Ne yaparsam yapayım boşanmazsın diyen dayakçı kocamdansa beni istemeyen ablamda yaşarım. Bahanelere sığınmayın artıkBurda tek tek dediklerinizi heosinj açıklayabilirim fakat beni anlamayacaginizi biliyorum. Ablama gelince ablam beni istiyor mu bakalım ailemle farklı düşüncede mi? Keşke bunları da sorsanız önce
Ben kesinlikle kucumsemiyorum böyle birşey hisstirmis olsam kendimden utanırım. Evet mesleğim olursa ailem izin verir diye düşünüyorum hala da öyle. Veya ayaklarım üstünde kendim tek başıma durabiirsem. Gruota da bunu dedim zaten ben ne söylediysem şu anda aynı seyleri söylüyorum. Haksızlık ettiğimi düşünüyorsan veya hissettrseysem özür dilerim..Evet başlangıçta öyle anlatmıştın ama daha sonra mesleğim olursa ailem ayrı evde oturmama bile izin verir dedin Aden. Artık sunduğumuz seçenekler falan yetersizmiş saçmaymış gibi davranman haksızlığa giriyor bence.
O kadar haklısın ki. Sadece hep beraber verdiğimiz emeğin yok sayılmasına ve yalanmış gibi davranılmasına tahammül edemiyorum. Kadının konularına salça olup “e biz çözüm aradık sen kabul etmedin” yazıp alacağı önerilerin önünü kesmek de istemiyorum gerçekten, forumda yazıp dertleşmek onun da hakkı hepimizin olduğu gibi ama birileri yine benim gibi yaklaşır da sonunda suçlu hisseder diye de korkuyorum.louder lutfen bu konuyu daha fazla takip etme, bildirimlerini de kapat. kendini ve bebegini yipratmana degmez.
mesleginiz olmasi icin ne yapiyorsunuz peki? turkiyenin neredeyse yarisi aciktan universite okuyor. acikogretim diplomasinin yuzune kimse bakmaz, o diploma size is kapisi acmaz. sizin anca cocugunuzu ve kendinizi gecindirecek kadar bir is bulup oradan kurtulmaniz lazim. gerisi hayal kusura bakmayin. gonul ister ki herkesin kariyeri super olsun, masa basi isi olsun. ama olmuyor.Ben kesinlikle kucumsemiyorum böyle birşey hisstirmis olsam kendimden utanırım. Evet mesleğim olursa ailem izin verir diye düşünüyorum hala da öyle. Veya ayaklarım üstünde kendim tek başıma durabiirsem. Gruota da bunu dedim zaten ben ne söylediysem şu anda aynı seyleri söylüyorum. Haksızlık ettiğimi düşünüyorsan veya hissettrseysem özür dilerim..
Çıkış yolu aramaktan asla vazgeçmeyeceğim. Geri almanız sorun değil, beni düşünmüş olduğunuz için herşeye rağmen teşekkür ederimyuzyuze gorusursek demedim. guvendigim uyeler teyit ederlerse dedim bu bir. ikincisi de sizin oyle bir cabaniz olmadigi icin ben zaten teklifimi geri aldim kusura bakmayin artik. cikis yolu aradiginizi dusundum aramiyormussunuz.
sen hic canini sikma. elinden gelenin en fazlasini yaptin, digerleri de ayni sekilde. kiymetini bilmeyene diyecek soz yok. keske karsimizdaki insani onceden taniyip ona gore davranabilseydik. ya da bu uyenin kuzeni mi yegeni mi her neyiyse artik o uye bizi uyarsaydi.O kadar haklısın ki. Sadece hep beraber verdiğimiz emeğin yok sayılmasına ve yalanmış gibi davranılmasına tahammül edemiyorum. Kadının konularına salça olup “e biz çözüm aradık sen kabul etmedin” yazıp alacağı önerilerin önünü kesmek de istemiyorum gerçekten, forumda yazıp dertleşmek onun da hakkı hepimizin olduğu gibi ama birileri yine benim gibi yaklaşır da sonunda suçlu hisseder diye de korkuyorum.
rica ederim cok incesiniz.Çıkış yolu aramaktan asla vazgeçmeyeceğim. Geri almanız sorun değil, beni düşünmüş olduğunuz için herşeye rağmen teşekkür ederim
Meali çıkış yolu arar gibi konu açıp sohbet edeceğim. Biraz da iç döküp ferahlayacağım.Çıkış yolu aramaktan asla vazgeçmeyeceğim. Geri almanız sorun değil, beni düşünmüş olduğunuz için herşeye rağmen teşekkür ederim
Buna da eyvallah ama keşke açık olabilse.Meali çıkış yolu arar gibi konu açıp sohbet edeceğim. Biraz da iç döküp ferahlayacağım.
