Neyi yanlış yapıyorum.

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Merhaba sevgili kk üyeleri biz üç arkadaştık x y ve ben diyelim :D xle daha iyiydi aramız y biraz cekingen kalırdı yanımızda zaten genelde x ile gezerdim konuşurduk uzun süren bir ilişkisi yeni bitti.
bir çocuk geldi yanımıza işte benim halimi hatrimi x te vardı onada sordu daha önceden bu çocuk benimle iletişim kurmaya çalışmıştı ben hiç yüz vermedim xlede konuşunca benim dusunceme göre heveslendi ama ben hiç demedim benimle iletişim kurmaya çalıştı diye çevremizde 2 kişi daha var benimle konuşmaya çalışan işte telefonun Alıyım gezelim diyen ama hepsini kibarca reddettim reddederken de xe soruyordum hani nasıl demeliyim diye sonra şaka gibi evet zaten aramızda da espiridir ordu resmen ordu :D şaka gibi biri daha konuşmak istedi ben dedim xe oda dedi herkes senin peşinde sanıyorsun tarzi bazı laflar söyledi bende dedim herhalde ben delirdim ama o akşam randevu teklifi etti bende bunu xe soledim o günden beri kaba davranıyor ben böle olsun istemedim 4 kişiyi reddettim onun yanında sevgilim var zaten ama o randevu davetini söylediğinden beri kızgin bana ama benim yaptığım hiç bişey yok şimdi gitti y ile samimi olmaya başladı... Bende dedim ben zaten sevgilimle mutluyum ben istemedim bunlari diye bana kızıyor ben sizin mutluluğunuzu duymak zorunda mıyım diye neyi yanlış yapıyorum şunu da söyleyeyim o uzun ilişkisinin ardından boşta değil 2 farklı çocukla konuşuyor...

Senin sevgilin var ve sana görüşme teklif edenlere ne diyeceğini Xe söylüyorsun. Ne gerek var?
Sevgilim var kusura bakma de geç.
Çok fazla arkadaşlık talebi geliyorsa sosyal medyana sevgilin olduğunu yansıt.
Kız uzun ilişkiden çıkmış ve sürekli ay şu bana yazdı bu bana gezelim dedi kankaaaaağ tarzı söylemler duymak istemiyordur.
Senin de egon okşanmış olmalı ki bunları anlatmaya gerek duymuşsun ona.

o_O Nasıl bir ortamınız var ? okul mu bu olayların yaşandığı yer ? Nasıl bukadar hızlısınız anlayamadım. Neyse :mapus:

Senin sevgilin var ve sana görüşme teklif edenlere ne diyeceğini Xe söylüyorsun. Ne gerek var?
Kız uzun ilişkiden çıkmış ve sürekli ay şu bana yazdı bu bana gezelim dedi kankaaaaağ tarzı söylemler duymak istemiyordur.
İnsan ilişkilerinde benden kötüsü yok

Sosyal medya kullanmıyorum malesef

Sosyal medya kullanmıyorum malesef
Çok mu flörtözsün?
Erkeklerle mesafe anlayışın nasıl?
İşyeri çok mu büyük de bunca erkek gezelim edelim diyor?
Normal bir insan bu durumlarda ortalık yerde sevgilisinden bahseder ne bileyim yüzük takar ya da masasına sevgilisiyle fotosunu koyar ki böyle şeyler önlensin diye. Senin böyle bir çaban var mı?

Çok mu flörtözsün?
Erkeklerle mesafe anlayışın nasıl?
İşyeri çok mu büyük de bunca erkek gezelim edelim diyor?
Normal bir insan bu durumlarda ortalık yerde sevgilisinden bahseder ne bileyim yüzük takar ya da masasına sevgilisiyle fotosunu koyar ki böyle şeyler önlensin diye. Senin böyle bir çaban var mı?
Foto degismis,güzelmiş sinsicimm :)

Ay x’e ne taliplerinden? Boğulmuş bence hava atar gibi her talibini anlatmandan. Aklı başında her insan red cevabını kendi verebilir, illa bi fikir babası mı lazım?

X sizin "konusmak isteyenler" çetelenizi mi tutuyor? Devamli o yazdi, bu konusmak istedi, şu davet etti bilmem ne. Hayir sevgiliniz de varmis zaten. X, cocuklardan biriyle konuş dese sevgilini birakip konusacak misin? Kiz ne yapsin şu durumda size yazanlara yani. Devamli ayni muhabbetle geldiginiz icin bikmistir.

Sizin bir degisik versiyonunuz lisede vardi. Devamli platonik asik olurdu birilerine ve cocuklarin bundan asla haberi olmazdi ve onun platonik asklarini dinlemeye bikip arkadasligimi bitirmistim.

Bende bir arkadasimdan bu yuzden sogumustum. O nerde hata yaptigini anlamadi. Arkadasim benden buyuktu 5 yas falan. Bekardi. Ve surekli su benden hoslaniyor bu bana boyle yazdi bu bana sunu dedi. Tarzinda mevzulardan bahsediyordu ancak oldukca ciddi bir konudan bahsediyor gibi ve ustelik cok hoslanmis sekilde. Belki de arkadasiniz sizinle artik bu bos muhabbetleri yapmaktan sikilmistir. Herkes bana asik edanizdan yorulmustur ve sogumustur. Buyudukce daha kaydadeger konular duygular uzerine konusmak kendisine daha cekici geliyordur belki de. Bu yuzden olabilir. Yanlis yaptiginiz bir sey yok. Karakteriniz bu. Ve eger gercekten buysa karakteriniz ya da huyunuz , degistirmediginiz surece sizi sevmeyecekler. Ben ben ben ciler pek sevilmez.

Ekleme : ha belkide sevgiliniz oldugu halde bu gelenleri gidenleri anlatmaya kaydadeger buluyorsaniz bu bile uzaklastirmis olabilir arkadasinizi sizden.

Back
X