Konusup dursalar dert degil ama mama kutularini evlerini vs attiklarinda deliriyorum.Keşke karışmasalar çok gereksiz buluyorum
Mama verip kedileri topluyorum diye bana da laf sokuyorlar ama umrumda değil onlar bakmak zorunda değil ben bakmak istiyorum konuşup konuşup dursunlar
O robot süpürgeler kedi tüyüne karşı kullanışlıymış ama yerde kıyafet oyuncak vs bir şeyler olmaması gerekiyormuş. Ortalığı toplayıp çalıştırmak gerekiyor yaniAa ne kadar guzel bir topic olmus :)
Resimde ki pisicanlarda benim. (Ikisi de yasiyor) ufak olanin adi kelebek. Adini kizim koydu. Digeri little one :) bir de avatarimda ki sari kedim vardi sir. Edward ama o evden kaçtı malesef. Kizimin dogumundan sonra onu kabul edemedi. Simdi bahcede besliyoruz.
Valla bizim ev yerle yeksan 2 kedi bi cocuk olunca her yer harap her yer tuy. Sadece tabak canak tencerede dikkatliyim kalanini saldim gitti. Ama su robot supurgelerden dusunuyorum almayi. Kullanan varsa alirim bi dal öneri :)
Şok içindeyimBenimki dün domates yediDomates biber yer. Pişmiş makarna da yer çiğ makarna da yer. Zeytin yer. Zeytin çekirdeği yutup kusar Bant yer, tulumba tatlısına hasta. Vermiyorum zararlı diye ama versem bir kilo gömer rahat. Sütlü tatlı da yemek ister, bir iki damla yalaması için veririm en fazla. Patates püresine bayılır Her türlü et yer. Çiğ pek sevmez, parazitten dolayı vermeyiz zaten ama hırsızlık yapıp çalsa bile yemez çiğ olunca. Pilav da yer
Yoğurtlu karnabahar yedik birlikte kışın. Kuru mamaya alternatifmiş verilebilirmiş arada.
Çok obur ya. Bir keresinde kaşarlı sucuklu gözleme yiyordum. Üzerimdeki kıyafetim inceydi biraz, göğsüme saldırdı. Kendimi savunmak için elimdeki gözlemeyi ona yaklaştırdığımda kapıp kaçtıOna da yar etmedim gerçi o gözlemeyi. Yemek için beni satar Evde ölsem aç kalsa yer sanırım cesedimi
Çok haklısın gerçekten bende çıldırdırdimKonusup dursalar dert degil ama mama kutularini evlerini vs attiklarinda deliriyorum.
Ya çok tatlı yatıyorKendi yavrumu tanıtayım
Eki Görüntüle 2657880 bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükürdaha aklıma geldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum
Kiremit burun diyorumYa çok tatlı yatıyorO turuncu burnunu ısırırım ben onun
Aşırı Tatlı bunu böyle etlerini mıncırarak sevmek lazımTanıştırayım o zaman benim deliyi de
Adı KIZIM, eşimle isim konusunda anlaşamadık kızım kaldı, ben Taltos da diyorum genellikle( Freud dan esinlenerek)
Kumam olur kendisi, canı istediğinde de kaynanam
Uzaktan sevgi doludur ama sevmek isteyince içinden canavar çıkıyor, herkes erkek sanıyor kızımı
Eşime aşıktır, ben hizmetçisiyim bir de üstüne gevezedir, konuşunca da laf yetiştirir
Üç yaşında ve 5,5 kg
Oğlum öldükten sonra kedi dünyasına tövbe ettim bir daha yapamam barınaklar, sokak hayvanları bana yeter dedim ama bu zilli eşimi kandırdı, evde hayvan olmaz, bir kediyle yaşayamam diyen ağır abiyi koridorlarda yerlerde süründürüyor göbeğini öptürmek içinama genelde huysuuuuuzzzz aksi, kavga eder, saldırmak için kovalar bende de var biraz psikopatlık galiba bayılıyorum o hallerine. 21 yıldır tanıdığım en inatçı kedidir kendileri, minik ponponları var yalnızca onlarla oynar, balkondan kuşları keser, battaniyelere bayılır Eki Görüntüle 2657914 Eki Görüntüle 2657915
Ben de inanılmaz mutsuz oluyorum bütün insanlar kötü gibi hissediyorum okadar zararsızlar ki anlayamıyorum rahatsız olmalarını.. son 2 haftadır sitede mücadele verdik biz de bayağı en son yönetici noktayı koydu eşim herkesleri topa koyunca.. onlar bu kadar ısrarcı ise biz de haklı davamızda sonuna kadar gitmeliyizKonusup dursalar dert degil ama mama kutularini evlerini vs attiklarinda deliriyorum.
Bu son yatış şekli popüler sanırımTanıştırayım oğlum tontiş... Eki Görüntüle 2657920 Eki Görüntüle 2657920 Eki Görüntüle 2657920 Eki Görüntüle 2657921
Benimki dün domates yediDomates biber yer. Pişmiş makarna da yer çiğ makarna da yer. Zeytin yer. Zeytin çekirdeği yutup kusar Bant yer, tulumba tatlısına hasta. Vermiyorum zararlı diye ama versem bir kilo gömer rahat. Sütlü tatlı da yemek ister, bir iki damla yalaması için veririm en fazla. Patates püresine bayılır Her türlü et yer. Çiğ pek sevmez, parazitten dolayı vermeyiz zaten ama hırsızlık yapıp çalsa bile yemez çiğ olunca. Pilav da yer
Yoğurtlu karnabahar yedik birlikte kışın. Kuru mamaya alternatifmiş verilebilirmiş arada.
Çok obur ya. Bir keresinde kaşarlı sucuklu gözleme yiyordum. Üzerimdeki kıyafetim inceydi biraz, göğsüme saldırdı. Kendimi savunmak için elimdeki gözlemeyi ona yaklaştırdığımda kapıp kaçtıOna da yar etmedim gerçi o gözlemeyi. Yemek için beni satar Evde ölsem aç kalsa yer sanırım cesedimi
Bu son yatış şekli popüler sanırım
Allahım hepsi çok tatlı cildiracagimhoşgeldiniz aramıza ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?