Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Keşke karışmasalar çok gereksiz buluyorum
Mama verip kedileri topluyorum diye bana da laf sokuyorlar ama umrumda değil onlar bakmak zorunda değil ben bakmak istiyorum konuşup konuşup dursunlar
Konusup dursalar dert degil ama mama kutularini evlerini vs attiklarinda deliriyorum.

O robot süpürgeler kedi tüyüne karşı kullanışlıymış ama yerde kıyafet oyuncak vs bir şeyler olmaması gerekiyormuş. Ortalığı toplayıp çalıştırmak gerekiyor yani

Şok içindeyim aman dikkat et benimki de tirnaklariyla kalcama tutundu bildiğin dağ tirmanir gibi psikopatlar
Oburlugun bukadari gece değil oburuye yerimm

Ya çok tatlı yatıyor O turuncu burnunu ısırırım ben onun

Tanıştırayım o zaman benim deliyi de
Adı KIZIM, eşimle isim konusunda anlaşamadık kızım kaldı, ben Taltos da diyorum genellikle( Freud dan esinlenerek)
Kumam olur kendisi, canı istediğinde de kaynanam
Uzaktan sevgi doludur ama sevmek isteyince içinden canavar çıkıyor, herkes erkek sanıyor kızımı
Eşime aşıktır, ben hizmetçisiyim bir de üstüne gevezedir, konuşunca da laf yetiştirir
Üç yaşında ve 5,5 kg
Oğlum öldükten sonra kedi dünyasına tövbe ettim bir daha yapamam barınaklar, sokak hayvanları bana yeter dedim ama bu zilli eşimi kandırdı, evde hayvan olmaz, bir kediyle yaşayamam diyen ağır abiyi koridorlarda yerlerde süründürüyor göbeğini öptürmek içinama genelde huysuuuuuzzzz aksi, kavga eder, saldırmak için kovalar bende de var biraz psikopatlık galiba bayılıyorum o hallerine. 21 yıldır tanıdığım en inatçı kedidir kendileri, minik ponponları var yalnızca onlarla oynar, balkondan kuşları keser, battaniyelere bayılır

Eklentiler

• 1759E36B-E487-4642-9C46-73A8FF81C88A.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 6DC1F068-5008-4BB5-A130-B8768788EB57.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 8DD95D66-7806-45C0-98FB-0373C53617DE.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 71
  • D49A4ADE-29FF-446D-961E-6925F07656FB.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 68
Aşırı Tatlı bunu böyle etlerini mıncırarak sevmek lazım tombis kedi bayıldım kızım'a

Konusup dursalar dert degil ama mama kutularini evlerini vs attiklarinda deliriyorum.
Ben de inanılmaz mutsuz oluyorum bütün insanlar kötü gibi hissediyorum okadar zararsızlar ki anlayamıyorum rahatsız olmalarını.. son 2 haftadır sitede mücadele verdik biz de bayağı en son yönetici noktayı koydu eşim herkesleri topa koyunca.. onlar bu kadar ısrarcı ise biz de haklı davamızda sonuna kadar gitmeliyiz

Canım sen otur karşılıklı kahve de iç :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…