- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Kedilerin ruhunun fakir olmasiŞu var ki bu karton kutuyu atamıyoruz
Yataklar, pusetler, özel dikim minderler yoookkk ruhu sokak kedisi, illa o sefil kutuya sokacak totosunuEki Görüntüle 2657984 Eki Görüntüle 2657985
Masallah büyüdükçe cok güzelleşmiş
Ah bu kediler ve bir şeyleri yere atma meraklarıCiceklerimi mahvetti ama olsundu o bir kedi
Camda ki çicekleri yere atiyor bu aralar
Abi bizimkinide egit nolurbizimki gidince gelmiyor
Ya ya ya yaaKizimin bebekleriii
Bizimkide rulo canavarı görünce icindeki pislik canavar ortaya cikiyorAh bu kediler ve bir şeyleri yere atma meraklarıYer çekimi deneyi yapıyorlar herhalde. Yere arıyorlar, bir de kafalarını yan yatırıp o attıkları şeyin düşüşünü izliyorlar
Benimki de bu ara ben tuvaletteyken yaramazlık yapıyor. Kalkamayacağım ya, bağırıyorum, hiç dinlemeden devamGeçende kahve kupamı yere attı ben tuvaletteyken şekerliğimin kapağını kırmış. Valizimi tırmalıyor. Gündüz burnum akıyordu bir rulo tuvalet kağıdı alıp yatağa koydum. Uzanırken burnumu siliyordum falan. Tuvalete gidip bir geldim parça pinçik etmiş iki dakikada
Kısırlaştırmadan once kaçıyordu aksama kadar kedi arıyorduk elimizde mamalarla. Evde bize cok duskun cagirinca gelir hemen ama dışarı çıkınca bizi tanımıyormuş gibi yapıyornasıl gelmiyor ? gelir gelir
gelmezse büyük sıkıntı. Kedinizi gündüz değil gece salın bu dönem.
Boyle gorunduklerine bakma asiri yaramazlardıYa ya ya yaaBu bebekler bende olsa ilk günden yerim
Kısırlaştırmadan once kaçıyordu aksama kadar kedi arıyorduk elimizde mamalarla. Evde bize cok duskun cagirinca gelir hemen ama dışarı çıkınca bizi tanımıyormuş gibi yapıyorsimdi bazen gidiyor kapiyi acinca bahçede takılıyor biz alıp getiriyoruz
Abi burda cins kedileri çalıyorlar çocuklar pet shopa satıyorlar☹ korkuyoruz bizde cevrede herkesin ilgisi üstünde çünkübence hiç ellemeyin etrafı tanısın sınırlarını bilsin.
Abi burda cins kedileri çalıyorlar çocuklar pet shopa satıyorlar☹ korkuyoruz bizde cevrede herkesin ilgisi üstünde çünkü
Sahiplendirdik hepsini ❤işte bu sıkıntı.... bu arada yavruları ne oldu ?
Sevgi yumağı hepsi ❤Görürsünüz görürsünüzhepsi bal yaa vallahi. Ömüre ömür katıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?