- Konu Sahibi melankolikcan
-
Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.tapu esınızın ustune mı
evlendıkden sonra edınılen malda sızınde hakkınız var
hıc bı yuvanın yıkılmasını ıstemem ıhanet sıddet kotu alıskanlık yoksa uzulurum
hakkınızda hayırlısı olsun
Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
dugun takıları sattıgınızı ve bankaya odeme yapıldıgını kanıtlayacak seylerı edının sımdıdenŞöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
Konu sahibinden bağamsız yeni doğan bir çocuğa kimlik nasıl çıkarılır gerekli belgeler nelerdirEvlilik cuzdaniyla hicbir şey yapamaz.
İçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyorTapu sıkıntı evi başkasının üstüne geçirebilir
Yarın hemen aile konutu şerhi koydurun satamasın
Jessey nerdesiiinnn :)
Kuyumcunun yazdığı kağıt var. Dekontlarıda götürdü.dugun takıları sattıgınızı ve bankaya odeme yapıldıgını kanıtlayacak seylerı edının sımdıden
mesela kuyumcunuzdan altınları bozdurdugunuza daır bı kagıt tarıh ve ımzalı
bankaya yatırdıgınız mıktarı ıceren dekont
bunlarla hakkınızı savunursunuz
evı satmadan ıyı bı avukatla gorusun bence
zaman kazanmaya calısıyorİçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyor
yıne edınebılırsın bu bılgıyı gotursun onemlı degıl avukatla mutlaka hemen yarın gorusun benceKuyumcunun yazdığı kağıt var. Dekontlarıda götürdü.
İkametgahınizin olduğu nüfus müdürlüğüne siz ve eşinizin kimliği+ hastanenin vereceği doğum belgesiyle gidip başvuruyosunuz.Konu sahibinden bağamsız yeni doğan bir çocuğa kimlik nasıl çıkarılır gerekli belgeler nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?