Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size bu secenekler konularinizda defalarca sunuldu siz tam olarak nasil bir secenek bekliyorsunuz?
Seçenek beklemiyorum, buraya yazinca içimde bastırdığım duyguları anlattığım için olsa gerek biraz daha iyi hissediyorum. Bu sebep bu

Düzelmeyecek. Kendinizi daha iyi hissetmeyeceksiniz. Çünkü daha iyi yapmak için cesur olup yapmanız gerekeni yapmıyorsunuz. O ortamda o şartlarda mutlu olamazsınız. Siz seçiminizi daha güvenli bölgede ve mutsuz olarak kalmak olarak yaptınız. Hem orada kalıp hem mutlu olamazsınız.

Evet kendimi görüyorum, keşke okulumu birakmasayfim , keşke kacmasaydim, kaçtım diyelim bana şiddet uygulayan birinden neden çocuk düşündüm. Tüm hata benim zaten. Bu inkâr edemez kimse

Seçenek beklemiyorum, buraya yazinca içimde bastırdığım duyguları anlattığım için olsa gerek biraz daha iyi hissediyorum. Bu sebep bu

Buraya yazinca sizin hayatinizda bir degisiklik olmuyor ama siz yaziyorsunuz bizler ayni seyleri yaziyoruz. Sizin boyle olmanizin sebebi belli zaten buraya yazin tabi ama keske yazinca bir mucize olsa ve kosullariniz degisse ama yazarak o kosullar degismez.

Ne yapabilirim peki

Evet kendimi görüyorum, keşke okulumu birakmasayfim , keşke kacmasaydim, kaçtım diyelim bana şiddet uygulayan birinden neden çocuk düşündüm. Tüm hata benim zaten. Bu inkâr edemez kimse
Bence öyle bakmayın olaya ,kendinize karşı daha nazik olun ,sizde böyle olsun istemezdiniz sonuçta hem belliki oglunuzun rızkı varmış gelmiş ,okula kaldığınız yerden devam edemezmisiniz

Ne yapabilirim peki

Hala soruyorsanız artık
Size sayfalarca söylendi.
Daha ne söylenebilir.
Nasıl soruyorsunuz hala?
Ben sizin yerinizde olsam anne babam evden kovsa kapıda yatarım. Yada zaten ablamın evi müsaitsen abla a sığınırım o adamı boşarım. Çatır çatır hem de. Sonra gündelikçinin, aşçı yamaklığı çaycılık gibi işlere başlarım yada evden çalışır okulumu okurum. Ama kendi hayatımı kurarım.
Oturup ağlayıp sızlayıp, sadece kadınlarla dertlenip oh diyip o adamla aynı yatağa girmem.

Sizin amacınız sadece can sıkıntısı için kaba tabirle geyik muhabbeti yapmak, kendinizi eğlemek. Siz bunun için açıyorsunuz konuları
Can sıkıntısı mi? Ben şu an çok büyük bir hata yapmanın esigindeydim sebep ne peki çünkü kimseye anlatamıyorum!! Fakat boyoe birşey yaparak iyi hissetmektense KK ya yazayım en azından içimdekileri anlatınca iyi hissederim dedim. Sizin gibi böyle yorum yapanlar yüzünden belki yüzlerce kadın buraya yazmayip daha büyük hatalar yapıyor biliyor musunuz? Nereden bilecek siniz ki çünkü yaşamadiniz!

valla artik ne yazsam diye dusunup bir sey bulamiyorum. sorunun kendisinin ustunde durmuyorsunuz, esinizle ilgili seylerin ustunu kapatmaya calisiyorsunuz bence. cozum istemiyorsunuz, fikir istemiyorsunuz. hepsini anlayisla karsiliyorum. ama bir dert surekli farkli cumlelerle yazilinca sizin vakit gecirmenize yardimci olmak disinda hicbir ise yaramiyor.

benim tavsiyem sitenin farkli forumlarinda takilmaniz. geyik sohbetleri var orasi olabilir, gunluk hayatini konusanlar var onlar olur. vakit gecirmek icin bir derdim vardan daha iyi secenekler bence.

Konu sahibine bunlar mantikli gelmiyor. Mantikli olan o evde oturup buraya yazmak

Sonraki yorumunu okuduktan sonra size bu soruyu sorduğum için kendime çok kızdım.

Evet yaşamadım. Yaşamam.
Ben bu kadar soruna rağmen o evde oturmam.
En başta ben o yaşta kocaya kaçmam.
Geçmişte yaptığınız hataların bedelini şimdi zorlanarak da olsa ödemeniz lazım. Ödemezseniz de hayatınız bu formatta gidecek.
Kimsede sihirli değnek yok. Mucize beklerseniz çok beklersiniz.
Siz çabalayacak adım atacaksınız. Siz kıracaksınız o hayatı. Ahla vahla buradaki yorumla olmaz o iş

Sonraki yorumunu okuduktan sonra size bu soruyu sorduğum için kendime çok kızdım.
Daha geçerli sebepleriniz var kendinize kızmanız için bana gelene kadar.
Size bir senelik kira yardımı talep edildi, size iş bulmaya çalıştılar. Siz hala gelmiş bakabilirim diyorsunuz.
Bir senelik kira kime teklif edilir bu şartlarda.

Bahsettiğiniz sorunun üstünde durup durmadigimi bilemezsiniz ki

ne alaka ya biz ustun akil miyiz? bizim bir lafimizla herkesin hayati degisiyor mu? mesela biz insanlara sunu soyle yap dedigimizde kesin yapiyorlar mi? eger oyle bir gucumuz varsa birlesip kullanalim, kadinlarin hepsine yardim ederiz. cok mantiksiz soylediginiz sey. buraya yazinca insanlar hata yapmaktan vaz mi geciyor?

siz derdinizi acikca yazsaniza madem. temcit pilavi gibi isitip isitip onumuze ayni seyleri koyuyorsunuz yorum bekliyorsunuz sonra da derdim o degil diyorsunuz. neyse derdiniz yazin ona cozum bulunsun. yoksa bu yazdiginiz derdin cozumu olmayacagini kendiniz soylediniz zaten.

Bence öyle bakmayın olaya ,kendinize karşı daha nazik olun ,sizde böyle olsun istemezdiniz sonuçta hem belliki oglunuzun rızkı varmış gelmiş ,okula kaldığınız yerden devam edemezmisiniz
Örgün okuma gibi bir senecegim yok. Açıktan başladım ama

Aynen böyle düşünüyordum Aden, böyle yorumlar yapmayıp, yapana da karşı çıkıp elimizden geleni yaptık ama hiçbir sonuç alamadık. Bence daha önce yaptığın hatayı yapmamalı ve açıkça tek amacının çözüm aramak değil konuşmak olduğunu kabul etmelisin. Bunu yapmadığında emeğimize de saygısızlık etmiş oluyorsun çünkü. Beğenmeden “seçenekler şunlardı” dediğin o seçenekleri boşanmak isteyen bir kadın çatır çatır değerlendirirdi, seni suçlamıyorum çözüm aramadığın için, suçladığım tek konu sadece dertleşmek sohbet etmek istiyor ama bunu kabul etmiyorsun.

Bir senelik kira mi nerden çıkardınız bunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…