- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
- Konu Sahibi BirininCicegi
-
Takılmayan bileziği nasıl alacaksınız? Söz verdi diyip şikayet edemezsiniz ki.Eşimle boşanma sürecindeyiz. 5 sene önce evlendik fakat kv takacağı bilezikleri sonradan takıcagını söyledi. 8 burma. Şimdi eşim boşancagımız için annesının vermiyceğini düşünüyor. Ben alamayacak mıyım takılarımı ? 2 kızım var eşim çocukların ıhtıyaclarını karşılayacıgını söylüyor nafaka harıcınde. Kv her konusu acıldıgında alıcam sana takıcam diğer geline yaptım sana yapmamazlık etmem diyordu. Şimdi eşim boyle deyince şaşırdım açıkcası. Ben be yapabılırım nasıl alabılırım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden
O kadar düşünceli davranır mı bilemedimyani siz boşanma aşamasındayken yapar mı bilemedim. ancak torunları için güvence olması adına onların karşılığında birşeyler yapması gerekeni olur gibi geldi bana.
Çocuk olmasa beklentım olmaz ama doğru anlamışsınzıBoşanmakta olduğunuz adamın annesinden yıllar önce takmadığı bilezikleri istiyorsunuz, doğrumu anladım?
Haklısınız ama yapacagını soyledı her defasında degerındeYapsa 5 yıldır yapardı. Altın çıkmış ,5 katı fiyatına, bu saatten sonra siz unutun o sözü
Çocukla takının ne alakası var?Çocuk olmasa beklentım olmaz ama doğru anlamışsınzı
O kadar düşünceli davranır mı bilemedim
Vaktiyle almalıydınız. Bu saatten sonra vermez. Hele ki boşanıyorsanız unutun o bikezikleri. Zaten sadece sözle ifade edilmiş birşey. Hak iddia edemezsiniz.Eşimle boşanma sürecindeyiz. 5 sene önce evlendik fakat kv takacağı bilezikleri sonradan takıcagını söyledi. 8 burma. Şimdi eşim boşancagımız için annesının vermiyceğini düşünüyor. Ben alamayacak mıyım takılarımı ? 2 kızım var eşim çocukların ıhtıyaclarını karşılayacıgını söylüyor nafaka harıcınde. Kv her konusu acıldıgında alıcam sana takıcam diğer geline yaptım sana yapmamazlık etmem diyordu. Şimdi eşim boyle deyince şaşırdım açıkcası. Ben be yapabılırım nasıl alabılırım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden
Söyleyene kadar her sene bir tane alsa şimdiye yapmıştı , burma bilezik ne kadar ki Allah aşkına isteyen alır bide bosanacakmissin unut sen onu beklentin olmasın üzülürsünHaklısınız ama yapacagını soyledı her defasında degerınde
Çocuk olmasa beklentım olmaz ama doğru anlamışsınzı
Çocukla ne alaka? Eşiniz nafaka+çocukların ihtiyaçlarını giderecekmiş.Haklısınız ama yapacagını soyledı her defasında degerınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?