Köpekleri de çok severim daha önce 2 köpek besledikÇok tatlı çocuklarınızbenim köpecikim var
Biraz daha aramızda kalırsanız sevgi fazlaligindan cesaret gelirBu topik şahane olmuş, şöyle bir göz gezdirdim. Tüm kedilere bayildim.Ben de edinmek istiyordum ama cesaret edemedim.
Biz onu da severizBu topik insanı delirtir, hepsi birbirinden güzeller maşallah
Ama ne yalan söyleyeyim kıskandım, şeytan diyor koy şuraya benim sıpanın fotosunugaribim küpek diye dışlanıyor:))))
Yüz ifadesi yeterli cildirmak içinAy şahane bir topluluk çok sevindim
herkese merhaba
benim minnoşlar
Annesi Coco
Oğlu Bold
Eki Görüntüle 2658003
Eki Görüntüle 2658008
Çok güzellerÜç kedim ile bildirimden geldim ☺ Barınak ve sokaktan çocuklarımız, yaşları 6 ve 5-5. Çok seviyorum tarifi yok.
Aslında süpper oldu bu başlık bende şu otomatik tuvaletleri araştırıyordum bilgisi olan kullandıkları markaları paylaşırsa çoook memnun olurumYüz ifadesi yeterli cildirmak içinçok tatlılar hoşgeldiniz
AyyyKendi yavrumu tanıtayım
Eki Görüntüle 2657880 bu yakışıklı poffy , et yemeye bayılır bana ve pembe battaniyesine aşıktır
Sabahları yalayarak uyandırmayı sever çünkü uyanıp mama vermemi istiyordur.
Istedigini yapmayınca gidip biryerlere işeme huyu vardı bıraktı çok Şükürdaha aklıma geldikçe eklerim sizinde yavrularinizi bekliyorum
Çocum topiği hissetti, dili dışarıda gözümün içine bakıyorBiz onu da severiz
Benim bilgim yok bilgisi olan arkadaslarimiz paylaşırsa bizde faydalanirizAslında süpper oldu bu başlık bende şu otomatik tuvaletleri araştırıyordum bilgisi olan kullandıkları markaları paylaşırsa çoook memnun olurum
Tekrar kedi istiyorum ama iş çok yoğun, nispeten uslu bir kedi olmalı, british shorthair miydi onlar usluymuş ama ticari hale getirilmiş durumda, acı çektikleri ve hasta oldukları doğru mu?
Sokakta gördügüm köpeklere bile içim kaynıyor dün peşlerine takilacaktim eşim zor tuttuÇocum topiği hissetti, dili dışarıda gözümün içine bakıyor
Bana neden bildirim geliyor kedilerden korkarım bildirim gelmesin banaMerhaba arkadaşlar kedi severler olarak burada sevimli dostlarımızla ilgili konuşabilir .
fikir alışverişi yapabilir .
Resimlerini paylaşabiliriz.
Sizde benim gibi kedigiller hayranıysanız buyurun bu şahsına münhasır pati evlatlarımızı biraz cekiştirelim
Leonardo da Vinci’ye göre kediler tabiatın şaheserleridirler. Bir kediyle birkaç saat geçiren kişi bunu zaten fark eder. Kedilerin insanlarla olan ilişkileri de özeldir. Evde beslediğimiz kedinin sahibi olduğumuzu sanırız mesela, ama bu ilişkide aslında kedi insanın efendisidir.
Merhaba bildirimi ben atmadim sanırım site yönetimi toplu bir şekilde attı :)Bana neden bildirim geliyor kedilerden korkarım bildirim gelmesin bana
Çok tatlııı :)Ay şahane bir topluluk çok sevindim
herkese merhaba
benim minnoşlar
Annesi Coco
Oğlu Bold
Eki Görüntüle 2658003
Eki Görüntüle 2658008
Hepsi şahsına münhasır mükemmel bebeciklerKöpekleri de çok severim daha önce 2 köpek besledikmükemmel varliklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?