- 15 Ekim 2013
- 1.278
- 2.463
- 333
- 35
- Konu Sahibi kararsizbirisii
-
Birakin sermezsiniz o da çatlarKV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Ama hangi koliyi açsa evirdi çevirdi suratını ekşitti. Ben sade ve şıklıktan yana bir insanım. Sonuçta benim evim kendi zevkime göre eşyaları seçtim deyip konuyu orada uzatmamaya çalıştım. Dün bir tane yatak örtüsü takımı almış getirmiş doğru düzgün bir şey serilsin diyerek. Örtü o kadar korkunç ki Osmanlı padişahı yatacak sanki ama yatak odası da bir o kadar İskandinav tarzı. Ne yapacağım ben... müstakbel eşim benim tarafımı tutuyor olsa da annesinin davranışlarından dolayı biz birbirimize girdik
gecmis olsun. eger kv'niz ile ayni evde yasamayacaksaniz, ve ondan uzak durabileceginizi ve onu da kendi evinizden uzakta tutabileceginize inaniyorsaniz, bence bir sikinti yok. yasli, eski kafa insanlarda bu tur davranis bozukluklari maalesef normal. zaten bu saatten sonra hicbir sekilde de duzelmez. en iyisi olabildigince uzakta tutup, yilda 1-2 kez gorusmeyle yola verip gecmek. ha, kvnizi ailenizden uzak tutamayacaksaniz, gecmis olsun. evliliginiz hic iyi gitmeyecekKV ile mümkün olduğunca mesafemi korumaya çalıştım. Bu ev alışverişi sürecinde de mümkün olduğunca aileleri uzak tutmaya çalıştım nikaha 1 ay kaldı. Artık geçen hafta da eşyalarımız eve dizildi. Mesele de burada başladı zaten bunca zamandır etliye sütlüye karışmayan kadın havlumu koyacağım yere kadar karıştı. Tatsızlık olmasın diye sustum ama aldığım birkaç şeyi de beğenmedi. Yeni gelinsin sen daha şık şeyler neden almadın dedi sakin kalmaya çalıştım. KVyi odada bırakıp başka odaya yardıma gittim tatsızlık olmasın diye aileme de bir şey söylemedim çünkü aileler arasında huzursuzluk olsun istemiyorum.
Ama hangi koliyi açsa evirdi çevirdi suratını ekşitti. Ben sade ve şıklıktan yana bir insanım. Sonuçta benim evim kendi zevkime göre eşyaları seçtim deyip konuyu orada uzatmamaya çalıştım. Dün bir tane yatak örtüsü takımı almış getirmiş doğru düzgün bir şey serilsin diyerek. Örtü o kadar korkunç ki Osmanlı padişahı yatacak sanki ama yatak odası da bir o kadar İskandinav tarzı. Ne yapacağım ben... müstakbel eşim benim tarafımı tutuyor olsa da annesinin davranışlarından dolayı biz birbirimize girdik
Ben de ayni durumdan muzdaribim. Evimdeki esya kalabaliginin yarisi kaynananin verdigi sacma ceyizler. Inatla bana yün yorgan yaptirmis 3 tane. Yüklükte benim butun kullandigim kullanmadigim tum ev tekstili bir rafi, kaynananin asla kullanmadigim yorganlari diger rafi kapliyor. Yani yarisi. Zulum degil ne nedir bu allah askina. Geri gondericem kendisine. Istemezse atarim satarimBöyle şeyleri herkes yaşıyor. Bunlar için canınızı şimdiden sıkmayın. İlk evlendirmelerde anne baba da bocalıyor. Söz geçirme savaşı yapıyor zamanla sen de net durursan pes ediyor ne hali varsa görsün diyor.
Kayınvalidem dört tane tüm yorgan diktirmiş çeyiz diye. Yerim yok dedim seni de kırmayayım diye birini aldım. Ama çok ağır eski tip yün yorgan. Kullanılması imkansız. Sonra evde güve gördüm dedim eşime verdim belediyeye. Kayınvalidem gelip bakacak değil ya hala bilmez. Neden kalp kırıp kavga edeyim.
