Neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsettiğiniz sorunun üstünde durup durmadigimi bilemezsiniz ki
of evet ya dogru sorunun ustunde cok durdugunuz icin yukarida zaten olabilecek butun cozum yollarini kapattiniz. tamam en dertli sizsiniz, kimse sizi anlayamaz cart curt. ben cozum aramiyorum amacim sadece vakit gecirmek derdimi anlatmak diyin sonra ne yazarsaniz yazin sayfalarca. ama bunu soyleyince de suclu biz oluyoruz.

Beni bu kadar hatalı görüyor saniz yorum yapmama gibi bir seçeneğiniz de var. Veya konularımı okumadan geçmek gibi. Amacım kimseye rahatsızlık vermek değil. Bunuda bildiğinizi düşünüyorum zaten.

Beni bu kadar hatalı görüyor saniz yorum yapmama gibi bir seçeneğiniz de var. Veya konularımı okumadan geçmek gibi. Amacım kimseye rahatsızlık vermek değil. Bunuda bildiğinizi düşünüyorum zaten.
yoo bilmiyorum. benim sizle ilgili farkli tahminlerim var ama vakit ayiramam kalbinizi de kirmak istemem. sohbet forumlarina gidin bence dedigim gibi.

Örgün okuma gibi bir senecegim yok. Açıktan başladım ama
Bu çok güzel bir haber hayatınıza bı yerlerden tutunun birkere geliyorsunuz unutmayın,ve şimdi caninizdan çok sevdiğiniz oglunuzda var yaşınızda genç bence daha çok başında siniz eminim herşey duzelicek ,destek almayı asla ihmal etmeyin

Amacınız ne?
Gerçekten amacınız ne?
Boşayamam, kocam örgüne izin vermezse okuyamam.
Anneme babama, boşanmış ayrı evi olan ablama gidemem.
Bir senelik kira yardımı ve iş desteklerine dönemem, yaramaz çocuğum var gece de nasıl çalışayım el işi de bilmem zaten.
Eee, amacınız ne.
Bakın bir sürü çıkış yolu var denildi hepsine bir bahane. Amacınız ne?
Beraber ağlaşalım üzülelim. Sana acıyalım. Ah vah diyelim mi?
Tamam sen kader mahkumusun hiç çıkış yolun yok. Sana çok üzülüyoruz.

Yok artık ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.
Biz sizinle konuştuk evet ama ayrı yaşamak için iz felan kaybettirmek gerek gibi şeyler konuştuktan sonra, sizde ayrı evde yaşamak felan asla olmaz dediniz. Ki yani evet teklif etti ama yüzyüze görüşecek olursak yapabilirim bunuda demişti , bunu söyleyen hanımefendi, e ben evden zor çıkıyorum nasıl Ankara'ya gidebilirjm ki

Ya simdi de cok buyuk bir hata yapmanin esigindeyim diye bizi tehdit mi ediyorsunuz? Yuzlerce kadinin derdini de bize baglamissiniz artik dagilabiliriz. Her konuyu yasarsak mutlu olacak misiniz? Nerden bileceksek bir bilene sorun o zaman. Burada kimse size gel evime bizimle yasa demez, gel sana bir ev hediye edeyim demez. Size is fikirleri de verildi daha burda ne yapilabilir?

yuzyuze gorusursek demedim. guvendigim uyeler teyit ederlerse dedim bu bir. ikincisi de sizin oyle bir cabaniz olmadigi icin ben zaten teklifimi geri aldim kusura bakmayin artik. cikis yolu aradiginizi dusundum aramiyormussunuz.

konu sahibi de tesekkur etti hatta. biz mi hafizamizi kaybettik? yardim grubu bu uye icin kurulup sonra kendisi hicbir oneriyi kabul etmeyince kapanmadi mi?
Hiçbir oneriden kastınız ne açabilir misiniz? Bunu kesinlikle kcumsemek için demiyorum evet yardımcı olmaya çalıştılar. Ama hangisi çok bana uygundu da ben istemedim onu söyleyeceğim. Ki kabul ettiklerim de oldu

Kaç tane kadın helak oldu diğer konunuzda yardımcı olabilmek için, üzüldükleri için ve şimdi siz dalga geçer gibi okumadan geçip,yorum yapmama gibi seçeneğiniz var diyorsunuz hahah harika bir kafa.geceniz hayrolsun.

Ay pardon ya direkt sizi uluslarası firmamıza müdür yapamadık(!) Kusura bakmayın böyle el işi fln önerdiler, şirketimiz olsaydı genel müdür de yapardık da napalım elde bu kadarı vardı .

Evet başlangıçta öyle anlatmıştın ama daha sonra mesleğim olursa ailem ayrı evde oturmama bile izin verir dedin Aden. Artık sunduğumuz seçenekler falan yetersizmiş saçmaymış gibi davranman haksızlığa giriyor bence.

Burda tek tek dediklerinizi heosinj açıklayabilirim fakat beni anlamayacaginizi biliyorum. Ablama gelince ablam beni istiyor mu bakalım ailemle farklı düşüncede mi? Keşke bunları da sorsanız önce

ben o whatsapp grubunda yoktum ama size verilen onerilerin cogunu biliyorum. bosanip ablanizin yanina gitmeniz bence iyi bir secenekti. sapik ve dayakci kocadan iyidir bence en azindan tecavuze ugramazsiniz veya caniniz yanmazdi. en azindan cocugunuz okula gidebilecek yasa gelene kadar idare eder daha sonra basinizin caresine bakardiniz. onca is fikri sunuldu bir tanesi bile mi uymadi size?

Hayatınız kocaman bir çıkmazda. Bunu yapan da sizsiniz. Eşinizden ekonomik kaygidan dolayı bosanmiyorsunuz. Yardım grubundan haberim yok ama çok mutsuz bir evliligim olsa uykularımı kaçıracak kadar iyi kötü demeden bir is bulurum bakarım yoluma. Deli dolu pozitif biri olduğunuza inanmıyorum. Herkesin hayatı güllük gülistanlık değil ama çabalıyor, kendi için doğru olanı yapıyor ama siz sürekli şikayet halinde depresifsiniz. Hayatinizin planını yapın. Bosanmiyor musunuz kocanızi sevmeye çalışın., yuvanizi ayakta tutun madem ne diyelim. Yani sizin size yaptığınızı kocaniz bile size yapamaz. Az güçlü olun yahu

louder lutfen bu konuyu daha fazla takip etme, bildirimlerini de kapat. kendini ve bebegini yipratmana degmez.

Benim ablamın ayrı evi olsa boşanmış olsa ben ne gerekçe olursa olsun giderim ablamla yaşarım. İki kardeş el ele verir hayatımı düzeltirim.
Ayrıca aile katı olsa o abla boşanıp gelemez. Ben olsam kötü ailemi dayakçı kocaya tercih ederim. Okulum bitene kadar, iş bulana kadar ailemi idare eder ablamla yaşarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…