Seçenek beklemiyorum, buraya yazinca içimde bastırdığım duyguları anlattığım için olsa gerek biraz daha iyi hissediyorum. Bu sebep buSize bu secenekler konularinizda defalarca sunuldu siz tam olarak nasil bir secenek bekliyorsunuz?
Evet kendimi görüyorum, keşke okulumu birakmasayfim , keşke kacmasaydim, kaçtım diyelim bana şiddet uygulayan birinden neden çocuk düşündüm. Tüm hata benim zaten. Bu inkâr edemez kimseKendiniZle ilgili sorunları halletmeye ihtiyacınız var kendinizi sevmeye ihtiyacınız var ,bu yüzden geceleri seviyorsunuz sessizliği kendinizle başbaşa kalmayı ,ama tahminimce kısacık hayatınızda başınıza gelen her sorunun sorumlusu kendinizi görüyorsunuz ,bu yüzden hayattan tat alamıyorsunuz ,kendinizi oglunuza adamissiniz,kendinizi kendi benliginizde saf dışı birakmissiniz , genelde böyle düşünen insanlar sessizliği sever toplum içerisinde olaylara dışarıdan bakarlar mutluymuş gibi yaparlar ,muhakkak destek alın gecicek merak etmeyin
Seçenek beklemiyorum, buraya yazinca içimde bastırdığım duyguları anlattığım için olsa gerek biraz daha iyi hissediyorum. Bu sebep bu
Ne yapabilirim pekiDüzelmeyecek. Kendinizi daha iyi hissetmeyeceksiniz. Çünkü daha iyi yapmak için cesur olup yapmanız gerekeni yapmıyorsunuz. O ortamda o şartlarda mutlu olamazsınız. Siz seçiminizi daha güvenli bölgede ve mutsuz olarak kalmak olarak yaptınız. Hem orada kalıp hem mutlu olamazsınız.
Bence öyle bakmayın olaya ,kendinize karşı daha nazik olun ,sizde böyle olsun istemezdiniz sonuçta hem belliki oglunuzun rızkı varmış gelmiş ,okula kaldığınız yerden devam edemezmisinizEvet kendimi görüyorum, keşke okulumu birakmasayfim , keşke kacmasaydim, kaçtım diyelim bana şiddet uygulayan birinden neden çocuk düşündüm. Tüm hata benim zaten. Bu inkâr edemez kimse
Ne yapabilirim peki
Can sıkıntısı mi? Ben şu an çok büyük bir hata yapmanın esigindeydim sebep ne peki çünkü kimseye anlatamıyorum!! Fakat boyoe birşey yaparak iyi hissetmektense KK ya yazayım en azından içimdekileri anlatınca iyi hissederim dedim. Sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden belki yüzlerce kadın buraya yazmayip daha büyük hatalar yapıyor biliyor musunuz? Nereden bilecek siniz ki çünkü yaşamadiniz!Sizin amacınız sadece can sıkıntısı için kaba tabirle geyik muhabbeti yapmak, kendinizi eğlemek. Siz bunun için açıyorsunuz konuları
Hala soruyorsanız artık
Size sayfalarca söylendi.
Daha ne söylenebilir.
Nasıl soruyorsunuz hala?
Ben sizin yerinizde olsam anne babam evden kovsa kapıda yatarım. Yada zaten ablamın evi müsaitsen abla a sığınırım o adamı boşarım. Çatır çatır hem de. Sonra gündelikçinin, aşçı yamaklığı çaycılık gibi işlere başlarım yada evden çalışır okulumu okurum. Ama kendi hayatımı kurarım.
Oturup ağlayıp sızlayıp, sadece kadınlarla dertlenip oh diyip o adamla aynı yatağa girmem.
Sonraki yorumunu okuduktan sonra size bu soruyu sorduğum için kendime çok kızdım.
Hala soruyorsanız artık
Size sayfalarca söylendi.
Daha ne söylenebilir.
Nasıl soruyorsunuz hala?
Ben sizin yerinizde olsam anne babam evden kovsa kapıda yatarım. Yada zaten ablamın evi müsaitsen abla a sığınırım o adamı boşarım. Çatır çatır hem de. Sonra gündelikçinin, aşçı yamaklığı çaycılık gibi işlere başlarım yada evden çalışır okulumu okurum. Ama kendi hayatımı kurarım.
Oturup ağlayıp sızlayıp, sadece kadınlarla dertlenip oh diyip o adamla aynı yatağa girmem.
