- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi BirininCicegi
-
3 asgari ücret fiyatı eğer düz ise, ha çift burmaya falan giriyorsak araba sattırır...Söyleyene kadar her sene bir tane alsa şimdiye yapmıştı , burma bilezik ne kadar ki Allah aşkına isteyen alır bide bosanacakmissin unut sen onu beklentin olmasın üzülürsün
Burma bilezik ne kadar mı ki???Söyleyene kadar her sene bir tane alsa şimdiye yapmıştı , burma bilezik ne kadar ki Allah aşkına isteyen alır bide bosanacakmissin unut sen onu beklentin olmasın üzülürsün
Verselerdi bile bende geri alırlardı, günümüzde 8 burma boşanan geline gidecek off offBir hakkiniz olduğunu sanmiyorum.
Evlenirken ve evliyken takmamiş, bosanirken niye 8 bilezigi elinize saysin.
Şuan altin cok yuksek zaten ben olsam hayatta takmazdim simdi. Bence unutun siz o 8 bilezigi
Jüpiterden kk ya katılan bir arkadaş daha...Burma bilezik ne kadar mı ki???
Bosandınız diye kadın size niye takı taksın yaEşimle boşanma sürecindeyiz. 5 sene önce evlendik fakat kv takacağı bilezikleri sonradan takıcagını söyledi. 8 burma. Şimdi eşim boşancagımız için annesının vermiyceğini düşünüyor. Ben alamayacak mıyım takılarımı ? 2 kızım var eşim çocukların ıhtıyaclarını karşılayacıgını söylüyor nafaka harıcınde. Kv her konusu acıldıgında alıcam sana takıcam diğer geline yaptım sana yapmamazlık etmem diyordu. Şimdi eşim boyle deyince şaşırdım açıkcası. Ben be yapabılırım nasıl alabılırım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler şimdiden
Altınların içinde yüzüyor sanırım arkadaşJüpiterden kk ya katılan bir arkadaş daha...
Umarım öyledir, yokluktan bilmemesinden iyidirAltınların içinde yüzüyor sanırım arkadaş
Burmayı hafife almayın siz yine deSöyleyene kadar her sene bir tane alsa şimdiye yapmıştı , burma bilezik ne kadar ki Allah aşkına isteyen alır bide bosanacakmissin unut sen onu beklentin olmasın
Ahahahaha yilin yorumu bu olsun nolurJüpiterden kk ya katılan bir arkadaş daha...
Ümidiniz olması tuhaf zaten.Ümidim yoktu zaten iyice bitti bu konuşmalardan sonra
Sizde hiç olmayacak şeyi ümit etmişsiniz ama bizim suçumuz değilÜmidim yoktu zaten iyice bitti bu konuşmalardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?