Nev-i şahsına münhasır kedigiller 😻

Tekrar kedi istiyorum ama iş çok yoğun, nispeten uslu bir kedi olmalı, british shorthair miydi onlar usluymuş ama ticari hale getirilmiş durumda, acı çektikleri ve hasta oldukları doğru mu?

Üç kedim ile bildirimden geldim ☺ Barınak ve sokaktan çocuklarımız, yaşları 6 ve 5-5. Çok seviyorum tarifi yok.
Çok güzeller hoşgeldiniz hepsi ayrı ayrı sevmelik şeker gibi

Ayyy

Tekrar kedi istiyorum ama iş çok yoğun, nispeten uslu bir kedi olmalı, british shorthair miydi onlar usluymuş ama ticari hale getirilmiş durumda, acı çektikleri ve hasta oldukları doğru mu?

Scottish Foldlar için duydum onu kuzum ben. Çok sakinler ama o sakin hareketsiz halleri kemik hastalıklarından kaynaklanıyor diyorlar.

Karakterine bağlı daha çok. Benimki bombay kırması. İnanılmaz sakin, çok az yaramazlıkları haricinde çok laf dinleyen sakin uysal bir kız. Tüm gün evde tek kalırdı, umursamaz çok. Bir haftaya kadar evde tek başına kaldığı oldu, mecburi durumlarda. Hiç sorun çıkarmıyor bana.

Bana neden bildirim geliyor kedilerden korkarım bildirim gelmesin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…