- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
Merhaba sevgili kk üyeleri biz üç arkadaştık x y ve ben diyelim
xle daha iyiydi aramız y biraz cekingen kalırdı yanımızda zaten genelde x ile gezerdim konuşurduk uzun süren bir ilişkisi yeni bitti.
bir çocuk geldi yanımıza işte benim halimi hatrimi x te vardı onada sordu daha önceden bu çocuk benimle iletişim kurmaya çalışmıştı ben hiç yüz vermedim xlede konuşunca benim dusunceme göre heveslendi ama ben hiç demedim benimle iletişim kurmaya çalıştı diye çevremizde 2 kişi daha var benimle konuşmaya çalışan işte telefonun Alıyım gezelim diyen ama hepsini kibarca reddettim reddederken de xe soruyordum hani nasıl demeliyim diye sonra şaka gibi evet zaten aramızda da espiridir ordu resmen ordu
şaka gibi biri daha konuşmak istedi ben dedim xe oda dedi herkes senin peşinde sanıyorsun tarzi bazı laflar söyledi bende dedim herhalde ben delirdim ama o akşam randevu teklifi etti bende bunu xe soledim o günden beri kaba davranıyor ben böle olsun istemedim 4 kişiyi reddettim onun yanında sevgilim var zaten ama o randevu davetini söylediğinden beri kızgin bana ama benim yaptığım hiç bişey yok şimdi gitti y ile samimi olmaya başladı... Bende dedim ben zaten sevgilimle mutluyum ben istemedim bunlari diye bana kızıyor ben sizin mutluluğunuzu duymak zorunda mıyım diye neyi yanlış yapıyorum şunu da söyleyeyim o uzun ilişkisinin ardından boşta değil 2 farklı çocukla konuşuyor...

bir çocuk geldi yanımıza işte benim halimi hatrimi x te vardı onada sordu daha önceden bu çocuk benimle iletişim kurmaya çalışmıştı ben hiç yüz vermedim xlede konuşunca benim dusunceme göre heveslendi ama ben hiç demedim benimle iletişim kurmaya çalıştı diye çevremizde 2 kişi daha var benimle konuşmaya çalışan işte telefonun Alıyım gezelim diyen ama hepsini kibarca reddettim reddederken de xe soruyordum hani nasıl demeliyim diye sonra şaka gibi evet zaten aramızda da espiridir ordu resmen ordu