Sanki deneme aşaması gibi geldi bana, tabii amacı sadece takılmak değilseKızlar 2 aydırlı biriyle konuşuyorum flört tarzı. 3 kere buluştuk son buluşmada elimi tuttu sarıldı falan. Hoşlantı var ama sevgi yok. O da öyle büyük ihtimalle. Ama hitap olarak bi şey demiyoruz arada canım kelimesi geçiyor. Onun yanında olmayı ,vakit geçirmeyi seviyorum.
Size sorum şu çok klişe olacak ama biz neyiz diye sorsam mı ¿ Böyle belirsizlik normal mi.
Ve de sevgi zamanla olur mu ?
Tecrübeli olanlardan yorum istiyorum.
Biz eşimle 2 aydir gorusurken en 50 kez bulusmustuk, abartmiyorum. Bana iki ayda 3 kez cok az geldi, birsey oldugunuzu düşünemedim o sebeple.Kızlar 2 aydırlı biriyle konuşuyorum flört tarzı. 3 kere buluştuk son buluşmada elimi tuttu sarıldı falan. Hoşlantı var ama sevgi yok. O da öyle büyük ihtimalle. Ama hitap olarak bi şey demiyoruz arada canım kelimesi geçiyor. Onun yanında olmayı ,vakit geçirmeyi seviyorum.
Size sorum şu çok klişe olacak ama biz neyiz diye sorsam mı ¿ Böyle belirsizlik normal mi.
Ve de sevgi zamanla olur mu ?
Tecrübeli olanlardan yorum istiyorum.
Ama şöyle diyeyim. Zaten flörtüz. Elini tuttuysam o benim sevgilimdir benim kafamdaNe olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz. Ama ne olmadığınızı biliyorsunuz. Buna göre davranırsanız o da ne olmak istediğini düşünüp ona göre bir adım atacaktır.
Karışık ama çok açık
Çok sık boğaz etmek istemem ama benim için iyi gidiyor ama kendisi yakınlaştı bende ona yönelik olumlu olunca ters tepmedim. Ama iyi mi yaptım bilmiyorumEkleme yapacagim.
Bence biz neyiz, sorusundan once ben bu adamla ne olmak istiyorum sorusunu kendi icinizde yanitlayin.
Sevgili olmak istediginizi dusunuyorsaniz, ona gore adimlar atin. İçinize sinmiyorsa (ki icime sinseydi neyiz biz sorusunu sormazdim ben) yol verin gitsin. Zaman farkinda olmadigimizda en degerli kaybimiz olabiliyor.
Haklısın sanırım. Ama benim merak ettiğim hadi biz sevgili mi olalım dicekti o ad koyma nasıl oluyor ?Tutarsa sevgili, tutmazsa hiçbirşey.
" Adı belli olmayan biriyle sarılmak sizi basite indirger. "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?