O patiler ne ya
Çok hırçın yanlız asabidir kendileriO patiler ne yasöyle eline alıp bastiracaksin yumuşak yerlere çok tatlı
Bizde evde 15 yavru büyüttük o kadar tatlilarki zor sahiplendirdikÇok hırçın yanlız asabidir kendileri
Avucuma alır bagrima basarim istediği kadar cizsinÇok hırçın yanlız asabidir kendileri
Çocuklardan daha çok seviyorum vallaBizde evde 15 yavru büyüttük o kadar tatlilarki zor sahiplendirdik
Zordur almak... Bizden kızı...
Bi ara ellerimin fotusunu da atayım o zamanAvucuma alır bagrima basarim istediği kadar cizsin
Ciceklerimi mahvetti ama olsundu o bir kedi
Camda ki çicekleri yere atiyor bu aralar
Kedimi yeni sahiplendigim zamanlar bir saldırdı bana eşim uyuyordu uyandı apar topar hastaneye götürmek istedi ellerim kandan gözükmüyordü mutfakta bir kaza geçirdim sanmışBi ara ellerimin fotusunu da atayım o zaman
bana ver allasen şu boynuna bitane dokunuyum
Kizimin bebekleriii
Ya ben bugun gerçekten cildiricamKizimin bebekleriii
Devamı gelir onunTamam dokunmalık veririm azcık
Ölürüüüüüüüüüümmmmmmm o kadar güzel olunabilemeeeezzzz
Hepsi birer tüy yumagiydi heryerden çıkıyorlardıYa ben bugun gerçekten cildiricamkendi güzel bebeleri güzel sana geliyorum allahım
Beyaz patiler beyaz bir göbek acımasızca sevmenizi şimdi anladım insan dayanamaz buna sıkıştırır sürekli
Abii opun diye gobusunu acmis resmen
Şeklini almış birdeŞu var ki bu karton kutuyu atamıyoruz
Yataklar, pusetler, özel dikim minderler yoookkk ruhu sokak kedisi, illa o sefil kutuya sokacak totosunuEki Görüntüle 2657984 Eki Görüntüle 2657985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?