Çalışan bir anneyim, bebeğim 7 aylık ve ben 5 aylık iken bırakmaya başladım, neden? çünkü borcumuz var , neden ? çünkü ona daha iyi bir gelecek için? neden? vs vs. benim 5 aylıkken bile uyanıyordu gideceğimi anlıyordu, geleceğim zaman bile uyuyor ise uyanıp kapıya bakıyormuş 5 dk geç kalsam mızmızlanıyormuş. her sabah evden çıkıp kv me bırakıyoruz şimdi işi eğlenceli hale getiriyoruz gülüyor bırakırken ama o kapı kapandığında içim cız ediyor, evet her aradığımda bugün anne dedi bugün baba dedi bugün dişi çıktı gibi laflar duyuyorum, kv demi kıskanıyorum ilkleri o görüyor diye ,ama yapacak birşey yok mecburiyet böyle birşey, kim isetemez ki bebeği ile her anını yaşasın, bende çalışma manyağıyım ve evde asla olamam diyordum ama bebek olunca işler değişiyor, bunların dışında 24 saat evde olup çocuğuma zaman ayıramamaktansa , kendimi hapsolmuş gibi hissetmektense,tüm sıkıntımı ona yansıtmaktansa, çocuğumla 2 saatte olsa kaliteli , eğlenceli , özlemle geçireceğim zamanı tercih ediyorum, unutma herşey onlar için zaten , maddiyatda , maneviyatta, ha eğer ben çalışmazsamda mutlu olurum,parayada ihtiyacım yok ,herşeyi eşim tek başınada karşılayabilir, ben zamanımın her anını bebeğime ayırabilirim diyorsan işten ayrılabilirsin,ama çalışamzsam mutsuz olurum ve herşeye yansır diyorsan çalışmaya devam etmelisin. Belki şöyle bir şey yapabilirsin ,eğer iş yerindeki kişiler ile çok iyi isen işe 8-9 da değilde daha geç başlayabilirsin en azından şu dönem geçene kadar,sonrasında düzene girecektir zaten.