- 23 Ocak 2016
- 35.007
- 51.008
- 598
- Konu Sahibi BirininCicegi
-
Birde 8 tane diyor burma diyor yazmasi alması gibi değil bununÜmidiniz olması tuhaf zaten.
Köprüyü geçene kadar yapmayan, köprü yıkılırken kurdele merasimi gibi yapmaz değil mi?
Anlaşamamanız çok normal abisinin eşine takılmış takılar size takılmamış o eşle ben mesela hiç anlaşamam bi kere evli kalsanız ömür boyu bu takı meselesi muhabbeti hiç bitmez aranızdaAnlaşamıyoruz
Anlaşamamanız çok normal abisinin eşine takılmış takılar size takılmamış o eşle ben mesela hiç anlaşamam bi kere evli kalsanız ömür boyu bu takı meselesi muhabbeti hiç bitmez aranızda
Şu altın meselesine girdik mi zaten benim sinirler zıplıyorBana kv ve kp ikisi birlikte 2 tane bilezik takmislardi hediyelik en hafiflerden.
6 yillik evliyim. Benden önce eltime ne yapildigini hala bilmiyorum.
Ama simdi dusundum bence eltime daha çok yapilmiştir
Açmasaydın elini sen deŞu altın meselesine girdik mi zaten benim sinirler zıplıyor10 sene önce kınada avucuma koymadığı altın hala dilimde
Safmışım beya al mikrofonu eline kaynana getir altını yoksa dağılın kına bitti derdim şimdiki çirkefliğim olsa geç açılmış benim gözüm geçAçmasaydın elini sen de
Ahh ahhh şimdiki aklım olsa ben de neler yapardım neler geçti üstüne birer soda içelimSafmışım beya al mikrofonu eline kaynana getir altını yoksa dağılın kına bitti derdim şimdiki çirkefliğim olsa geç açılmış benim gözüm geçoğlu şimdi yapıyor bilmem kaç taş yok kar etmiyor anan avucuma altını koymadı
Şu altın meselesine girdik mi zaten benim sinirler zıplıyor10 sene önce kınada avucuma koymadığı altın hala dilimde
Ah ah geçti bolluk pazarıAhh ahhh şimdiki aklım olsa ben de neler yapardım neler geçti üstüne birer soda içelim
Sizi bilmem de bizde takı meselesi maalesef görenek Bursanın yerlilerinde bu var keşke olmasa 10 sene önce 5 bilezik 1 set takım söz bileziği tek taş alyans pırlanta bazısı ekstra Trabzon hasır falandı şimdi altın yüksek kaçtır bilmem ama geçen bi tanıdığın taktığı takıları gördüm hey maşallah dedimBen hiç lafını yapmadim. Ailem de "şu kadar isteriz" seklinde bir istekte bulunmamisti.
Ailesinin almadigi altin için neden eşime soyleneyim eşim ne yapsin ki?
Bu durumdan mutluyum bile aslinda. Herseyi esim yaptigi için ailesine minnet borcumuz da yok, bisey alirken yaparken onlarin agzina bakmamistik hala bakmayiz.
Ceyrek için 10 sene soylensem eşim başima bir ceyrek firlatirdi herhalde.
Sizi bilmem de bizde takı meselesi maalesef görenek Bursanın yerlilerinde bu var keşke olmasa 10 sene önce 5 bilezik 1 set takım söz bileziği tek taş alyans pırlanta bazısı ekstra Trabzon hasır falandı şimdi altın yüksek kaçtır bilmem ama geçen bi tanıdığın taktığı takıları gördüm hey maşallah dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?