Saat unutmadoblo alacam kızıma
YaaaaHerkes sahane resimler koymus. Bende kelebek ve kizimin ilk tanisma videosunu koyayim :) erkek kedi ama adi kelebekkk :)
Bekliyoruz yeterince kedi sevgisi depoladik uzaktan uzaktan severek cildiriyoruzTopik harika
Bende kedicigimin resimlerini atayim hemen
Saat unutmasağa taksın mumkunse
Ayy hakikaten küçük enişte yaptık yavrumu
Oysa o bir prenses ama oturus bilemedim kurtaramadım suan
Vallahi erkek güzeliDur prenses halini de atayım
2 dk sıcaktan bayıldı yavrum enişte dediniz hemen
Evet. 20 gunluktu sahiplendigimizde. Simdi 2 aylik oldu sıpa.Yaaaaböyle mini minnacık yavruları görünce ben eriyip bitiyorum ya adının nereden geldiği belli oldu, kelebek gibi minnacıkmış
Yalnız o boyun kısmı var ya bitiyorumDur prenses halini de atayım
Vallahi erkek güzeliKıyamam ya nasıl bakmış şaşkın şaşkın
O üzüm gözlerini yerimDur prenses halini de atayım
Oğluma aliyim ozamanNeresi erkek güzeli labildiğin dişi kişi bu
Ciceklerimi mahvetti ama olsundu o bir kedi
Camda ki çicekleri yere atiyor bu aralar
Ya bu kiiiim dedim görünce
Tekir kedilerin fazlasıyla zeki olduğuna eminim :) resimlerini beklerizbizimde bir kedimiz var. kendini köpek sanıyor, daha doğrusu ben köpek gibi yetiştirdim. 6 kelimeyi anladığına eminiz, cinsi sokak kedisi bizim gibi halkın içinden gelme.
Fotoğraf bir ara paylaşırım, çok güzel videoları var. Evden sepete biniyor bahçeye iniyor gezip dolaşıp yine sepete binip sepetle eve geliyor. Yani bu kediyi ben bildiğiniz sivas kangal gibi eğittim.
Yan tarafımızda butik bir otel var asla bir müşterinin masasına gidip yemek istemez, hatta dışarıda dünyaları verseniz dönüp bakmaz. Biz yemek yerken de asla masaya yavşamaz.
Oğluma aliyim ozamanAyy minciririm ben bunu
Oyuncagi da peluş köpekYa bu kiiiim dedim görünceÇok sevimli ya
Abi bizimkinide egit nolurbizimde bir kedimiz var. kendini köpek sanıyor, daha doğrusu ben köpek gibi yetiştirdim. 6 kelimeyi anladığına eminiz, cinsi sokak kedisi bizim gibi halkın içinden gelme.
Fotoğraf bir ara paylaşırım, çok güzel videoları var. Evden sepete biniyor bahçeye iniyor gezip dolaşıp yine sepete binip sepetle eve geliyor. Yani bu kediyi ben bildiğiniz sivas kangal gibi eğittim.
Yan tarafımızda butik bir otel var asla bir müşterinin masasına gidip yemek istemez, hatta dışarıda dünyaları verseniz dönüp bakmaz. Biz yemek yerken de asla masaya yavşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?