yaz kis demeden ince giyinmemden..cok azda olsa gögüs dekoltesinden...ama bu kesinlikle dekolte seklinde degil gayet normal herkesin giydigi seyler ama bu ona fazla geliyo...bide hemen sinirlenmemden...intci olmamdan
neyimden değil ki =))) adam başak burcu herşeyi eleştiriyo valla =))) yolda yüksek sesle konuşmamdan şikayetçi.. erkeklere sesimi duyuruyomuşum... ona buna yakışıklı dememden şikayeçi =)) öldürürm seni bi daha duyarsam diye tehdit etti en son buraya bi hafta girmezsem kesin sevgilim beni komalık etmiştir birine yakısklı dediğim için haberiniz olsun kızlaaaaaar =)))) hasta olup ilaç içmememden şikateçi.. adam bana ilaç taşımaktan bense onları içmemekten bıktımmmmmm =))) nargilemden şikayetçi.. çok içiyomuşum.. geberecekmişim neler neler.. face de önüme geleni ekliyomuşum ondan şikayetçi.. onu çocuk gibi azarlıyomuşumm.. eski sevgililerimden bahsediyomusum en son buna küsmüş haberim bile yok =)) içki içmemden şikayetçi.. içince sapitiyomuşumm =)) bu adam benim neyimden memnun acaba =))
Alınganlığımdan...
Bir de FB sini kıskanmamdan... (Yok öyle birşey uyduruyor işte...)
O Kurtlar Vadisi denen zırvayı eleştirmemden...
Bu liste uzayıp gider...
konuşmamdan
yemeklrimden
giyim tarzımdan
hazır cevap oluşumdan
merakımdan
herşeyi biliyo olmamdan
oooo saymakla bitmez ya bu erkekler çok kompleksli yada kişiliksizler
bizlerin iyi yaptığı şeyleri çekemiyolar
o nedenlede hep şikayet konusu oluyo diye düşünüyorum ben
Fenerbahçe tutkumdan, arkadaşlarımla fazla ilgili oluşumdan, inatçılığımdan veeee en önemlisi her tartışmamızda ondan fazla konuşuyor herşeye cevap vermeye çalışıyor olmamdan şikayetçi aklinialirimsmile