Nezaman düzelicem kızlık zarı

Ben yaşını sevgililiğin 4. 5. Ayında öğrendim konuşmayı kestim aradı çok üzgün olduğunu söyledi 23 yaşındayım ona hislerim vardı barıştım sonra bu olay oldu yuzeysel yasadım yasamadım demiyorum ama bu olsy hesapta yoktu tam ilişki bile olmadan oldu asla kabullenemedim aylardır otuda daha yeni öğrendim zaten o olayda psikolojim bozulmuştu otu öğrenince stres panik atak 10 katına çıktı nefes darlığı hergün aynı boğazımda düğümle uyanmak yemek bile yiyemiyorum psikologa gittim bıraktım tekrar gidicem ama hiçbişey benim derdime care olmuyor annem çok duygusal bi kadın anlatsam çok üzülür böyle şeylere önem veriyor zaten derdi var bi ton anlatmak istemiyorum ona oda bana çare bulamazki Ayrıca

Teşekkür ederim bazen biraz sert yorum yapsa bile üyeler sonuçta her fikri çok asalayici değilse dinlemek gerek ne yazıyor diye bende çok beğenerek okuyorum bir çok yorumu ne kadar doğru güzel yazmış diyorum bazen şaka yollu takılmalar da olur herşeye alinmamak lazım genelde üzülüp yada o anlık ah kızım nefen yaptın madem diye kizilmasida normal sonuçta zaman ayirip yazmak zorunda değil kimse .Bu bile iyi hissettirmeli .Kendinize iyi bakın.İnsallah geçsin gitsin bu yeterince sucladiniz kendinizi yeterince vicdan azabı çekiyorsunuz yeter bu kadar

Ben ilişki yaşamıyorum ogünde yaşamadım dıştan konuşmak çok kolay kızlar benim çevremde aktif cinselliği olan arkadaşlarım var bu tarz konularda gelip konuştuklarında çok üzgün olduklarında bu devirde yaşamamış kız erkek çok az var niye bunu takıyorsun ki derdim gelecek hakkındada yorum yapmazdım düşünmezdim çünkü zor bi konu söylersin derdim ama söylendiğinde zor olucağını düşünürdüm çok üzgün değilse bunca zaman isteyerek yaşadın kendi yaptığın şeyin niye arkasında duramıyosun diye kızardım hatta sırf buyüzden mecbur hisseden kız arkadaşımda oldu ona hep ayrılması gerektiğini söyledim ama öyle olmuyormuş bu konu gerçekten ülkemizde hala ne yazıkki önemli bi konu erkekler için birdaha yapmassın deniyor ben zaten yapmadım da bu arada

Evet ama ben bu konuda cok üzgün oldugum için belkide alınıyorum ama dediğim gibi napcağımı asla bilmiyorum kimsede net bişey diyemiyor bu beni çıkmazda hissettiriyor artık okadar yoruldumki

Net şeyi doktor söyleyecek söylediyse korktugunuz başınıza geldiyse psikolojik destek alacaksınız en büyük şey vicdan .O insanda varsa kim ne derse desin hicbirsey onun kadar yoramaz bizi siz dediğim gibi yeterince kendinizi yargılayıp cezalandırıyorsunuz zaten bakın bunun sonu iyi değil . Tövbe kapısı diye bişey var Allah bizi kulların yargılanmasına birakmamak için açık tutar .Artık lütfen sözüm bitti benim .

Sürtünürken düşünücektin bunu şimdi değil. Olan olmuş hayatına adapte olacaksın. Destek al madem.

Sanırım muhafazakar bir aileniz var yetiştiriliş tarzınızdan dolayı şu an suçluluk hissi yaşıyorsunuz.23 yaş cinsel ilişki için küçük bir yaş değil.Hisleriniz,korkularınız,olayı büyütme şekliniz 15 yaş gibi.Sakin olun bu vücut tümüyle sizin.İster cinsellik yaşayın isterseniz yaşamayın.İstek diktirin ister öyle bırakın.Ama sizin size ait önce bunu kabullenin.Bunda zorlanıyorsanız suçluluk duygunuzu yenmekte elbette gidin devlet hastahanesinden bir psikologla görüşün.Korkmayın etik kurallar gereği sırıınız ifşa olamaz.

