Neye nerden başlasam bilmiyorum...Ama en kalabalıkta yalnızım :(

rabbim sabır versin anneler ölmesin yaaa...
kelimeler boğazıma takıldı allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
mekanı cennet olsun melek anneninsenağlamasenağlama

gözyaşlarına boğuldum. allahım sana sabır versin, kaybettiklerine rahmet eylesin. bundan sonra tüm güzellikler seni bulsun bitanem.

allah sabır versin evinize huzur versin inşallah eşinle mutlu bir ömür geçirirsin çok yaşamak deil kaliteli yaşamak iyi bence rabbim böle uygun görmüş sizi seven ve sevdiğğniz bi anneniz varmış ne güzel keşke benim annemde beni sevse ((( bu kapris deil annem mesafeli birisi bayramdan bayrama elini öpüyorum keşke sevse srılsa öpse beni ben ölse çok üzülürüm ama kızarımda ona niye hiç sevmedi beni diye ağlıyorum şimdi keşke anne olabilsem yavrumu çok sevicam büyüsede annem hiç kucana alıp sevmesdi sarılmadı büyüdüğümden beri ama onunda başı babamla belada derdi bitmioki kadının bizi düşüncek hali yok ama ne olursa olsun anneler yavrularını sevmeli hep bi yanıö eksik sevgisizlik çok zor anne sevgisinide hiç bişi kpatmıo babamdan zaten bişi beklemiyorumda neyse ya çeşmeler açıldı benim allah sabır versin.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…