- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi melankolikcan
-
Bizim bi evimiz daha var oda benim adıma ve hala kredisini ödüyorum. Satmışsada bu evdeki payından düşer hakim diye düşünüyorum. Veya bu eve mi bişey yapmaya çalışıyor
ik insan kaynaklari demekİk nedir?
Evet 3 yıllık ödeme de sizin hakkınız yok .Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
Kardeşim ne bekliyorsun gidip sağlam bi avukat tutsana adam sana fena kazık atacak.İçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyor
Kesinlikle karaktersiz cnmEvet 3 yıllık ödeme de sizin hakkınız yok .
Ancak evlendikten sonra ki ödemelerde hakkınız var.
Ayrıca bunu söylemesi ne ayıp karaktersiz birine benziyor buradan kocaniz.
@denizlililili nin konusunu okuyormusun,ona benzemesin senin konun da,dikkatli ol...İçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyor
Konun nerede?Şimdi yeni bir konu daha açıyorum herkesi oraya bekliyorum yeni konu daha vahim
Şu bi kaç gün içinde ne kadar çok maddiyatla ilgili konu açılmış değil mi deniz? Hepsinde de kadın mağdur, erkek çıkarcı, dolandırıcı, hırsız...denizlililili nin konusunu okuyormusun,ona benzemesin senin konun da,dikkatli ol...
Öyle gerçekten,biz romantiklikten ölüyoruz,bir doğum günü hediyesi unutulsa sorun yapıyoruz,erkeklerin tek iyi anladığı şey alavere dalavere,istisnalar müstesna...Şu bi kaç gün içinde ne kadar çok maddiyatla ilgili konu açılmış değil mi deniz? Hepsinde de kadın mağdur, erkek çıkarcı, dolandırıcı, hırsız...
Yada bendeki algıda seçicilik:) kendi durumumdan dolayı dikkatimi çekiyor bu tarz konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?