Neyinle delirtirsin?

Nora22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.321
3.283
698
hayatta bazılarının ayağını yere bastırmak lazım, hep izlemekle olmuyor..güzel, başarılı, bilgili, zeki,.....mi?hiç biri diil. hadi bu kendini bişey sananlara gerçekte kimmiş gösterelim.birini önemsiz hissettirmek için ne yaparsın?

olurmu,,asil hic ugrasmiyarak,kim oldugunu bildirirsin ona,
simdi gordum,burdamiydin,
oysa bi ara aklimdaydin,isim neydi cikaramadim,
adin neydi hatirlamadim,ayagi yapicaksin,,,,,yerimseniben
hic umursamiycaksin,asil o zaman sinir edersinyerimseniben

yokmuş gibi davranırım...
ahhaaaa...bir insanı çıldırtmanın en iyi yoludur bence...
karşında durur, ama sen orda boşluk varmış gibi yaparsın...iyi beceririm sanırım...

ama o muhteşem bi insan kendini farkettiriyo yani mesela laf aralarında işte ben şöleyim ben böleyim yada diyip duruyo sonra sana da karışıyo her konuda bilgisi var sen susuncada sanki hayran gibi kalakalıyosun yok yok bişey yapmak lazım..

olurmu,,asil hic ugrasmiyarak,kim oldugunu bildirirsin ona,
simdi gordum,burdamiydin,
oysa bi ara aklimdaydin,isim neydi cikaramadim,
adin neydi hatirlamadim,ayagi yapicaksin,,,,,yerimseniben
hic umursamiycaksin,asil o zaman sinir edersinyerimseniben

aynen......
imza
duygu-tatlicadiarzu-

ama o muhteşem bi insan kendini farkettiriyo yani mesela laf aralarında işte ben şöleyim ben böleyim yada diyip duruyo sonra sana da karışıyo her konuda bilgisi var sen susuncada sanki hayran gibi kalakalıyosun yok yok bişey yapmak lazım..

he kendini muhteşem sanıyo diyosun alishacım...
heee...tamam işte...tam adamı o zaman...ıslık çal...ayyy ne komik olur...

ay sana katılmışım bugün bety bidaa katılamadım:) evet bi ıslık ya vawww çekmek lazım

kesinlile kale almazdım....

çok biliyo havalarındaysada duymazdan gelirdim....

pardon, anlamadım.........=))

Yaptığım tekşey onu yok saymaktır,
bu beni rahatlatıyor,karşı tarafı da çileden çıkartıyor...

2 gündür yaptığım gibi...

Yok sayarım..

ben sallamıyorum test ettim onayladım kaydirigubbakcemile3
burda sorunlu bir kadın var sataşacak yer arıyor, bende onu dikkate almıyorum, bu seferde kimse beni takmıyor diye kuduruyor kaydirigubbakcemile3

mesela rezalet bi makyaj yapmış ama kendini çooook güzel prenses falan sanıyo o havalarda, yüzüne nooldu desem ii olmazmı:)sus sus nereye kadar

mesela rezalet bi makyaj yapmış ama kendini çooook güzel prenses falan sanıyo o havalarda, yüzüne nooldu desem ii olmazmı:)sus sus nereye kadar
yok canım o tiplerle direk dalga geçerim. bu ne lennn fredinin kabusu ne oldu sana derim kaydirigubbakcemile3

genelde hak edenlere yaptığım şey yok saymakdır....böyle durumlarda yüzüne bile bakmam o kişinin...:hulya:
konuşmaya çalışırsa ya cevap vermem ya da sadece evet ,hayır derim...

bendeki kendini çok değerli sananlara aslında fasulye kadar bile nimet olmadığını hissettiririm. zemuszemus

hayatta bazılarının ayağını yere bastırmak lazım, hep izlemekle olmuyor..güzel, başarılı, bilgili, zeki,.....mi?hiç biri diil. hadi bu kendini bişey sananlara gerçekte kimmiş gösterelim.birini önemsiz hissettirmek için ne yaparsın?

o kadar çok insan var ki bahsettiğiniz gibi...
ben hiç bir şey yapmıyorum sadece gülüyorum kendilerine...gülerken de kızıyorum bu bile onları ciddiye almaktır diyerekten kendime...
insanların kendilerini bir şey sanmaları benim sorunum olamaz hiç bir zaman... bunu yapan kişilerin problemidir bu...ben başkalarının problemleriyle neden ilgileneyim ki...
o nedenle ben kendilerini ciddiye almıyorum.... çünkü bu insanlar kendi yaptıklarının farkında bile değillerdir ve sizinle oturup ''evet ya hakikaten ya'' diyebilecek kadar da basitleşebilirler...
sizde boşverin... cahil insanlarla uğraşmak zordur...

Onun her dediğine gülerdim ve durmadan iğnelerdim eminim deli olurdu

her an kendini övüyorsa, sımarıkca davranıp gercek olmayan seyleri kafasında kurup gercek gibi davranıyorsa bu onun aslında kendiyle sorunu oldugunu ve bunu gizlemek icin kendini övme geregi hissettigini anlarım. yanımda yapmadıgı sürece hicbir tepki vermem. ama yanımda yapıyorsa ve yanlıssa dedigi.. oyle olmadıgı söylerim.. bunu söyledikten sonrada bi daha yanımda boyle yapacagını sanmıyorum :) inandırabildiklerinin basını yemeye devam eder ;)

Back
X