Genelin tersine düşünüyorum ama dikim konusunda.Yok etik değil falan gibi söylemler bana komik geliyor sanki paristen kocalar.Bu toplumun içindeyiz yani bu toplumdaki erkeklerin genel mentalitesi belli işte.Ortadoğu toplumuyuz çoğunluk gayette muhafazakar.Ben her b.ku yerim ,karım el değmemiş olsun kafasındaki adamları, kandırın valla gayet etik bence.

Tavsiyem, şu anki sevgilinle evlenmeliyim gibi salak bir düşünceye kapılma.Akışa bırak o olur başkası olur hiç önemli değil.Sen evleneceğin kişiden emin ol gider diktirirsin.Küçücük bir operasyon.Hiçbiryerde de yazmaz,korkma .He öte yandan değer mi? Ben ilk ilişkimde hiç kan görmemiştim mesela.Demek benimki esnek ayağına da yatabilirsin bu daha konforlu olur bence karar senin.Ama son şekeri düşen çocuk gibi sızlanmayı bırak,kendine gel.

Çok yapıcı yazmışsın çok teşekkür ederim Yemeden içmeden kesilmiş durumdayım dikimden korkuyorum anlaşılır diye kalıcı zaten tutmuyomuş onu asla yaptırmam geçicide ilişkiden 2,3 gün önce yapılacağı için strese sokuyor beni hiç söylemeden bu şekildede ilişkiye girsem ilk gecemde kanıda geçtim rahat bi şekilde girerse anlayabilir hiç tam ilişkim olmadı ama bastırmıştı şuanki sevgilim 2.ye kanarmı bilmiyorum doktor net bişey söyleyemeyiz risk demişti sizin kanama olmadıgında eşiniz şüphe ettimi sordumu ve darlıktan anlasılırmı sizce

Ben evli değilim hiçte evlenmedim,hiç muhafazakar değilim.Aşık olduğum kişi benim ilkim olsun istedim.22 yaşındaydım ben de.Yoo ne darlık muhabbeti oldu ,ne bakire değilsin muhabbeti.zaten benim için ilk olacağı için çok heycanlıydım biliyordu.Ben hiç bu mentalitede bir insan olmadığımdan hayatıma girenler de öyle değil,onlar bana ben onlara 1 sn tahammül edemem zaten .Bak şimdi 44 yaşındayım 22 yıldır cinsel hayatım var.Hiçte pişman değilim .Ne olacaktı evlenmedim diye ömrümü bakire mi geçirecektim.Bu arada evlenmememin bekaretimle hiçbir alakası yok.Sen işkillisin şimdi onu da dert edersin :)) Rahat ol genceciksin hayatını yaşa.Kurdelalı hediye paketi gibi beklemenin bir alemi yok.

Hayır anlaşılmaz.

Cinsellik istemiyorum ilk ilişkide sıkıntı olurmu sizce evlendiğimde falan bu arada çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok iyi geldi

Cinsellik istemiyorum ilk ilişkide sıkıntı olurmu sizce evlendiğimde falan bu arada çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok iyi geldi
Kim ne derse desin umrunda değil değil mi? derdin sadece kocanı kandırmak.... eee git diktir o zaman.en mantikli çözümü bu.iki seçenek var ya esnek herkeste kanamiyor zaten diyeceksin ya da diktireceksin.budur yani.

Kim ne derse desin umrunda değil değil mi? derdin sadece kocanı kandırmak.... eee git diktir o zaman.en mantikli çözümü bu.iki seçenek var ya esnek herkeste kanamiyor zaten diyeceksin ya da diktireceksin.budur yani.
Ya gerçekten istemiyorum cinsellik yaşamak beni kötü etkiledi hayatımdaki insanda olucak gibi değil

İyi de yaşayacak pozisyona sokmuşsunuz kendinizi yani afedersiniz herşeyi yapmışsınız bir girmemiş diye ilişki yaşamamış mı oldunuz? Bu kadar takacaksanız kendinizi o ortama sokmayacaktınız madem öyle. Önce kendinizi düzeltin hiçbişey olmasaydı demek elime erkek eli değmedi diye gezecektiniz. Çıkaracağınız dersi hala çıkarmıyorsunuz hala yalan dolan diktirme peşindesinizya pes

psikolojik destek alin lutfen.. etrafinizdaki soylediginiz arkadaslariniz ne diyo sizin bu tepkilerinize

Başka birisiyle evlenince bakire olmadığın ortaya çıkacak diye mi korkuyosun ohhhh olur sana onu yaparken düşünecektin namus sadece bacak arasında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…