kadinlik degerinizi boyle seyler uzerinden olcup kendinize yazik ediyorsunuz ataerkil sisteminde eline bal dokuyorsunuz tebrikler.ruhunuzun bakire kalmasi dilegiyle...Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
Söylemessem ilk gece anlaşılırmıMalesef bu baskı ve düşünceler vajinismusa neden oluyor. En çok vajinusmusun olduğu ülkeler zaten Ortadoğu ülkeleri. Bizim ülkemizde çok baskı var, tabi ben de çok sevdiğim kişiyle , evlilikte bazı şeylerin yaşanması tarafındayım . Ama olmuş olan yapacak bir şey yok. Bence kendini böyle üzme, dünyanın sonu değil. Evleneceğin zaman ya söyle ya da hiç söyleme . Zaten bu şeylere takan birisi ise o kişiden hayır beklenmez canım. Ama bundan sonra daha dikkat et, kimseye de anlatma.
Söylesem nasıl anlatmalıyım ve hangi süreçteMalesef bu baskı ve düşünceler vajinismusa neden oluyor. En çok vajinusmusun olduğu ülkeler zaten Ortadoğu ülkeleri. Bizim ülkemizde çok baskı var, tabi ben de çok sevdiğim kişiyle , evlilikte bazı şeylerin yaşanması tarafındayım . Ama olmuş olan yapacak bir şey yok. Bence kendini böyle üzme, dünyanın sonu değil. Evleneceğin zaman ya söyle ya da hiç söyleme . Zaten bu şeylere takan birisi ise o kişiden hayır beklenmez canım. Ama bundan sonra daha dikkat et, kimseye de anlatma.
Çeşit çeşit cevaplar geldi neden hala aynı sorular?Söylesem nasıl anlatmalıyım ve hangi süreçte
Benim tam ilişkim hiç olmadı korkularım var yapamam zaten kazayla bastırmıştı oyle oldu aslında haklısınız tam olmuş olmamıs ama yinede olmasa daha iyiydi tövbemi eder öyle yapardım şimdi anlaşılır sıkıntı yaşarım üzülürüm hep bunları düşünüyorumbakireliğe önem veren biriyle zaten evlenme niye kafaya takıyosun ki? ama sen de artık sevişme bacım bi dur
Açılmıyor canımŞu konuyu oku :
Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim
Ama bu üye sonunda ne yaptı bilmiyorum. Düğünü çoktan olmuş olmalı.
Bunu aramaya yaz. Aysnr38 diye üyenin. Orda çıkar direk. Oku sana fikir olur.Açılmıyor canım
Doktora göründüm bastırmıştı girmedi bile saat 9 yönünde yırtık var dedi bayada bi kan gelmişti o an belki tekrar doktora giderim başka birine bana gittiğim doktor %50 kanar riske bırakma dikelim demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?