben pek bi killandim,....:68::68::68::68:

kisss kuzummmm hala sen burdamisin...
sevgilinle ne ara gorusuyon anlamadim ben valla...
kocam kziyo ne yapiyon sen bu :kkk: da diye...

tatlım ben rahatım görevde şimdi gececi 1 de gelecek:D
sen nette nerelere takılıyon deimişti biforum var sadece bayanlar yazıyo orda kaynatıyoruz demiştim iyi fazla dedikodumu yapma ama diyo:D

valla ben gelemme ole netten tanismaya anam hemen sahiplenmis...
ne o ole kiza babasi bu kadar baski yapmio sanki bana oglan cocugu polismis gibi geldi....
yeni yetmelerden.....:28:

hahaha burda taraf olma yok, burda çöpçatanlık var :60:

dindarlığındandır o acelesi yaa, korkma. iyi bilirim öyle tipleri :) ben de bir zamanlar dindardım, namazımı bilem kılardım kendi isteğimle de artık deistim. hey gidiiiii :D

ceyar alemsin valla :D senin verdiğin gazla ben onun yanına bile gidecem bu gidişle:D

tatlım ben rahatım görevde şimdi gececi 1 de gelecek:D
sen nette nerelere takılıyon deimişti biforum var sadece bayanlar yazıyo orda kaynatıyoruz demiştim iyi fazla dedikodumu yapma ama diyo:D

bacim ben onu ceyara yazmistim ama seninki ne isyapar merak ettim simdi..:55::55::55::55::55:

Back
X