Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Canim, sen bahceye cikmaya nasil alistirdin? Bir yöntemi var mı? Feminas
Ilk zamanlar beraber çıktık yanında bekledim
Sonra kendisi balkondan çıkıp dışarıya izliyordu zamanla aşağı inmeye gezip gelmeye başladı böyle alıştı .

Bizim kedicigin ağzında yaralar çıkmış
Veteriner iki ilaç vermis günlük 2 cc veriyorum
Soguk su mu içirdiniz demiş veteriner
Halbuki hiç soguk su vermem çok dikkat ederim,satın aldıgımız sudan içer

Bide kuduz aşısi için tarih vermis veteriner,kedimiz evde hiç dışarıya çıkmıyor
Bu aşıyı yaptırmak şart mı ?

Bizimkide cikmaz ama yapildi ucaga binerken bakılıyor yoksa almiyorlar

Ben de oğluma kardeş istiyorum ama çok mu geç kaldım acaba?
3 yaşına girecek. Uysal ve akıllı bir kedi ama evde başka bir kediye alışır mı? Kıskanır mı? Bilemedim.
Ben de aldım kızıma kardeş 2 ay oluyor 10 günde alıştılar ama yöntemi var onun uygulamanız gerekli yoksa zor
Tek sıkıntı olacak şeyi söyleyeyim yavru kedi alırsanız büyüğün hiç ama hiç 1 dakika bile tepesinden inmiyor büyük kedi çok bunalıyor ama yavru büyüdükçe bu durum azalıyor benim kızımın yavruyu banyoya kapadığı bile oldu
Beraber oynamalarını sarılıp uyumalarını izlemek kadar huzur verici şeyler çok az bir saniye bile pişman olmadım tek pişmanlığım bunun için 14 ay beklemiş olmam

Yaaa çok sevindim sizin adınıza.
Benim oğlum çok sıkılıyor hep benle kudurmak istiyor. Dün dikkat çekmek için bulaşık telini yatağımıza götürmüş hoplatıp zıplatıyor, aklımız çıktı fare sandık gri bir şey var ağzında =)))
Sanırım ben de alacağım bir yavru. Tek olmuyor..

Alın bence her canlının kendi dilinden anlayacak bir arkadaşı olmalı biz bir yere kadar
Eviniz bahçeli olsa bol bol hediye getiriyorlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…