- 19 Eylül 2022
- 44
- 48
- 3
- Konu Sahibi kararsizbirisii
-
Valla çok net söylüyorum evlensenizde kaynana yüzünden boşanma aşamasına gidersiniz. Tabi seçim sizin. Ben anneme hazırladığı çeyiz için bile '' boşa hazırlama artık dur bunların hiçbirin kullanamayacağım biliyorsun '' dedim. Hepsi güzel ama ben kullanmam. Kendi annemi bile dinlemedim kaldı ki kaynana gelip birde seçtiklerimi eleştirecek. Böyle durumda eş anacı oluyor zaten Allah yazdıysa bozsun ben sinirlenirim böyle durumlarda da hiç ayıp olur diye sessiz kalmam asla. Asıl ayıbın büyüğünü onlar yapıyor zaten.Daha önce de kv ile sorun yaşamamak için mesafeli durduğumdan bahsetmiştim. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Ama hangi koliyi açsa evirdi çevirdi suratını ekşitti. Ben sade ve şıklıktan yana bir insanım. Sonuçta benim evim kendi zevkime göre eşyaları seçtim deyip konuyu orada uzatmamaya çalıştım. Dün bir tane yatak örtüsü takımı almış getirmiş doğru düzgün bir şey serilsin diyerek. Örtü o kadar korkunç ki Osmanlı padişahı yatacak sanki ama yatak odası da bir o kadar İskandinav tarzı. Ne yapacağım ben... müstakbel eşim benim tarafımı tutuyor olsa da annesinin davranışlarından dolayı biz birbirimize girdik
Eş kişisi ile neden arani bozuyorsunki. Ben evlenirken de aynılarını yaşadım he he diyip geçtim onlara snra istediğim gibi düzenledim evimi. Neyin savaşı bu. Boşverin huzurunuzu bozmayın. Geçmişten gelen adetler ne görürse onu uygulamaya çalışıyor insan evladı. Benim sözümde benim sözüm yani. Boşverin he diyin gecinDaha önce de kv ile sorun yaşamamak için mesafeli durduğumdan bahsetmiştim. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Ama hangi koliyi açsa evirdi çevirdi suratını ekşitti. Ben sade ve şıklıktan yana bir insanım. Sonuçta benim evim kendi zevkime göre eşyaları seçtim deyip konuyu orada uzatmamaya çalıştım. Dün bir tane yatak örtüsü takımı almış getirmiş doğru düzgün bir şey serilsin diyerek. Örtü o kadar korkunç ki Osmanlı padişahı yatacak sanki ama yatak odası da bir o kadar İskandinav tarzı. Ne yapacağım ben... müstakbel eşim benim tarafımı tutuyor olsa da annesinin davranışlarından dolayı biz birbirimize girdik
Taviz vermek istemiyorum her şeye he deyip geçersek sonra nasılsa her şeye he diyor diye diye yapmadıkları kalmayacağı kanaatindeyimEş kişisi ile neden arani bozuyorsunki. Ben evlenirken de aynılarını yaşadım he he diyip geçtim onlara snra istediğim gibi düzenledim evimi. Neyin savaşı bu. Boşverin huzurunuzu bozmayın. Geçmişten gelen adetler ne görürse onu uygulamaya çalışıyor insan evladı. Benim sözümde benim sözüm yani. Boşverin he diyin gecin
Bu çeyiz serme konusunda en superini arkadaşım yapmıştı. Çeyiz sermeye kiz ve erkek tarafından her türlü hala,teyze gelmis. Ortalık mahşer yeri. Herkes kafasına göre biseyler yapıyor.KV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
KV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Ama hangi koliyi açsa evirdi çevirdi suratını ekşitti. Ben sade ve şıklıktan yana bir insanım. Sonuçta benim evim kendi zevkime göre eşyaları seçtim deyip konuyu orada uzatmamaya çalıştım. Dün bir tane yatak örtüsü takımı almış getirmiş doğru düzgün bir şey serilsin diyerek. Örtü o kadar korkunç ki Osmanlı padişahı yatacak sanki ama yatak odası da bir o kadar İskandinav tarzı. Ne yapacağım ben... müstakbel eşim benim tarafımı tutuyor olsa da annesinin davranışlarından dolayı biz birbirimize girdikkavga
Sen kendi odana ser anne ben sizinkine birşey diyomuyum herkesin kendi zevki de geçç,,KV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Benim nikahim oldu düğünüm Haziran'da nikahtan bir gün sonra alışverişe gittik mobilya aldık sehirlerimiz farklı noldu 8 kişi gittik alışverişe sorun ciktiKV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Kardeşim yengem ve ben eşya bakarken sırf bu koltuklar güzelmiş dedim diye yengem ben uygun görmüyorum diye terslemişti. Bunu alın gibi bir cümle bile çıkmadı ağzımdan. Kardeşim de hak verdi ona. Bir daha da yorum yapmadım.KV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?