- 3 Kasım 2015
- 498
- 751
- 103
WayyŞuan flört ediyosunuz böyle biz neyiz tarzı sorular sormayın çok avam olur. Seviyeyi siz arttırmayın adım bekleyin ayrıca her zaman talepkar biri olduğunuzu hissettirin öyle kendini bi şey sanmasın ,yani bu kızı ben kapmazsam kapacaklar moduna geldi mi ya sevgili olmak ister yada umursamaz takılmaya başka insan arar. Etkilenmeyi arttırmak istiyorsanız hoşlandığınız kişiyle görüşmeden önce parfümü ellerinize sıkın tokalaşınca koku eline geçer ve gün içinde elini ağzına yüzüne götürdükce kokunuzu alır koku etkileşimi en kuvvetli olan etkileşimdir buda dip not olsun
Yaş kaç ?Kızlar 2 aydırlı biriyle konuşuyorum flört tarzı. 3 kere buluştuk son buluşmada elimi tuttu sarıldı falan. Hoşlantı var ama sevgi yok. O da öyle büyük ihtimalle. Ama hitap olarak bi şey demiyoruz arada canım kelimesi geçiyor. Onun yanında olmayı ,vakit geçirmeyi seviyorum.
Size sorum şu çok klişe olacak ama biz neyiz diye sorsam mı ¿ Böyle belirsizlik normal mi.
Ve de sevgi zamanla olur mu ?
Tecrübeli olanlardan yorum istiyorum.
Kızlar 2 aydırlı biriyle konuşuyorum flört tarzı. 3 kere buluştuk son buluşmada elimi tuttu sarıldı falan. Hoşlantı var ama sevgi yok. O da öyle büyük ihtimalle. Ama hitap olarak bi şey demiyoruz arada canım kelimesi geçiyor. Onun yanında olmayı ,vakit geçirmeyi seviyorum.
Size sorum şu çok klişe olacak ama biz neyiz diye sorsam mı ¿ Böyle belirsizlik normal mi.
sevgi başta olmadıysa sonradan olmaz.Kızlar 2 aydırlı biriyle konuşuyorum flört tarzı. 3 kere buluştuk son buluşmada elimi tuttu sarıldı falan. Hoşlantı var ama sevgi yok. O da öyle büyük ihtimalle. Ama hitap olarak bi şey demiyoruz arada canım kelimesi geçiyor. Onun yanında olmayı ,vakit geçirmeyi seviyorum.
Başta nasıl olacak ki, hiç tanımıyorsun bir emek paylaşım yok. Tak görünce sevgi oluşması bana sor geliyorsevgi başta olmadıysa sonradan olmaz.
ne olduğunuzu bilmem ama ne olmadığınız ve olmayacağı belli
sevgi tabii ki değil ama ilk tanıştığınızda o his oluyor. ilk başta olmadıysa da sonradan sevmek zor bence. yani o ilk tanışmada bir elektrik diye bir sey var yaBaşta nasıl olacak ki, hiç tanımıyorsun bir emek paylaşım yok. Tak görünce sevgi oluşması bana sor geliyor
Elini tutmak sana göre sevgililik oluyorsa, ki bence de mantıklı görünen bu. Elini tutmak için sevgili olmanız gerektiğini bilsin bunu netleştirsinAma şöyle diyeyim. Zaten flörtüz. Elini tuttuysam o benim sevgilimdir benim kafamdaama onun kafasında ne tilki dolanıyor bilemem. Ve de adam sevgili olalım mı dicekti anlamadım. Bunun başı nasıl oluyor
Anladım ben oluşmuş diye düşündüm ki flört ediyorlar.sevgi tabii ki değil ama ilk tanıştığınızda o his oluyor. ilk başta olmadıysa da sonradan sevmek zor bence. yani o ilk tanışmada bir elektrik diye bir sey var yailk gördüğünüzde oluşan o heyecan falan. anlaşılıyor bence ilk başta işin yürüyüp yürümeyeceği sevgi anlamında
kendisi sevgi yok birlikte vakit gecirmeyi seviyorum diyince ben de sadece iyi hissettiriyor ama bi etkileşim yok diye düsündüm. tabii ki her ilişkinin dinamiği farklı ama ben esimle ilk buluştuğumda ‘bu hayatım boyunca aradığım adam demiştim’ 5 ay sonra da zaten evlenmeye karar verip 1.5 yıl sonra nişanlandık 2 yıl içinde de evlendikAnladım ben oluşmuş diye düşündüm ki flört ediyorlar.
Yaa ne güzel :) bizim eşimle ilişkimiz çok farklı ilerledi o yüzden artık net bişi diyemiyorum. Eskiden ben de öyle düşünürdüm başta oldu oldu diyekendisi sevgi yok birlikte vakit gecirmeyi seviyorum diyince ben de sadece iyi hissettiriyor ama bi etkileşim yok diye düsündüm. tabii ki her ilişkinin dinamiği farklı ama ben esimle ilk buluştuğumda ‘bu hayatım boyunca aradığım adam demiştim’ 5 ay sonra da zaten evlenmeye karar verip 1.5 yıl sonra nişanlandık 2 yıl içinde de evlendikyani oluyor bence o his. içinize siniyor, kafanızda bir soru işareti olmuyor
farklı da olabilir tabii kiYaa ne güzel :) bizim eşimle ilişkimiz çok farklı ilerledi o yüzden artık net bişi diyemiyorum. Eskiden ben de öyle düşünürdüm başta oldu oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?