- Konu Sahibi melankolikcan
-
Ev hakkinda hic bir hakkiniz yok hukuken bekarken tapusu ustune yapildigi icin.bence evi satmisdir. Evlilik cuzdaniyla bisy yapamzŞöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
o evde senin hakkın var artık şimdi o ev ortak oldu.Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
bekarken alınan evde hukuken hakkınız yok ama bırlıkte kalan borcu odedıgınızı ıspat edersenız bosanma durumunda bellı oranda hak talep edebılırsınız elınızde senet makbuz vs varsa tabıkı...Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
hastaneden alacaganız dogum belgesı yeterliKonu sahibinden bağamsız yeni doğan bir çocuğa kimlik nasıl çıkarılır gerekli belgeler nelerdir
e devlet sıfresını bılıyorsanız esınızın ustune kayıtlı tasınmaz malların adres ve bılgılerını tapudan ogrenebılırsınız.. herseyı yazar orda ..Adreste yok cnm.evimin iblisi kiracının kontratına emlakçının adresini yazmış. Babamı gönderdim adrese en az on yıldır emlakçı varmış orda konut değil. Yani evin adresini de bilmiyorum. Siteyi semti falan biliyom da hangi bina, kaçıncı etap onları bilmiyorum
Evi satar bacim cok uzuldumŞöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
İk nedir?Eşiniz çalışıyorsa sıralı en üst yoneticisine konuyu anlatın. ik da olduğum için boyle olayları bazen görüyorum. gerçekten işe yarıyor. tabi boşanma konusunda eminseniz.
insan kaynaklarıİk nedir?
Teşekkürlerinsan kaynakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?