Neden bana boyle davranıyor sunuz? Gerçekten anlamıyorum. Benim için cabalamadiniz mi dedim, bana hiçbir seçenek sunmadiniz mi dedim, aksine bana yardımcı olmak istediniz diyorum. Ve sizi üzen şey buysa evet kabul ettiğim şeyler de oldu yani. Ama herşeye rağmen özür diledim değil mi , kötü hissettrseysem utanırim dedim. Ki öyle. Ama siz neden hala aynı şeyleri söylemekte ısrarcısiniz anlayamiyorumlouder lutfen bu konuyu daha fazla takip etme, bildirimlerini de kapat. kendini ve bebegini yipratmana degmez.
size bir sey yazmadim ben arkadasima soyledim hamile kotu etkilendigi icin.Neden bana boyle davranıyor sunuz? Gerçekten anlamıyorum. Benim için cabalamadiniz mi dedim, bana hiçbir seçenek sunmadiniz mi dedim, aksine bana yardımcı olmak istediniz diyorum. Ve sizi üzen şey buysa evet kabul ettiğim şeyler de oldu yani. Ama herşeye rağmen özür diledim değil mi , kötü hissettrseysem utanırim dedim. Ki öyle. Ama siz neden hala aynı şeyleri söylemekte ısrarcısiniz anlayamiyorum
İş oldu da ben mi ittim, istemedim.mesleginiz olmasi icin ne yapiyorsunuz peki? turkiyenin neredeyse yarisi aciktan universite okuyor. acikogretim diplomasinin yuzune kimse bakmaz, o diploma size is kapisi acmaz. sizin anca cocugunuzu ve kendinizi gecindirecek kadar bir is bulup oradan kurtulmaniz lazim. gerisi hayal kusura bakmayin. gonul ister ki herkesin kariyeri super olsun, masa basi isi olsun. ama olmuyor.
e soru sordum iste mesleginiz olmasi icin siz ne yapiyorsunuz diye? hala is oldu da ben mi istemedim diyorsunuz. valla ben dunyanin en iyi okulundan mezunum bana bile durdugum yerde is yagmiyor. kendim arayip buluyorum. size de tavsiye ederim.İş oldu da ben mi ittim, istemedim.
Diploma yok, deneyim yok hangi iş gelecek size?İş oldu da ben mi ittim, istemedim.
Benim ablamın ayrı evi olsa boşanmış olsa ben ne gerekçe olursa olsun giderim ablamla yaşarım. İki kardeş el ele verir hayatımı düzeltirim.
Ayrıca aile katı olsa o abla boşanıp gelemez. Ben olsam kötü ailemi dayakçı kocaya tercih ederim. Okulum bitene kadar, iş bulana kadar ailemi idare eder ablamla yaşarım.
Aden işlerden beğendiğinin tüm gerekli malzemesini alıp, sana teslim edip sosyal medya yönetiminden reklam masraflarına kadar karşılayacaktık S sassyassyy ile. Bence daha fazla nankörlük etme. Üzüyorsun. İnsanlar bizi şizofren zannedecekler.İş oldu da ben mi ittim, istemedim.
Mesleğim ve isim olması için elimden gelen herşeyi yaptim mi bilmiyorum. Ama çok fazla sey yaptim. Örnek istiyorsanız, eşime defalarca çalışmak istiyorum dedim reddetti, bunun üzerine halk egitimde kurslar vat en azindan kendimi geliştirmek ilerde meslek sahibi olmak icjndiye düşündüm, ablam oğluna bakamam dedi öyle deyijce umudumu yitirmedim eşim ikna oirsa bı şekilde zor da olsa bakar belki diye düşündüm eşime soyledjm bunuda reddtti. Arkadaşlatima sordum, başka sitelere sordjm evden iş var mı diye çünkü eşim sadece buna izin veriyor hiçbir yerden olumlu sonuc alamadım. Yani bunu boyoe uzatabilirim aradigima dair. Ama sonuç yine aynı bulamadım yanie soru sordum iste mesleginiz olmasi icin siz ne yapiyorsunuz diye? hala is oldu da ben mi istemedim diyorsunuz. valla ben dunyanin en iyi okulundan mezunum bana bile durdugum yerde is yagmiyor. kendim arayip buluyorum. size de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?