Kendini sevdirmiş ne güzelBu akşam minnoş lar i besledim, pamuk peşimi bırakmadı her adım atışımda ayağıma dolandıkafasını ayakkabıma ve eşofmanima sürdü sürtündü daha doğrusu mama verdim ama istemedi göbeğini açip sevdirdi çok tatlıydı ilk defa böyle bir şey yaptı tam o sırada Haylaz geldi kafası dağıldı bize koşarak eve kaçtık
şimdi tam olarak bu neydi arkadaşlar kokusunu üzerime mi bıraktı acaba bunun anlamı nedir
Durumunda degisiklik oldu mu? Tuvalete alıştı mı minik?Konu da açtım ayrıca ama bende de 4 tane var.3 aylık kadar oldular. Bir tanesi tuvaletini kuma yapmıyor inatla. Bunu nasıl aşacağım? Öneriniz var mı?
Oradaki tüylerini kesseniz veterinlerler genelde öyle yapıyorlar.Hanımlar size bi sorum var
Kedimin tüyleri uzun ve kakasini yaparken tüylerine yapişıyor bazen ve öyle halıya geçiyor
Ne yapabilirim acaba bu durumu yaşayan var mı ?
Islak mendille kediyi bekliyorum haliya kaçmasın diye
Uuzun tüylü kediye sahip değilim ama böyle durumlar durumlarda popo kısmındaki tüyleri makasla kısalttıklarını okumuştum.Hanımlar size bi sorum var
Kedimin tüyleri uzun ve kakasini yaparken tüylerine yapişıyor bazen ve öyle halıya geçiyor
Uzadikca makasla kisaltin sürekli beklemek zor olurHanımlar size bi sorum var
Oradaki tüylerini kesseniz veterinlerler genelde öyle yapıyorlar.
Uuzun tüylü kediye sahip değilim ama böyle durumlar durumlarda popo kısmındaki tüyleri makasla kısalttıklarını okumuştum.
Evet hem zor beklemek hemde stresli benim icinde kedi içindeUzadikca makasla kisaltin sürekli beklemek zor olur
Aslında ikisideMakasla size kestirmiyor mu yoksa siz ona zarar verirsem korkusuyla mı kesemiyorsunuz. Korkarsanız o da korkak size izin vermez. Veterinerden rica etmeniz ve o bölgeyi özel traj etmesi daha iyi sanırım.
Ben banyo için traş etme bıçakları vardır. Kadınlar için olan uçları tarak gibi olan onunla yapıyordum. Ama siz korktuğunuz için ikiniz içinde tehlikeli geldi.Aslında ikiside
Kedim rahat durmuyor
Bende korkuyorum
En iyisi aşı zamani veterinere rica etmek dediginiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?