nikah öncesi sıkıntılar haksız mıyım?

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
evlenme arifesindeyim normalde kokteyl vs olabilir diyorduk az kişilik ama olmadı nikah dairesinde sade nikah olacak.
Biz çok kavga etmeye başladık bu süreçte haksız mıyım merak ediyorum. nişanlımın ailesi nikahtan sonra onların evde yemek yeriz gibi bir şey dedi nişanlıma o da tamam falan dedi ben de sinirlendim bana sorulmuyor diye belki nikahtan sonra baş başa kalmak eve gitmek veya baş başa bir şeyler içmek vs. istiyorum yada yemek olacaksa bile çekirdek aile ile dışarıda güzel bir yerde yiyip kalkıp evime gitmek istiyorum. her zaman yaptığımız klasik evde yemek yemek istemiyorum ki ben zaten sevmem öyle çok eve bir sürü insan girip çıkmak ayrıca bu benim günüm değil mi? yani haksız mıyım sizce abarttım mı?

Haksiz degilsin kocan olacak kisi tam bir dusuncesiz erkek kişisi. Insan bi sorar once ya sanki tek basina evleniyor
açıkcası tamam falan dedi telefonda da ben o telefonla konuşurken sinirlendim daha zaten sana da soracaktım falan dedi de ben telefonda bir konuşayım nişanlımla da vs demesini beklerdim

açıkcası tamam falan dedi telefonda da ben o telefonla konuşurken sinirlendim daha zaten sana da soracaktım falan dedi de ben telefonda bir konuşayım nişanlımla da vs demesini beklerdim
Beklemekle olmuyo be bacim. Acikca soylemen lazim demekki bazilari ne bekledigini falan anlamiyor yani. Ben istemiyorum diyeceksin bu ozel gun bana ozel kv de kendi evinde kutlamak istiyosa 1 hafta sonra versin yemegi.

Beklemekle olmuyo be bacim. Acikca soylemen lazim demekki bazilari ne bekledigini falan anlamiyor yani. Ben istemiyorum diyeceksin bu ozel gun bana ozel kv de kendi evinde kutlamak istiyosa 1 hafta sonra versin yemegi.
dedim işte sonra kavga çıktı ben de biraz sinirli söyledim ama zaten malum hastalık hiç bir şey tam olmayacak gelinlik bile 1 saat giyeceğim.

Gençler yemeğe gidin nikahtan sonra. Eğer maddiyat problem ise herkes kendi hesabını öder lakin düz nikahtan sonra da 10 kişi ile de yemeğe götürebilirler. Bu adettir hatta.. Sosyal tesislerden birine gidersin yine gidersin fiyatlar çok uygun ve temiz.

Bence kv dugun yapamadigi icin en azindan bu sekilde misafir agirlamak istemis. Once orada yemek yiyip sonra siz basbasa plan yapin.
abartmış mıyım yani sizce ? boşuna kimseyi kırmak istemiyorum ama bu planı hiç istemiyorum inanın gelinlikle evde oturmak falan. dedim ki misafir ağırlamak istediyse öncesinde yada sonrasında yapsın. o gün dışarıda deniz kenarı vs. yiyelim illa yemek olacaksa.

Gençler yemeğe gidin nikahtan sonra. Eğer maddiyat problem ise herkes kendi hesabını öder lakin düz nikahtan sonra da 10 kişi ile de yemeğe götürebilirler. Bu adettir hatta.. Sosyal tesislerden birine gidersin yine gidersin fiyatlar çok uygun ve temiz.
ben de bunu isterim zaten yemek olsun istiyorlarsa ama evde saçma değil mi sizce de ?

ben de bunu isterim zaten yemek olsun istiyorlarsa ama evde saçma değil mi sizce de ?

Yani olabilir olmaz değil de. Ne bileyim çok da doğru ya da mantıklı gelmiyor bana. Gider oturursun 10 kişi ile sohbet muhabbet takılırsınız bir kaç saat. zaten düz nikah pandemi vurgunu..

Klasik nikah sonrası sülale yemeği

Bu kültür zaten varsa garip gelmemiştir nişanlına yani çevresindeki herkes nikah sonrası önce kv evine gidip el öpüp sonra kendi evine geçiyorsa olağan gelip tamam demiştir

Sakin olup konuş isteklerini söyle

Klasik gelin aileye geldi hesabı bir adet bu da lakin hazır virüs var evde olmaz kalabalık olur vs de

Az kişi ile dışarı deyince de onu çağırdı bunu çağırmadı oluyor

Gelin damat varsa birer de arkadaş ve eşleri gibi küçük bir yemek olabilir aileler herkes evinde yesin yemeğini

Benim nikahımdsn sonra bizim evde yemek yenmişti. Biz çekime gittik eşimle . Aileler arkadaslar oturdular beraber . Sonra eve geldik geri eşimle .imam nikahimiz kıyıldı herkes varken . ☺️Ben modern bı kizim herşey illa dört dortluk olacak takıntısı da yaşayan bı kızım ama evde yemek yenmesi benim çok hoşuma gitti dışarısı aklıma bile gelmemişti o an. Hatta halen gelmemişti şuan okuyunca aaa dışarda da yenilebilirdi ama yok ya iih.filan oldum

U
evlenme arifesindeyim normalde kokteyl vs olabilir diyorduk az kişilik ama olmadı nikah dairesinde sade nikah olacak.
Biz çok kavga etmeye başladık bu süreçte haksız mıyım merak ediyorum. nişanlımın ailesi nikahtan sonra onların evde yemek yeriz gibi bir şey dedi nişanlıma o da tamam falan dedi ben de sinirlendim bana sorulmuyor diye belki nikahtan sonra baş başa kalmak eve gitmek veya baş başa bir şeyler içmek vs. istiyorum yada yemek olacaksa bile çekirdek aile ile dışarıda güzel bir yerde yiyip kalkıp evime gitmek istiyorum. her zaman yaptığımız klasik evde yemek yemek istemiyorum ki ben zaten sevmem öyle çok eve bir sürü insan girip çıkmak ayrıca bu benim günüm değil mi? yani haksız mıyım sizce abarttım mı?

Siz nikahtan sonra yorulmayın diye öyle demişlerdir. Biz de yemeği kayınvalidemde yemiştik daha iyi yorulmayacaksınız. Eve git yemek yapmakla uğraşmayın en mutlu gününüzde diye öyle demişlerdir problem etmeyin teşekkür edin bence

Benim nikahımdsn sonra bizim evde yemek yenmişti. Biz çekime gittik eşimle . Aileler arkadaslar oturdular beraber . Sonra eve geldik geri eşimle .imam nikahimiz kıyıldı herkes varken . ☺Ben modern bı kizim herşey illa dört dortluk olacak takıntısı da yaşayan bı kızım ama evde yemek yenmesi benim çok hoşuma gitti dışarısı aklıma bile gelmemişti o an. Hatta halen gelmemişti şuan okuyunca aaa dışarda da yenilebilirdi ama yok ya iih.filan oldum
Aslinda dugun kutlama vs olacak olsa belki olur da benim sade bi nikah günüm var en azindan o gün keyfime bakayim diye dusundum.

Back
X