Evet yaşamadım. Yaşamam.Can sıkıntısı mi? Ben şu an çok büyük bir hata yapmanın esigindeydim sebep ne peki çünkü kimseye anlatamıyorum!! Fakat boyoe birşey yaparak iyi hissetmektense KK ya yazayım en azından içimdekileri anlatınca iyi hissederim dedim. Sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden belki binlerce kadın buraya yazmayip daha büyük hatalar yapıyor biliyor musunuz? Nereden bilecek siniz ki çünkü yaşamadiniz!
Daha geçerli sebepleriniz var kendinize kızmanız için bana gelene kadar.Sonraki yorumunu okuduktan sonra size bu soruyu sorduğum için kendime çok kızdım.
Bahsettiğiniz sorunun üstünde durup durmadigimi bilemezsiniz kivalla artik ne yazsam diye dusunup bir sey bulamiyorum. sorunun kendisinin ustunde durmuyorsunuz, esinizle ilgili seylerin ustunu kapatmaya calisiyorsunuz bence. cozum istemiyorsunuz, fikir istemiyorsunuz. hepsini anlayisla karsiliyorum. ama bir dert surekli farkli cumlelerle yazilinca sizin vakit gecirmenize yardimci olmak disinda hicbir ise yaramiyor.
benim tavsiyem sitenin farkli forumlarinda takilmaniz. geyik sohbetleri var orasi olabilir, gunluk hayatini konusanlar var onlar olur. vakit gecirmek icin bir derdim vardan daha iyi secenekler bence.
ne alaka ya biz ustun akil miyiz? bizim bir lafimizla herkesin hayati degisiyor mu? mesela biz insanlara sunu soyle yap dedigimizde kesin yapiyorlar mi? eger oyle bir gucumuz varsa birlesip kullanalim, kadinlarin hepsine yardim ederiz. cok mantiksiz soylediginiz sey. buraya yazinca insanlar hata yapmaktan vaz mi geciyor?Can sıkıntısı mi? Ben şu an çok büyük bir hata yapmanın esigindeydim sebep ne peki çünkü kimseye anlatamıyorum!! Fakat boyoe birşey yaparak iyi hissetmektense KK ya yazayım en azından içimdekileri anlatınca iyi hissederim dedim. Sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden belki binlerce kadın buraya yazmayip daha büyük hatalar yapıyor biliyor musunuz? Nereden bilecek siniz ki çünkü yaşamadiniz!
Örgün okuma gibi bir senecegim yok. Açıktan başladım amaBence öyle bakmayın olaya ,kendinize karşı daha nazik olun ,sizde böyle olsun istemezdiniz sonuçta hem belliki oglunuzun rızkı varmış gelmiş ,okula kaldığınız yerden devam edemezmisiniz
Aynen böyle düşünüyordum Aden, böyle yorumlar yapmayıp, yapana da karşı çıkıp elimizden geleni yaptık ama hiçbir sonuç alamadık. Bence daha önce yaptığın hatayı yapmamalı ve açıkça tek amacının çözüm aramak değil konuşmak olduğunu kabul etmelisin. Bunu yapmadığında emeğimize de saygısızlık etmiş oluyorsun çünkü. Beğenmeden “seçenekler şunlardı” dediğin o seçenekleri boşanmak isteyen bir kadın çatır çatır değerlendirirdi, seni suçlamıyorum çözüm aramadığın için, suçladığım tek konu sadece dertleşmek sohbet etmek istiyor ama bunu kabul etmiyorsun.Can sıkıntısı mi? Ben şu an çok büyük bir hata yapmanın esigindeydim sebep ne peki çünkü kimseye anlatamıyorum!! Fakat boyoe birşey yaparak iyi hissetmektense KK ya yazayım en azından içimdekileri anlatınca iyi hissederim dedim. Sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden belki yüzlerce kadın buraya yazmayip daha büyük hatalar yapıyor biliyor musunuz? Nereden bilecek siniz ki çünkü yaşamadiniz!
Bir senelik kira mi nerden çıkardınız bunuDaha geçerli sebepleriniz var kendinize kızmanız için bana gelene kadar.
Size bir senelik kira yardımı talep edildi, size iş bulmaya çalıştılar. Siz hala gelmiş bakabilirim diyorsunuz.
Bir senelik kira kime teklif edilir bu şartlarda.
Kocadan ayrılırsanız var.Örgün okuma gibi bir senecegim yok. Açıktan başladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?