netten tanıştığım insanla görüşmeye karar verdim çok heyecanlıyım

ablacım evlilikten bahsediyorduk evlilikte tartışırsak ne olur diye ordan çıktı yane

ayy ablaa çok fesatsın yaa:D

fesat degilim bacim ben gelemem ole seylere.......
daha bisey belli degil.....
kiz tarafiyiz nede olsa......nereli bu oglan....
onlarda onemli dimi....

abla 4 aydır hiç yüz vermedim ne duygularımı belli ettim ne de belli etmesine izn verdim arada canım lı güzelimli falan konuşuyo kızıyorum hemen bana öyle şeyler deme diyorum .haklısın sen benim herşeyimsin diyo sinir şeyy

off bence saplantılı bu çocuk rahat vermez bana ben kendimden soğutup bitiricem

benziyoruz kız :)

sevgilim de bana canımlı falan konuşuyodu. ben ona abi diyodum o zamanlar ama hoşlanmaya başladığını anlıyodum ve ben de hoşlanmaya başlamıştım. yine de hoşuma gitmiodu canım falan demesi.
sevgilim olmayan kişi benle böyle konuşamaz falan diye kızmıştım :60: benden hoşlanıyo olabilir misin falan demiştim :60: bizim ilişki öyle başladı yaa, çok komik :60: bi bırakmadım çocuk kendi söylesin :60: ama napim, hiç hoşuma gitmez bi erkeğin benle öyle konuşması.

bu arada kaç yaşındasın?

ama siz yüz yüze gelmemişsiniz bile... En geç 2-3 görüşmede belli eder niyetini zaten..

22 canım oda 24 :D siz yüzyüze geldiniz mi

bende asla müsade etmem elimi tutmasına öpmesine aslaa yüzyüze gelince öyle bişi yapsın bitane çakar kalkar giderim

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
fatmaozkan,
SEVSENA,
sema1857,
ceyar+,
Elaa35,
gazelleee,
periperili,
elfride,
nazlikizsg,
katre_inur

bi dunya giz kayniyo burasi....:88::88::88::88::88:

22 canım oda 24 :D siz yüzyüze geldiniz mi

bende asla müsade etmem elimi tutmasına öpmesine aslaa yüzyüze gelince öyle bişi yapsın bitane çakar kalkar giderim

ikimizde aynı şehirdeydik bu arada oda beni internetten bulmuştu :D

Bence sen de güvenme ..

fesat degilim bacim ben gelemem ole seylere.......
daha bisey belli degil.....
kiz tarafiyiz nede olsa......nereli bu oglan....
onlarda onemli dimi....

şaka yapıyorum ablam bende gelemem zaten hemen susturuyorum.abla çok ayrıntı vermesem özelden sonra yazsam olur mu:D

benziyoruz kız :)

sevgilim de bana canımlı falan konuşuyodu. ben ona abi diyodum o zamanlar ama hoşlanmaya başladığını anlıyodum ve ben de hoşlanmaya başlamıştım. yine de hoşuma gitmiodu canım falan demesi.
sevgilim olmayan kişi benle böyle konuşamaz falan diye kızmıştım :60: benden hoşlanıyo olabilir misin falan demiştim :60: bizim ilişki öyle başladı yaa, çok komik :60: bi bırakmadım çocuk kendi söylesin :60: ama napim, hiç hoşuma gitmez bi erkeğin benle öyle konuşması.

senden çok komiksin be kızım yaa :Dbende öyle höt höt bir yapım var:D

ben sevgili olunca da bi süre höthöttüm ama şimdi kalmadı höthötlük maalesef :D neleri konuşmadık ki :D

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
fatmaozkan,
SEVSENA,
sema1857,
ceyar+,
Elaa35,
gazelleee,
periperili,
elfride,
nazlikizsg,
katre_inur

bi dunya giz kayniyo burasi....:88::88::88::88::88:

evt ama sadce okuyp geçiyolar şu saf kıza bir akıl verelim Allah rızası için demiyolar :D

neler konuştunuz ki:D

aklına ne gelirse :D

eskiden çok masumdum senden sonra böyle oldum diyorum. senin için masum, bu önemli değil diyo :) yine de konuşmasak daha memnun olurdum ama durmuyo bu erkekler :D

bi de asla evlenmeden öpüşmem diyodum ama 1 sene direnebildim isteğine :D

ötesini ise istemedi hiçbir zaman. isteseydi gözümden düşerdi zaten.

aklına ne gelirse :D

eskiden çok masumdum senden sonra böyle oldum diyorum. senin için masum, bu önemli değil diyo :) yine de konuşmasak daha memnun olurdum ama durmuyo bu erkekler :D

bi de asla evlenmeden öpüşmem diyodum ama 1 sene direnebildim isteğine :D

ötesini ise istemedi hiçbir zaman. isteseydi gözümden düşerdi zaten.

bizim olursa uzağız istesede olmaz aslında en güzel tarafı zırt pırt buluşmayız ben istemem öyle çok sık görüşelim sıkılırım daralırım :D

ötesinide istemezsın bir zahmet bir sene normal herlde öpüşme için bilmiyurm tecrübesizlk çok kötü bişi kızlar var yaa

Back
X