Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Ciceklerimi mahvetti ama olsundu o bir kedi
Camda ki çicekleri yere atiyor bu aralar
Ah bu kediler ve bir şeyleri yere atma merakları Yer çekimi deneyi yapıyorlar herhalde. Yere arıyorlar, bir de kafalarını yan yatırıp o attıkları şeyin düşüşünü izliyorlar

Benimki de bu ara ben tuvaletteyken yaramazlık yapıyor. Kalkamayacağım ya, bağırıyorum, hiç dinlemeden devam Geçende kahve kupamı yere attı ben tuvaletteyken şekerliğimin kapağını kırmış. Valizimi tırmalıyor. Gündüz burnum akıyordu bir rulo tuvalet kağıdı alıp yatağa koydum. Uzanırken burnumu siliyordum falan. Tuvalete gidip bir geldim parça pinçik etmiş iki dakikada

Bizimkide rulo canavarı görünce icindeki pislik canavar ortaya cikiyorbizimkinde kumanda hastalığı var oynarken tv yi acip sonrada izliyor

karton kutulara bence kedi otu kokusu sıkıyorlar.

hatta benim yine dumam la karton kutuda büyücü videolarım var.

nasıl gelmiyor ? gelir gelir

gelmezse büyük sıkıntı. Kedinizi gündüz değil gece salın bu dönem.
Kısırlaştırmadan once kaçıyordu aksama kadar kedi arıyorduk elimizde mamalarla. Evde bize cok duskun cagirinca gelir hemen ama dışarı çıkınca bizi tanımıyormuş gibi yapıyor simdi bazen gidiyor kapiyi acinca bahçede takılıyor biz alıp getiriyoruz

bence hiç ellemeyin etrafı tanısın sınırlarını bilsin.

Kedi fobim var desem su vermek için kabı yere koyana kadar geliyorlar yanıma aklım çıkıyor

Gece’nin bizi mahcup etme huyu var Arkadaşımıza götürdük geçen yıl. Asla adına bakmıyor. “Adını biliyor mu” diye sordu arkadaşlarım 3 yaşında kedinin adını bilmemesi mümkün mü “Ton balığı yemez” dedim verdiler bir konserve, dibini sıyırdı . Evde hâlâ daha yemiyor. İnsan yüzüne vurma huyu yok. Bana geldiğinden beri iki kez yaptı bunu, ikincisi o arkadaşımıza götürdüğümüz gün oldu . Onların da kara kedisi vardı. Bir araya getirelim tanışsınlar dedik. Onlarınki gelip gelip Gece’yi kokladı tanışmak oynamak istedi. Benimki sürekli saklandı

Korkak ve asosyaldir. Babam Ankara kedisi bulmuştu. Yavruyken bir araya geldiler. Bir oyunlar bir oyunlar... Kardeş gibilerdi. Evin altını üstüne getiriyorlardı Bu koca dana olunca kaçtı evden, bulamadık bir daha.

Eklentiler

• BFD47461-BA08-45CB-B5AF-331C21A7657D.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…