nikah günü aldım ...

Buraya bile bir telasla yazmissiniz.
Babaniz sizden mantikli.
Uzulsem de bu evliligi yapmak istiyorum yazmissiniz.
Neden
Cok mu asiksiniz ki bu adama.
Acele etmeyin. Bakin ikinci evliliginiz siz yavas yavas olsun icime sinsin demek yerine yokus asagi kosuyorsunuz.

babam, erkek erkeğe bir görüşelim onunla, sonra gelirler tanışırız , ikinci gelişlerinde isterler , nikah gününü de bu defa sen tayin etmeyeceksin diye sert bir tutum sergiledi bana karşı.

Babanın bu lafları gayet mantıklı. Art niyet yada yanlış bir durum yok. Kaldı ki evleneceğin adam 42 yaşındaymış. Neden babanın bu isteğini kabul etmedin?

Babanı ezip geçmişsin. Değermiydi? Bence değmezdi.

Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah pişman olmazsın.

Çok cahilce hareketler ve düşünceler maalesef pek olgunlaşamamışsınız

ilk evliliğiniz bitmiş ve anladıgım kadarıyla ailenizin yanına dönmüşsünüz.
ikinci için acele etmemeli ailenizi dinlemeliydiniz.
yok sayar gibi nikah tarihi almak bana saçma geldi.
farzedelimki anlaşamadınız ayrılcaksınız yok saydıgınız ailenin yanına nasıl dönceksiniz ?

insan ilk veya 3. 5. evliliği hiç farketmez ailesinin rızasını alarak onlarla orta yolu bularak yapmalı diye düşünüyorum...
üstelik babanız olmaz dememiş.

Ablam da sizin gibi yaptı aynısı kendi 32 adam 45 yaşında idi nikahını gizli kıydı 2. Evlilikleri sonuç b.k gibi pişman şimdi o dinlemediği babasının evinde

Zavallı baba haklı. Arkadaş yazınca baktım. Bile bile 2. kez kendini yakacaksın, ki üzülsemde mutlu olsam da diyerek sen de olacakların farkındasın.

Ayrıca babanın işinde çalışıp, ben ona muhtaç değilim demek de ayrı bir artistlik. Keşke hayatınıza aldığınız adamlar kadar babacığınıza da değer verebilseydiniz.

babama söylemiş bulunuyorum :)
gayet olumlu karşıladı, korktuğum gibi olmadı Allah tan ya, kafamda ne kadar çok kötü senaryo üretmiştim bilemezsiniz .) yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Ne güzel babanız sizi önemsiyor ve o kişiyi tanıyıp içine sinsin istiyor. Bunda ne var? İlgisiz olsa bu kez de bundan yakonırsınız. Hem unutmayın bi erkek için de aileye karşı bu kadar da vurdumduymazlık olmaz. O gider ama ailen kalır. Seni ailen kadar sevebilecek ve sana sahip çıkabilecek kimse yoktur bu hayatta.

Babaniz hayir evlenemezsiniz demis gibi davranmissiniz. Adam gayet de mantikli. İnsallah uzulmezsiniz

Bu kararla babanizi ezmeyin bence. Büyükler ne diyorsa dogru çıkıyor hep umarim yaniltir mustakbel esinizde mutlu olursunuz. Babaniz Hayır dememis zamana birakmis aceleniz ne ki bence o nikah tarihi iptal edilsin..

Zaten hep öyle olmuyor mu ? Elin adamları kendi ana babalarından bile daha önemlidir. Artık özellikleri neyse...

Adam tabii olumlu karsilayacak bu saatten sonra.. ata binmissin baba ben evleniyom..adam ne desin? Neyse mutlu mesut olursun insallah

babanız evlenemezsin dememis ki yazık adama acele etmeyin demiş gizlice nikah tarihi almakla babanızı hiçe saymışsınız

Bence bu kadar radikal olmayın. Ailenizi haklı buldum ikinci evlilik olduğu için daha çok özen gösteriyorlar ve yaş farkınız çok fazla bu da bir etken olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…