- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
O göbüşü ben mıncıklamaktan içini dışına çıkarırımTanıştırayım oğlum tontiş... Eki Görüntüle 2657920 Eki Görüntüle 2657920 Eki Görüntüle 2657920 Eki Görüntüle 2657921
Köpük baya büyümüş maşallahTeşekkür ederizzz ❤ 10 yaşımızı bitirdik. Köpük bey
Ya bu nasıl oturus bu nasıl bir tipÇoookkk sıcakkkk..
Ya bu nasıl oturus bu nasıl bir tip
Az gönderin onu buraya
Dile bak dile ne yedi acabaAskim bebegim guzel kizimanasi her tuyune gurbaaaan
Benim böyle fotolarim yok vallaDile bak dile ne yedi acabamumla falan romantik resimler gelicem oraya
Küçük enişte gibi oturmuş allahtan karpuz diye bagirmiyorBayıldı çocuğum sıcaktan.Klimanın kumandasına vurup miyavlıyor, şoklar içindeyiz.
Yil olmus 2020 hala daha hep toplayip hem silen makina yok. Pehh.O robot süpürgeler kedi tüyüne karşı kullanışlıymış ama yerde kıyafet oyuncak vs bir şeyler olmaması gerekiyormuş. Ortalığı toplayıp çalıştırmak gerekiyor yani
Ya biz ciddi olaylar yasadik. Kapici kil. Atip duruyor. En son cok guzel bi yuvayi atmisti. Bi daire noyu soyledi o attirdi diye. Dedim ki vallahi fark etmez. Mal benim malimdi. Kamerada atan sensin. Malima zarar verdigin icin sikayet edecegim artik cezayi ona odetirsin dedm. Ertesi gun yuvayı buluverdi.Ben de inanılmaz mutsuz oluyorum bütün insanlar kötü gibi hissediyorum okadar zararsızlar ki anlayamıyorum rahatsız olmalarını.. son 2 haftadır sitede mücadele verdik biz de bayağı en son yönetici noktayı koydu eşim herkesleri topa koyunca.. onlar bu kadar ısrarcı ise biz de haklı davamızda sonuna kadar gitmeliyiz ❤
Küçük enişte gibi oturmuş allahtan karpuz diye bagirmiyor
Benim böyle fotolarim yok vallaaşırı romantik bir bagyan kendisi
Yalnız beyaz atlet giydirin ki karpuz göbeğe damlamali[
Harbiden bi karpuzu eksik.
Ahahaha kiz birde goz devirmisEki Görüntüle 2657965 Yazmalı poffy sinirleniyorbu duruma kıskançlık başlıyor
Yalnız beyaz atlet giydirin ki karpuz göbeğe damlamalitabi bu sıcakta kendine elletirse yavrum
Adamı deli etmeyin adlı çalışmaAhahaha kiz birde goz devirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?