- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
işte bu çocuğa iyi bir ayar vermen aklını başına getirmen şart.. biz tabi ki kaynıma ev almadık..bizi karı-koca çalışıyoruz memuruz diye çok zengin sanıyor.. kaynım nişanlanmadan hemen tüm birikimimizle biz ev aldık.. ev aldığımıza sevinmediler bile yardım edemeyeceğiz onlara diye.. sözün özü nişanlınla adam akıllı konuş ailenin parasını da ona yedirme hiç.. yazık günah anneciğine..yok artık
Ailesi ile aranizda bi problem gecti mi peki ? Hani ne biliyim bi anne icin oglunun evlendigi gormek en buyuk mutluluktur ,bu evlilik icin bi caba gpstermemeainin bi sebebi yok mu ?
işte bu çocuğa iyi bir ayar vermen aklını başına getirmen şart.. biz tabi ki kaynıma ev almadık..bizi karı-koca çalışıyoruz memuruz diye çok zengin sanıyor.. kaynım nişanlanmadan hemen tüm birikimimizle biz ev aldık.. ev aldığımıza sevinmediler bile yardım edemeyeceğiz onlara diye.. sözün özü nişanlınla adam akıllı konuş ailenin parasını da ona yedirme hiç.. yazık günah anneciğine..
sizin bulup buluşturup yapmanıza alışmış. bunu sineye çekerseniz devamı gelir. yola kuaföre 20000 mi harcanır ya, o parayla tüm eşyanızı alırsınız yani
senın yasın 33 mü?? profılındekı gıbı ozaman nısanlın kac yasında? nasıl 5 kusuru yok kenarda??? evlenmek ıcın evlenme ayrılSanırım onun aılesı de evlenıyor ve artık para gonderemeyecek dıye uzuluyor hıc bılemıyorum.
Bır de bır kere benı annemı aramıslıkları yok aılesının
eevlendirmesinler o zaman biricik oğullarını.. turşularını kursunlar.. milletin kızının da başını yakmasınlar.. sinir oldum ya.. sakın annenin 5 kuruş yardımını alma , çok pişman olursun.. ilerde de devamlı annene güvenir, kendi de anasına para gönderir yine böyle.. kendine güvenmiyorsa evlenmesin..Sanırım onun aılesı de evlenıyor ve artık para gonderemeyecek dıye uzuluyor hıc bılemıyorum.
Bır de bır kere benı annemı aramıslıkları yok aılesının
evet aileler üstüne düşeeni yapmalı damadın annesinin kafası ters yönde çalışıyorHıcbır problemımız olmadı sehır dısındalar zaten. Ama ben ılk kendı evı yokken ve arabasının kredısını oduyorken, aılesıne ev araba aldığını duyunca şaşırmıştım ve bunu dıle getırmıstım cunku onların aksını de bızde de aıleler ımkanları az da olsa cocuklarına destek olur. Belkı onu soylemıstır bılemıyorum.
bende evlendım kımsenın yol parasınıda kıyafet parasınıda bız vermedık ılk defa boyle sacma bırsey duyuyorum. yalan hıc ınanma afıyetle kendı yıyecek o parayı. ustelık nısanlın olacak bu adam senden gızlı verdı bu parayıIste sadece kuafor dııl de yol paraları, annesı babası ablası ve ablasının cocukları ıcın kıyafet alınacakmış, geleceklerın yol parası konaklama ve hazırlanmaları ıcın dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?