Ufak şeyleri devasa hale getirmeyin. O gidince tıkarsınız geri baza altına
8 kişi gidip de tatsızlık çıkmaması da pek mümkün değil zatenBenim nikahim oldu düğünüm Haziran'da nikahtan bir gün sonra alışverişe gittik mobilya aldık sehirlerimiz farklı noldu 8 kişi gittik alışverişe sorun cikti
İşte ben de böyle eşya kalabalığı olsun istemiyorumBen de ayni durumdan muzdaribim. Evimdeki esya kalabaliginin yarisi kaynananin verdigi sacma ceyizler. Inatla bana yün yorgan yaptirmis 3 tane. Yüklükte benim butun kullandigim kullanmadigim tum ev tekstili bir rafi, kaynananin asla kullanmadigim yorganlari diger rafi kapliyor. Yani yarisi. Zulum degil ne nedir bu allah askina. Geri gondericem kendisine. Istemezse atarim satarim
Atmayın kız biz istiyoruz da yaptıramadık bi yün yorgan :)Ben de ayni durumdan muzdaribim. Evimdeki esya kalabaliginin yarisi kaynananin verdigi sacma ceyizler. Inatla bana yün yorgan yaptirmis 3 tane. Yüklükte benim butun kullandigim kullanmadigim tum ev tekstili bir rafi, kaynananin asla kullanmadigim yorganlari diger rafi kapliyor. Yani yarisi. Zulum degil ne nedir bu allah askina. Geri gondericem kendisine. Istemezse atarim satarim
Hep var gercekten. Benim kaynana mesela cok iyi bir jnsan, hibir seyime karismaz. Sirf canim istemiyor diye telefonla bile aramiyorum, hicbisey demez yine kizim kizim der. Ama cehaleti, jsrari, laf anlamazlığı insani canindan bezdiriyor malesef. Eninde sonunda kaynanayla olmuyo yani. En iyisi kocaman mesafelerAtmayın kız biz istiyoruz da yaptıramadık bi yün yorgan :)
İhtiyacı olanlara verin. Çok emek onlar. Hem yazık koyunlara. Saçları süpürge olmasın.
Kaynana terörü boyut değişse de hep mi var yahu...
Çocuğunuz olunca da, yün yorganlar elyaftan daha sağlikliymış diye ararsınız. Ben atmamistım. Yün yorganı ikiye bölüp şilte gibi ince bir yorgan yaptırdım çocuğuma. Çocuğumun alerjik bir bünyesi vardı, uykuları düzeldi, horlaması, boğaz kuruluğu kesildi. Iyi ki dursun bir kenarda demişim, belediyeye filan versem eşim üzülürdü.Böyle şeyleri herkes yaşıyor. Bunlar için canınızı şimdiden sıkmayın. İlk evlendirmelerde anne baba da bocalıyor. Söz geçirme savaşı yapıyor zamanla sen de net durursan pes ediyor ne hali varsa görsün diyor.
Kayınvalidem dört tane tüm yorgan diktirmiş çeyiz diye. Yerim yok dedim seni de kırmayayım diye birini aldım. Ama çok ağır eski tip yün yorgan. Kullanılması imkansız. Sonra evde güve gördüm dedim eşime verdim belediyeye. Kayınvalidem gelip bakacak değil ya hala bilmez. Neden kalp kırıp kavga edeyim.
Ufak şeyleri devasa hale getirmeyin. O gidince tıkarsınız geri baza altına
Size katılıyorum. Benzer şeylere nasıl onca insan onca vakti buluyor enteresan. Herkesin işi var gücü var yani. Millet yatak örtüsüyle uğraşıyor cok farkli hayatlar var...kayınvalide neden ev eşyalarına karışır asla anlamıyorum. kullanacak olan kendisi değil, ona ne ki bundan? ay ne boş işler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?