Cool duruyor belliPek garip huyu yok şimdilik, insan pek sevmez sadece... Canı istedimi gelir, istemedimi saatlerce uyur... Bide kapı önlerine sırt üstü yatmaya bayılır
At da catlayalim biraz hosgeldin yavrimuuAyy helloooo sonunda aradigim topigi buldumbenim kizimi cogunuz bilir surekli paylasirim ama yinede sizi resime bogabilirim
Bize ilk geldiğinde bira içiyorduCanım sen otur karşılıklı kahve de iç :)))
Yürüyen asillik abidesiKimin çocuğu buuuuuu
Kedimin benden guzel olmasi hsshhshsabYürüyen asillik abidesiyav sen kedisin kedi bu güzellik ne maşallah
Hiç te belli etmiyor obur olduğunuBize ilk geldiğinde bira içiyorduOdaya geçerken yere dökmüştüm biraz direkt koşup içmişti Şimdi kokusuna tahammülü yok kendime kahve yapınca ona da az süt veriyorum birlikte içiyoruz. Laktozsuz süt içiriyorum sıcakta serin serin iyi geliyor arada. İshal falan da yapmıyor hiç yine de çok vermemek lazım tabi. Obur ya
Tek senden değil şu durumda hepimizden güzelKedimin benden guzel olmasi hsshhshsab
Kiz bide canli görsen tam bir ipek bocegi yaTek senden değil şu durumda hepimizden güzel
Terki diyar ediyorum suanKiz bide canli görsen tam bir ipek bocegi ya
Herkes gidip kedisini mincirsinYalnız fotolara bakarken eriyip gidiyorum bune böyle yaaaa çok tatlılar. Hepsini ayrı ayrı yicem :))
Ya benimki zaten kucagimdan gitmiyorki bu aralar sürekli omzumda uyuyorHerkes gidip kedisini mincirsinbenim de içim gidiyor şimdi öyle yapıcam yoksa catlarim
Benim ki yan odada suan gittim poffy dedim maov dedi uykulu bir haldeYa benimki zaten kucagimdan gitmiyorki bu aralar sürekli omzumda uyuyor
Pamuk hanim benim yastigimda yatar geneldeBenim ki yan odada suan gittim poffy dedim maov dedi uykulu bir haldeberaber yatmayi bıraktık 1 aydır doktor uzak dur dedi ama ne mümkün arada kaçamak yapıyoruz
Bununla ilgili bir resim var da şimdi yatak yastık olunca atmiyacamPamuk hanim benim yastigimda yatar genelde
Gözleri mükemmelişte benim serserimmm
Çok güzeeelKimin çocuğu buuuuuu
Teşekkür ederizzzGözleri mükemmelçok tatlı
Kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?