Ilk zamanlar beraber çıktık yanında bekledimCanim, sen bahceye cikmaya nasil alistirdin? Bir yöntemi var mı?Feminas
Bana misafir geldi yatılı pamuksu tribe girdi evden kacip duruyor beni gördümmu sokakta topukk zor yakaladım ☹Ilk zamanlar beraber çıktık yanında bekledim
Sonra kendisi balkondan çıkıp dışarıya izliyordu zamanla aşağı inmeye gezip gelmeye başladı böyle alıştı .
Bizimkide cikmaz ama yapildi ucaga binerken bakılıyor yoksa almiyorlarBizim kedicigin ağzında yaralar çıkmış
Veteriner iki ilaç vermis günlük 2 cc veriyorum
Soguk su mu içirdiniz demiş veteriner
Halbuki hiç soguk su vermem çok dikkat ederim,satın aldıgımız sudan içer
Bide kuduz aşısi için tarih vermis veteriner,kedimiz evde hiç dışarıya çıkmıyor
Bu aşıyı yaptırmak şart mı ?
Uçakla bi yere gitme olasılığımız yok ama yine de yapılsınBizimkide cikmaz ama yapildi ucaga binerken bakılıyor yoksa almiyorlar
Yaptirin canim ne olcagi belli olmaz gecen evden kacti benim kiz dayak yiyip gelmisUçakla bi yere gitme olasılığımız yok ama yine de yapılsın
Korkmustur kuzum ya onun icin ayrı bir odanı kullanmaya çalış canım daha fazla tedirgin olmasınBana misafir geldi yatılı pamuksu tribe girdi evden kacip duruyor beni gördümmu sokakta topukk zor yakaladım ☹
Ben de aldım kızıma kardeş 2 ay oluyor 10 günde alıştılar ama yöntemi var onun uygulamanız gerekli yoksa zorBen de oğluma kardeş istiyorum ama çok mu geç kaldım acaba?
3 yaşına girecek. Uysal ve akıllı bir kedi ama evde başka bir kediye alışır mı? Kıskanır mı? Bilemedim.
Pamuksu misafir sever ama gidiyo kucaklarinda oturuyor onlari yaliyor ama anlamadim niye boyle yaptiKorkmustur kuzum ya onun icin ayrı bir odanı kullanmaya çalış canım daha fazla tedirgin olmasın
Inşallah düzelir bazen anlayamadigimiz şeyler olabiliyor kediler garip hayvanlarPamuksu misafir sever ama gidiyo kucaklarinda oturuyor onlari yaliyor ama anlamadim niye boyle yapti
Ağzı kokuyordu dr a götürdük bugün dis etleri iltihaplanmış antibiyotik basladik ☹Inşallah düzelir bazen anlayamadigimiz şeyler olabiliyor kediler garip hayvanlar
Ah Kıyamam ya çabucak toparlanir inşallahAğzı kokuyordu dr a götürdük bugün dis etleri iltihaplanmış antibiyotik basladik ☹
Kiyamam yaaYaptirin canim ne olcagi belli olmaz gecen evden kacti benim kiz dayak yiyip gelmis
Ben de aldım kızıma kardeş 2 ay oluyor 10 günde alıştılar ama yöntemi var onun uygulamanız gerekli yoksa zor
Tek sıkıntı olacak şeyi söyleyeyim yavru kedi alırsanız büyüğün hiç ama hiç 1 dakika bile tepesinden inmiyor büyük kedi çok bunalıyor ama yavru büyüdükçe bu durum azalıyor benim kızımın yavruyu banyoya kapadığı bile oldu
Beraber oynamalarını sarılıp uyumalarını izlemek kadar huzur verici şeyler çok az bir saniye bile pişman olmadım tek pişmanlığım bunun için 14 ay beklemiş olmam
Alın bence her canlının kendi dilinden anlayacak bir arkadaşı olmalı biz bir yere kadarYaaa çok sevindim sizin adınıza.
Benim oğlum çok sıkılıyor hep benle kudurmak istiyor. Dün dikkat çekmek için bulaşık telini yatağımıza götürmüş hoplatıp zıplatıyor, aklımız çıktı fare sandık gri bir şey var ağzında =)))
Sanırım ben de alacağım bir yavru. Tek olmuyor..
Tasma veya baska bir yöntem kullandin mi canin? Kaçmaya yeltenmedi mi? Kaçarsa diye korkarim.Canim, sen bahceye cikmaya nasil alistirdin? Bir yöntemi var mı?Feminas
Kaçıncı katta oturuyorsun, daha dogrusu apartman mi?Ilk zamanlar beraber çıktık yanında bekledim
Sonra kendisi balkondan çıkıp dışarıya izliyordu zamanla aşağı inmeye gezip gelmeye başladı böyle alıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?